Brezplačno in ugodnosti

karikatura dere se

Brezplačne predstavitvene ure

Preizkusite Lingulino metodo jezikovnega treninga in se udeležite dveurnega tečaja ter spoznajte naše učitelje. Predstavitvenih ur se lahko udeležite v dvoje – s prijateljem ali družinskim članom bo prvi korak v jezikovno šolo zagotovo lažji. Udeležba je brez obveznosti. Več in prijava.

Izkoristite: 50 % popust za MINI osvežitveni tečaj v februarju

Ugodnosti za Linguline tečajnike

  • brezplačna 4-tedenska e-šola poslovne korespondence za tiste, ki obiskujete tečaj poslovne angleščine; z e-šolo boste učinkovito izboljšali svojo pisno komunikacijo
  • 98 EUR popusta ob odločitvi za tečaj Plus, s katerim bo vaše urjenje jezika še bolj intenzivno

Jamčimo vam uspešen zaključek tečaja
Zaupamo v svoje delo, zato vam jamčimo, da boste ob rednem obiskovanju tečaja opazno izboljšali svoje znanje tujega jezika. Če jezikovnega tečaja v skupini ob vsaj 80-odstotni prisotnosti vendarle ne končate uspešno, ga lahko brezplačno ponovite v naslednjem semestru (velja za razpisane skupinske tečaje v prostorih Lingule).

Osebni svetovalni pogovor za pravi tečaj

Se še odločate, katero šolo in kateri jezikovni tečaj izbrati? Vaša odločitev za tečaj mnogo lažja, če se dogovorite za brezplačen osebni svetovalni pogovor, po katerem vam bomo predlagali za vas najustreznejši tečaj na pravi ravni znanja. Na tečaju v Linguli je poudarek na pogovoru, zato se z vsakim od vas pogovori učiteljica izbranega jezika. 

Pokličite nas na 01 541 00 3301 541 00 33 oz. 040 544 544 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si.

 

 

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Več o varovanju podatkov. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *