Brezplačne ure tujih jezikov

 karikatura medsebojno razumevanje

V februarju vas vabimo na brezplačne predstavitvene ure s praktično vsebino.

Brezplačne ure tujih jezikov! Kako? Zakaj?

Spoznajte učitelje in preizkusite učinkovito metodo poučevanja v Linguli. Tako se boste zajamčeno najbolje odločili. Ko jo boste spoznali, se boste spraševali: »Zakaj nisem tega odkril že prej …?« 

 

V dvoje je lažje - povabite prijatelja

Povabite s seboj še sodelavca ali sodelavko, prijatelja ali prijateljico, ženo ali moža. V dvoje je lažje in bolj zabavno.
Znanstveno je dokazano, da ljudje, ko se lotimo nečesa novega, pa naj bo to jezikovni tečaj ali telovadba, v dvoje hitreje dojemamo, vztrajamo do konca in pri tem občutimo manj stresa. Ne odlašajte, prijavite se zdaj!

 

Po predstavitvenih urah bo vaša odločitev lažja

Pogovorite se z nami, preverite svoje znanje, oglejte si gradivo ... Vaša odločitev za tečaj bo po obisku v Linguli mnogo lažja.

»Predstavitveni tečaj nama je bila zelo všeč, še posebej, kako je predavateljica sproščeno pristopila k prebujanju naših zakrnelih sivih celic. Za to si zasluži vso pohvalo. Verjemite mi, če se je za tečaj odločil moj mož, ki se že na daleč izogiba vsemu, kar diši po šoli, potem lahko dejstvo, da se je vpisal v tečaj, razumete kot veliko priznanje.«
Doroteja Logar

Osebni svetovalni pogovor za pravi tečaj

Se še odločate, katero šolo in kateri jezikovni tečaj izbrati? Vaša odločitev za tečaj mnogo lažja, če se dogovorite za brezplačen osebni svetovalni pogovor, po katerem vam bomo predlagali za vas najustreznejši tečaj na pravi ravni znanja. Na tečaju v Linguli je poudarek na pogovoru, zato se z vsakim od vas pogovori učiteljica izbranega jezika. 

Pokličite nas na 01 541 00 3301 541 00 33 oz. 040 544 544 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si