Lingulino potrdilo o znanju jezika

Potrdilo ob zaposlitvi ali napredovanju.

V Linguli lahko pridobite potrdilo o znanju tujega jezika. Vaše znanje preverimo na uvrstitvenem testu, ki vključuje pisni in slušni del (skupaj 60 do 70 minut) ter 15-minutni pogovor z učiteljico tujega jezika. 

Preverite, katero potrdilo potrebujete

Praviloma potrdilo o znanju jezika, ki ga izdamo v Linguli, kandidati najpogosteje potrebujejo za študij ali pa ga kot dokazilo o znanju zahtevajo v podjetju ob zaposlitvi ali napredovanju.

Potrdilo, ki ga pridobite v Linguli, ni javno veljavno potrdilo, zato preverite, ali ga bodo v ustanovi, za katero ga potrebujete, upoštevali.

Kaj je napisano na potrdilu o znanju?

Na podlagi pisnega in ustnega testa izdamo potrdilo, na katerem navedemo, na katero stopnjo Skupnega evropskega referenčnega okvirja za jezike (CEFR) vas uvrščamo. 

Potrdilo izdamo na željo tudi v tujem jeziku. 

Cena in dogovor za termin

Pisno potrdilo o znanju jezika znaša z DDV-jem 69,00 € oziroma 89,00 €, če želite, da vam potrdilo izdamo isti dan. Za prijavo na opravljanje testa izpolnite spodnjo prijavnico. Po prejetju plačila vas bomo kontaktirali glede termina uvrstitvenega testa.

 

CEFRTečajDneviTerminŠol. urObdobjeCena*Akcijska cena*
Potrdilo o znanju jezikapo dogovorupo dogovoru169,00-Izberi
Potrdilo o znanju jezika - izdaja potrdila isti dan po dogovorupo dogovoru189,00-Izberi

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si