Brezplačne ure tujih jezikov

 karikatura medsebojno razumevanje

V septembru vas vabimo na brezplačne predstavitvene ure s praktično vsebino.

Brezplačne ure tujih jezikov! Kako? Zakaj?

Ker želimo, da preizkusite Lingulino metodo jezikovnega treninga. Ko jo boste spoznali, se boste spraševali: »Zakaj nisem tega odkril že prej …?« Spoznajte učitelje in sami preizkusite učinkovito metodo poučevanja v Linguli. Tako se boste zajamčeno najbolje odločili.

 

V dvoje je lažje - povabite prijatelja

Povabite s seboj še sodelavca ali sodelavko, prijatelja ali prijateljico, ženo ali moža. V dvoje je lažje in bolj zabavno.
Znanstveno je dokazano, da ljudje, ko se lotimo nečesa novega, pa naj bo to jezikovni tečaj ali telovadba, v dvoje hitreje dojemamo, vztrajamo do konca in pri tem občutimo manj stresa. Ne odlašajte, prijavite se zdaj!

 

Po predstavitvenih urah bo vaša odločitev lažja

Pogovorite se z nami, preverite svoje znanje, oglejte si gradivo ... Vaša odločitev za tečaj bo po obisku v Linguli mnogo lažja.

»Predstavitveni tečaj nama je bila zelo všeč, še posebej, kako je predavateljica sproščeno pristopila k prebujanju naših zakrnelih sivih celic. Za to si zasluži vso pohvalo. Verjemite mi, če se je za tečaj odločil moj mož, ki se že na daleč izogiba vsemu, kar diši po šoli, potem lahko dejstvo, da se je vpisal v tečaj, razumete kot veliko priznanje.«
Doroteja Logar

Čas je za akcijo - kateri tečaj bi bil za vas najprimernejši?

Če ne veste, kateri jezikovni tečaj bi bil za vas najprimernejši, nas pokličite na 01 541 00 33 | 040 544 544 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si. Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik jezikovnega tečaja.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si