Svetovalni pogovor za pravi jezikovni tečaj 

Dogovorite se za termin.

Izbira jezikovnega tečaja je odvisna od otrokove starosti in znanja. Svetovalni pogovor toplo priporočamo, če se je otrok tujega jezika učil več let in zna samostojno tvoriti stavke. 

Pokličite nas ali nam pišite, da se dogovorimo za termin

Pokličite nas na 01 541 00 33 oz. 040 544 544 ali izpolnite prijavo na svetovalni pogovor. Uskladili bomo termin, po pogovoru z otrokom pa skupaj izbrali najustreznejši program, skupino in urnik.

Kako poteka svetovalni pogovor

Svetovalni pogovor je sestavljen iz pogovora z učiteljico, starejši otroci pa izpolnijo tudi kratek pisni del. Pogovor traja približno dvajset minut

Po svetovalnem pogovoru vam predlagamo na jprimernejši tečaj, pokažemo gradivo, opišemo program in način jezikovnega treninga in predstavimo termine, ki so na voljo.

Se vidimo! 

Z vpisom na tečaj v Lingulo boste sprejeli dobro odločitev. Dobrodošli, potrudili se bomo, da boste zelo zadovoljni.

Naročam se na brezplačen svetovalni pogovor

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *

Kako poteka svetovalni pogovor?

Svetovalni pogovor je sestavljen iz pogovora s profesorico tujega jezika in kratkega pisnega dela. Po svetovalnem pogovoru vam predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja. 

Koliko časa traja?

Svetovalni pogovor traja približno dvajset do trideset minut - če ste zelo zgovorni, pa tudi dlje. Kandidati za mednarodni izpit opravite tudi slušni in pisni test, ki trajata 70 minut. 

Polona Zupanc
»Po svetovalnem pogovoru vam predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja. Tako vas ne bomo učili tistega, kar že znate, temveč vam bomo z izbranim jezikovnim treningom pomagali najhitreje doseči želeni cilj.«

Polona Zupanc, prof. angleščine, koordinatorica anglistov, polona@lingula.si