Tečaj Ekspres - brezplačna priložnost

Prepričajte se o učinkoviti metodi poučevanja v Linguli.

Se še odločate za jezikovni tečaj in bi se želeli prepričati o metodi poučevanja v Linguli? Bi radi preverili, ali vam bo všeč? Razumemo vašo skrb, mnogi imate slabe izkušnje še iz šole. Prav zato smo pripravili tečaj Ekspres - da preizkusite učinkovito metodo še pred vpisom! Brez tveganja in včasih tudi brezplačno.

Preizkusite Lingulino metodo učenja Your Licence to Speak™

Tečaj Ekspres je najboljši način, da najdete pravi tečaj zase. Dve uri praktičnih vsebin za začetnike in tiste, ki ste se jezika že učili. Izvedba tečaja je zagotovljena! Učenje prek pogovora, drugače kot ste vajeni.

»Predstavitveni tečaj nama je bil zelo všeč, še posebej, kako je predavateljica sproščeno pristopila k prebujanju naših zakrnelih sivih celic. Za to si zasluži vso pohvalo. Verjemite mi, če se je za tečaj odločil moj mož, ki se že na daleč izogiba vsemu, kar diši po šoli, potem lahko dejstvo, da se je vpisal v tečaj, razumete kot veliko priznanje.«
Doroteja Logar
tečaj francoščina
Prijavite se na valentinov tečaj flirtanja.

Aktualno: Valentinovo flirtanje v romantičnih jezikih

Za valentinov teden smo pripravili zabaven tečaj Flirtanje v romantični italijanščini, francoščini ali španščini - prijava.

Osnove jezika in nekaj simpatičnih situacij neškodljivega flirtanja bodo poskrbele za salve smeha in dve res zabavni uri, v katerih se boste naučili osnov.

 

Znanstveno je dokazano, da ljudje, ko se lotimo nečesa novega, pa naj bo to jezikovni tečaj ali telovadba:

  • v dvoje hitreje dojemamo,
  • vztrajamo do konca,
  • in pri tem občutimo manj stresa.

Ne odlašajte, prijavite se zdaj! Povabite s seboj še sodelavca ali sodelavko, prijatelja ali prijateljico, ženo ali moža. V dvoje je lažje in bolj zabavno.

Odločitev brez tveganja 

Od tečaja Ekspres boste odnesli praktično znanje. Če boste želeli, boste dobili strokoven nasvet, kateri tečaj za nadaljevanje bi bil za vas najprimernejši. Tako se boste zajamčeno najbolje odločili. 

Ko boste spoznali, da v Linguli dejansko govorite od prve ure dalje, se boste spraševali: »Zakaj nisem tega odkril že prej …?« 

 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si