Jezikovni tečaj grščine na daljavo

učenje na daljavo

 

Lingulin jezikovni tečaj grščine na daljavo je idealen, če si želite osvežiti svoje znanje jezika ali spregovoriti v novem jeziku, a se ob tem ne želite oziroma ne morete voziti do jezikovne šole. Tečaj grščine  na daljavo poteka na vašem domu ali v pisarni, z učiteljem pa se povežete prek videokonferenčnega sistema.

Izvirna in dokazano učinkovita govorna metoda

Lingulini tečaji na daljavo so izpeljani enako profesionalno kot tečaji v živo. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite ure grščine. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!  

Izkoristite prednosti učenja grščine na daljavo

  • Prihranite čas: na tečaj se lahko odpravite le nekaj minut pred začetkom, saj poteka kar na vašem domu.
  • Preprosto in praktično: za sodelovanje potrebujete le računalnik, tablico ali telefon in dobro internetno povezavo.
  • Raznolikost in razgibanost učnih ur: učenje prek spleta nudi veliko dodatnih možnosti za učenje prek spletnih iger, video in avdio vsebin.
  • Skoraj kakor v živo: pouk na daljavo je podobno učinkovit kakor tečaj v živo, saj povezava z učiteljem in sošolci prek kamere in slušalk omogoča pristen stik ter tekočo komunikacijo.
  • Nova izkušnja sodobnega učenja: učenje na daljavo vam nudi nove izkušnje in znanja, ki vam bodo prišle prav tudi ostalih dejavnostih.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost osvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan, številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog - skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Prijava na tečaj portugalščine na daljavo

Zaradi velikega povpraševanja lahko našim tečajnikom ponudimo veliko izbiro terminov za tečaje grščine: začetna grščine, nadaljevalni tečaji, individualni tečaji ...

 

CEFRTečajDneviTerminŠol. urObdobjeCena*Akcijska cena*
Grščina, NA DALJAVO, skupina 3-5
A1Grščina A1 - 40bČE16.15-17.4540marec-junij380,84-Izberi
A1Grščina A1 - 40cČE19.00-21.3040marec-junij380,84-Izberi

 

Strokovna izbira pravega tečaja  

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Zato se želimo z vami spoznati in vam strokovno svetovati, kako boste osvojili izbrani jezik. Dogovorimo se za brezplačen svetovalni pogovor!

Pokličite 080 23 52, pišite na info@lingula.si ali se NAROČITE NA POSVET

 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si