Brezplačne predstavitvene ure za otroke

Odločitev za vpis otroka v jezikovni tečaj je vse prej kot preprosta. Če je želja po učenju bolj naša kot otrokova, je lahko zadrega še toliko večja. V izogib napačnim odločitvam in s tem povezano slabo voljo pripeljite otroka na brezplačne predstavitvene ure.

Prednosti obiska predstavitvenih ur

  • Otrok sam spozna učni proces, okolje in učiteljice, zato lahko o svojih vtisih poroča iz prve roke, staršem pa so hkrati na voljo tudi vse informacije o programu in gradivu.
  • Če otroku program odgovarja, izkoristimo njegovo notranjo motivacijo, saj ta predstavlja enega najučinkovitejših dejavnikov uspešnega učenja

 

 

Čudoviti pravljični učilnici: Pravljično okolje spodbuja otroško domišljijo. Še starše zamika, da bi zlezli v hiško, pokukali za drevo, risali po steni … Več o pravljičnih uricah.

V dvoje je lažje! Naj otrok na brezplačne ure povabi še prijatelja

Naj otrok povabi tudi prijatelja. V dvoje je lažje in bolj zabavno:-). 

 

Imate vprašanja, želite več informacij o tečajih za otroke

Pokličite na 01 541 00 33 ali pa nam pišite na e-naslov polona@lingula.si in pogovorili se bomo o vaših željah ter pričakovanjih.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si