Delavnice za otroke in praznovanja rojstnega dne

Specializirani tečaji za otroke.

Specializirana delavnica za otroke: Angleščina s pospeškom

Otroci pogosto nimajo možnosti, da bi svojo angleščino uporabili v pogovoru, zato jim motivacija za učenje plahni. Da bi temu naredili konec, smo zasnovali delavnico z veliko pogovori v praktičnih vsakdanjih situacijah, ki otroke spodbudi in osmisli njihovo nadaljnje učenje. Začutijo, da pogovor teče in da onkraj stroge šolske slovnice obstaja tudi angleščina, ki je lahko sila živahna, zanimiva in zabavna. Več o delavnici                 

Praznovanje rojstnega dne po kitajsko

Za tiste otroke, ki si želijo drugačne zabave, smo v Linguli pripravili jezikovno-ustvarjalno praznovanje rojstnega dne po kitajsko. Združili smo učenje kitajščine, ki otroke navduši zlasti z risanjem pismenk, in praznovanje rojstnega dne. Nastalo je drugačno praznovanje rojstnega dne - nepozaben dogodek, ki ostane v otrokovem spominu. Več o praznovanju po kitajsko

Brezplačen svetovalni pogovor

Skupine oblikujemo na podlagi otrokovega znanja in starosti, zato se pred delavnico z otrokom pogovorimo. Namen pogovora je, da spoznamo otroke in pripravimo delavnico glede na njihovo konkretno znanje in potrebe.

Pokličite nas na 01 541 00 33 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si. Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor .

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si