Brezplačne ure tujih jezikov

 karikatura medsebojno razumevanje

Brezplačne ure tujih jezikov! Kako? Zakaj?

Ker želimo, da preizkusite Lingulino metodo jezikovnega treninga. Ko jo boste spoznali, se boste spraševali: »Zakaj nisem tega odkril že prej …?«
V septembru vas vabimo na brezplačne predstavitvene ure s praktično vsebino. Spoznajte učitelje in sami preizkusite učinkovito metodo poučevanja v Linguli. Tako se boste zajamčeno najbolje odločili.

 

Pogovorite se z nami, preverite svoje znanje, oglejte si gradivo ... Vaša odločitev za tečaj bo po obisku v Linguli mnogo lažja.

»Predstavitveni tečaj nama je bila zelo všeč, še posebej, kako je predavateljica sproščeno pristopila k prebujanju naših zakrnelih sivih celic. Za to si zasluži vso pohvalo. Verjemite mi, če se je za tečaj odločil moj mož, ki se že na daleč izogiba vsemu, kar diši po šoli, potem lahko dejstvo, da se je vpisal v tečaj, razumete kot veliko priznanje.«
Doroteja Logar

Povabite prijatelja - v dvoje je lažje in zabavneje 

Povabite s seboj še sodelavca ali sodelavko, prijatelja ali prijateljico, ženo ali moža. V dvoje je lažje in bolj zabavno.
Znanstveno je dokazano, da ljudje, ko se lotimo nečesa novega, pa naj bo to jezikovni tečaj ali telovadba, v dvoje hitreje dojemamo, vztrajamo do konca in pri tem občutimo manj stresa. Ne odlašajte, prijavite se zdaj!

 

Čas je za akcijo - kateri tečaj bi bil za vas najprimernejši?

Če ne veste, kateri jezikovni tečaj bi bil za vas najprimernejši, nas pokličite na 01 541 00 33 | 040 544 544 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si. Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik jezikovnega tečaja.

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Več o varovanju podatkov. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *