Svetovalni pogovor za pravi tečaj 

Dogovorite se za termin.

STROKOVNA IZBIRA PRAVEGA TEČAJA

Če se je otrok tujega jezika že učil dlje časa in že zna v njem samostojno tvoriti stavke, pridite na brezplačni svetovalni pogovor. Z otrokom se bo pogovorila Lingulina profesorica in vam svetovala, kateri tečaj bi bil pravi zanj. Za pogovor se lahko dogovorimo v živo na Linguli ali na daljavo prek aplikacije Zoom. 

Pišite nam na info@lingula.si ali nas pokličite na 080 23 52, da se dogovorimo za termin

KAKO POTEKA SVETOVALNI POGOVOR?

Svetovalni pogovor je sestavljen iz pogovora z učiteljico, starejši otroci pa odgovorijo tudi na nekaj pisnih vprašanj. Pogovor traja približno dvajset minut

Po pogovoru vam predlagamo najprimernejši tečaj, pokažemo gradivo, opišemo program in način jezikovnega treninga ter možne termine tečaja.

Pogovorimo se! 

Z vpisom na tečaj v Lingulo boste sprejeli dobro odločitev. Dobrodošli, potrudili se bomo, da boste vi in vaš(i) zgovornež(i) zelo zadovoljni.

Naročam se na brezplačen svetovalni pogovor

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *

Kako poteka osebni pogovor z učiteljem?

Umestitveni pogovor je sestavljen iz pogovora s profesorico tujega jezika in kratkega pisnega dela. Po pogovoru vam predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja. 

Koliko časa traja?

Pogovor traja približno dvajset do trideset minut - če ste zelo zgovorni, pa tudi dlje. Če se se odločate za mednarodni izpit, opravite tudi pisni test, ki traja 60 minut. Posvet za mednarodne izpite kot so na primer IELTS, TOEFL in drugi je plačljiv. Izpitno svetovanje znaša 39 EUR, znesek pa vam ob vpisu na tečaj v Linguli odštejemo od šolnine. Več.

Mateja Stružnik
»Po umestitvenem pogovoru vam predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja. Tako vas ne bomo učili tistega, kar že znate, temveč vam bomo z izbranim jezikovnim treningom pomagali najhitreje doseči želeni cilj.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja in svetovalka za dobre govor(i)ce