Učenje arabščine

Odlični jezikovni tečaji.

Arabščina se zdi zelo zahtevna zaradi svoje posebne pisave, ki se razlikuje od večine svetovnih  pisav. Arabske črke so kot kaligrafija in besedilo je videti kot risba, piše pa se od desne proti levi. Oblika črke se spreminja glede na položaj v besedi. Nekateri se naučijo tekoče govoriti arabsko, skoraj brez naglasa le v nekaj letih. Slovencem izgovarjava dela kar nekaj preglavic, saj v arabščini obstajajo glasovi, ki jih naš jezik ne pozna.

Arabščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

  • v razred »prinese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk. 

Praktično zasnovani tečaji

  • cilj je suverena komunikacija v arabščini
  • učinkovita metoda poučevanja
  • snov lahko utrjujete z interaktivnimi vajami v Virtualni Linguli

Čas je za akcijo - dogovorite se za svetovalni pogovor

Ste se tuji jezik že učili in bi radi svoje znanje osvežili? Verjetno ste v dilemi, kateri tečaj izbrati, da bo za vas najbolj primeren. Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor v Linguli in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik vašega jezikovnega tečaja.

Fraze za pozdravljanje v arabščini

V vseh arabskih državah se pozdravimo s frazo: Asalamo alajkum in odgovorimo z: Walajkum salam. Pozdrav je primeren za formalne situacije in ko srečamo prijatelje. Arabci se med  pozdravom rokujejo v znak spoštovanja. Preberite več in si oglejte video.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si