Poslovno kosilo v angleščini – English for Lunch

karikatura

Poslovno kosilo v angleščini – "English for Lunch"

Poslovno kosilo v angleščini "English for Lunch" je nadvse prijetno, sproščeno in drugačno učenje poslovne angleščine, namenjeno vodilnim kadrom. Vzpostavimo namreč situacijo, podobno dejanskemu srečanju s poslovnim partnerjem ob kosilu.

Tečajnik je praviloma bolj sproščen kot v pisarni, pogovor vodi on, zato je učinek tega čisto posebnega jezikovnega doživetja odličen in predvsem »slišen«.

English for Lunch - potek

Poslovno kosilo v angleščini je eden od najzabavnejših načinov učenja. Manager potrebuje »odklop« in kosilo v angleščini to zagotovo je. Dve uri v sicer natrpanem delavniku preživi v prijetnem pogovoru o najrazličnejših temah in zanimivih razpravah z eno od odličnih Lingulinih učiteljic ali izvirnim govorcem.

Tečajnik določi temo pogovora

Cilj Poslovnega kosila v angleščini je izboljšati angleščino in doseči večjo suverenost v stikih s poslovnimi partnerji. Teme pogovora so pestre: aktualni dogodki v Sloveniji in svetu, razmere v širšem gospodarstvu in panogi, poslovna srečanja, pogajanja, trendi, politika, potovanja …

Praktične vaje po srečanju

Po srečanju vam učitelj po e-pošti pošlje seznam ključnega besedišča s srečanja in praktične vaje ali članek na temo srečanja.

Dogovorite se za svoj termin 

Restavracija, v kateri bo poslovno kosilo, izbere naročnik. Poslovno kosilo traja praviloma od 90 do 135 minut (dve ali tri šolske ure). Če se sogovornika “zatopita” v pogovor, lahko srečanje traja tudi dlje. Minimalno trajanje je dve šolski uri.
 

Z naročnikom se vnaprej dogovorimo za predvideno število ur in lokacijo. Naročnik poravna stroške kosila zase in za učitelja ter dogovorjeno število ur tečaja.

 

Pokličite nas na 01 541 00 33 ali pa nam pišite na e-naslov klavdija@lingula.si.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si