Ekskluzivna ugodnost za Linguline tečajnike - tečaj PLUS

karikatura e-učenje

Dvojni učinek učenja - za tečajnike, ki si želite hitrejše učenje

Si želite intenzivno jezikovno urjenje? Potem vam predlagamo, da poleg tečaja v živo trenirate še na najsodobnejšem e-tečaju. Tečajniki Lingule, ki v času nakupa e-tečaja obiskujete 20- do 90-urni tečaj v živo, ob vpisu e-tečaja dveh jezikov pridobite kar 40 % popust. 

 

Zakaj priporočamo e-tečaj ob učenju v živo?

E-tečaj je idealen, če želite še intenzivnejši jezikovni trening:

  • z e-vsebinami lažje in hitreje nadgradite znanje jezika, ki se ga učite na tečaju v živo
  • če obiskujete tečaj splošnega jezika, lahko z e-tečajem širite poslovno in strokovno besedišče in sami izbirate želena področja (finance, prodaja, računovodstvo, trženje ...)
  • dodatni e-tečaj je idealen za tiste, ki bi želeli v čimkrajšem času usvojiti čim več znanja
  • e-učenje je odlična priložnost za hitro osvežitev znanja še enega jezika, za katerega sicer ne najdete časa

Učite se kjerkoli in kadarkoli, sami izbirate vsebine in določate tempo učenja. Več o e-tečajih.

  »Že nekaj let sem zadovoljna učenka francoščine pri Linguli. Tečaj v živo je intenziven, kot je tudi prav, hkrati pa prijeten in zabaven. Da pa bi še hitreje napredovala, sem vpisala e-tečaj francoščine, hkrati tudi španščine. Vsekakor je bila odločitev prava, saj e-tečaj Rosetta Stone, ki je na voljo pri Linguli, ponuja ogromno vsebin z vseh področij in vseh stopenj znanja.

Tečaj je pregleden in prijazen do uporabnika, vsebine se lepo nadgrajujejo. Lahko pa se dodatno posvetiš svojim šibkim točkam, tako da intenzivneje vadiš ali izgovarjavo ali slušno razumevanje, pisanje po nareku, da brskaš po slovničnih razlagah. Še posebej so mi všeč videovsebine, ki jih lahko zgolj poslušaš in gledaš, hkrati pa lahko izbereš tudi prikaz prepisa besedila posnetka. E-tečaj je po mojem mnenju odličen pripomoček za nadgradnjo znanja, hkrati pa je tudi vir zabave, saj so nekatere naloge v obliki iger in dialogov.«

Saša Senica

Kako lahko Lingulini tečajniki izkoristite popust za tečaj Plus?

Po prijavi na tečaj v skupini izberite možnost, da boste izkoristili kar 40 % popust za e-tečaj. Če se želite na e-tečaj prijaviti kasneje, ko vaš tečaj v živo že poteka, pišite na nina@lingula.si. E-tečaj vam odpremo hitro, takoj po plačilu šolnine.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si