Svetovalni pogovor za idealni jezikovni tečaj 

 karikatura medsebojno razumevanje

Izbira jezikovnega tečaja je odvisna od otrokove starosti in znanja Brezplačen svetovalni pogovor še posebej priporočamo, če se je otrok tujega jezika učil več kot dve leti.

Dogovorite se za svetovalni pogovor - pokličite ali nam pišite

Pokličite nas na 01 541 00 33 oz. 040 544 544 ali izpolnite prijavo na svetovalni pogovor. Uskladili bomo termin, po pogovoru pa skupaj izbrali najustreznejši program, skupino in urnik.

Kako poteka svetovalni pogovor?

Svetovalni pogovor je sestavljen iz pogovora z učiteljico in kratkega pisnega dela (za večje otroke). Traja približno deset do dvajset minut

Po svetovalnem pogovoru vam predlagamo program učenja, pokažemo gradivo in opišemo način jezikovnega treninga.

Naročam se na brezplačen svetovalni pogovor

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *

Kako poteka svetovalni pogovor?

Svetovalni pogovor je sestavljen iz pogovora s profesorico tujega jezika in kratkega pisnega dela. Po svetovalnem pogovoru vam predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja. 

Koliko časa traja?

Svetovalni pogovor traja približno dvajset do trideset minut - če ste zelo zgovorni, pa tudi dlje:-). Kandidati za mednarodni izpit opravite tudi slušni in pisni test, ki trajata 70 minut. 

Polona Zupanc
»Po svetovalnem pogovoru vam predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja. Tako vas ne bomo učili tistega, kar že znate, temveč vam bomo z izbranim jezikovnim treningom pomagali najhitreje doseči želeni cilj.«

Polona Zupanc, prof. angleščine, koordinatorica anglistov, polona@lingula.si