Brezplačne ure tujih jezikov

 karikatura medsebojno razumevanje

V septembru vas vabimo na predstavitvene ure tujih jezikov s praktično vsebino.

Brezplačne ure tujih jezikov! Kako? Zakaj?

Spoznajte učitelje in sami preizkusite učinkovit sistem poučevanja Lingula - Your Licence to Speak™ še pred vpisom na tečaj. Tako se boste zajamčeno najbolje odločili.. Ko boste spoznali, da v Linguli dejansko govorite od prve ure dalje, se boste spraševali: »Zakaj nisem tega odkril že prej …?« 

CEFRTečajDneviTerm.Šol. urŠt. udel.Obd.Cena*Akcijska cena*
Brezplačne pravljične urice v angleščini
A1Angleščina, pravljične urice (4-6 let) SO, 20. 10.10.30-12.0024-80,00-Izberi

V dvoje je lažje - povabite s seboj še koga

Znanstveno je dokazano, da ljudje, ko se lotimo nečesa novega, pa naj bo to jezikovni tečaj ali telovadba, v dvoje hitreje dojemamo, vztrajamo do konca in pri tem občutimo manj stresa. Ne odlašajte, prijavite se zdaj!

Povabite s seboj še sodelavca ali sodelavko, prijatelja ali prijateljico, ženo ali moža. V dvoje je lažje in bolj zabavno.

 

Po predstavitvenih urah bo vaša odločitev lažja

Pogovorite se z nami, premagajte strah in zadrego pred govorjenjem in se prepričajte, da v Linguli večino časa govorijo tečajniki in ne učitelji. da pri nas ne čakate pol leta, da boste spregovorili ... Vaša odločitev za tečaj bo po obisku v Linguli mnogo lažja. Storite prvi korak že danes in se se prijavite na predstavitvene ure.

»Predstavitveni tečaj nama je bila zelo všeč, še posebej, kako je predavateljica sproščeno pristopila k prebujanju naših zakrnelih sivih celic. Za to si zasluži vso pohvalo. Verjemite mi, če se je za tečaj odločil moj mož, ki se že na daleč izogiba vsemu, kar diši po šoli, potem lahko dejstvo, da se je vpisal v tečaj, razumete kot veliko priznanje.«
Doroteja Logar

Osebni svetovalni pogovor za pravi tečaj

Se še odločate, katero šolo in kateri jezikovni tečaj izbrati? Če ste se tujega jezika že učili, potrebujete svetovanje, kateri tečaj je pravi za vas. Dogovorite se za brezplačen osebni svetovalni pogovor, po katerem vam bomo predlagali za vas najustreznejši tečaj na pravi ravni znanja.

Pokličite nas na 01 541 00 3301 541 00 33 oz. 040 544 544 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si