Svetovalni pogovor za pravi jezikovni tečaj

 

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Zato se želimo z vami spoznati in vam strokovno svetovati, kako boste usvojili izbrani jezik. Dogovorimo se za svetovalni pogovor. POKLIČITE NA 080 23 52 ali se NAROČITE NA KRATEK POSVET. 

Strokovno svetovanje pri izbiri pravega tečaja

Vaše zadovoljstvo z napredkom je odvisno od tega, ali že na začetku izberete najprimernejši tečaj  zase. Če ste se jezika že učili, se verjetno ne želite učiti stvari, ki jih že znate. Zato vam po osebnem pogovoru predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja.

Posvetimo se vam osebno: v živo v prostorih Lingule ali na daljavo

Brezplačen posvet je priložnost, da se vam osebno posvetimo in skupaj ugotovimo, kateri tečaj je najprimernejši za vas (glede na vaše znanje, želje in cilje). 

Pogovor bo potekal pri nas, v Linguli, v prijetni učilnici in v sproščenem vzdušju oziroma na daljavo v udobju vašega doma ali pisarne.

Potek svetovalnega pogovora

Po prijaznem klepetu o različnih temah vam bo učiteljica izbranega jezika povedala, kje na jezikovni lestvici ste trenutno in vam svetovala najustreznejši program ter najhitrejšo pot do vašega zastavljenega cilja. Posvet traja približno 30 minut. 

Če se se odločate za mednarodni izpit, opravite tudi pisni test, ki traja 60 minut. Posvet za mednarodne izpite IELTS, TOEFL ... je plačljiv.

Strokovna izbira pravega tečaja

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Zato se želimo z vami spoznati in vam strokovno svetovati, kako boste usvojili izbrani jezik. Dogovorimo se za svetovanje - pokličite na 080 23 52 ali se izpolnite obrazec za naročilo na posvet. 

 

POKLIČITE NA 080 23 52 ali se NAROČITE NA KRATEK POSVET. 

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost osvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog  - skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

 

»Ugotovil sem, da povprečno znanje angleščine za sodelovanje s strokovnjaki iz drugih držav ni dovolj, zato sem se odločil za tečaj v Linguli. Individualni tečaj mi omogoča sprotno dogovarjanje o terminih tečaja, kar je zaradi mojih obveznosti nujno. Učenje angleščine je zelo prijetno in  sproščeno in mi z vsakim najinim srečanjem prinese nova znanja, izkušnje in samozavest, ki jo na svojih potovanjih v tujini s pridom izkoriščam.«

Aljaž Pegan

Aljaž Pegan
 

»¡Hola, todos! :) Španščina je zame najlepši svetovni jezik. Na tečaju v Linguli zelo uživam in prvič učenje doživljam kot popolno zabavo z obilo smeha in spontane komunikacije. Prej sem špansko precej razumela, zelo malo pa sem znala povedati. Zdaj sem postala dosti bolj komunikativna, veliko berem, poslušam špansko glasbo, predvsem pa komaj čakam, da obiščem Španijo, kjer bom nekaj dni govorila samo špansko.«

Nina Pušlar

Nina Pušlar o jezikovni šoli Lingula
 

»Verjetno imamo iz časov šole vsi strah, da nas bo, če bomo kaj narobe izgovorili, kaj narobe rekli ali pa narobe sklanjali, čakala graja, udarci s palico (ha ha) ali pa vsaj teden dni klečanja v kotu. A učiteljice v Linguli so izredno pozitivne, spodbujajo, pohvalijo, tako da ne samo, da napreduješ v učenju jezika – tečaj deluje blagodejno tudi na ego. Tako da priporočam in se že veselim naslednje ure!«

Tin Vodopivec 

Tin Vodopivec o jezikovni šoli Lingula
 
 
 

Naročam se na brezplačen svetovalni pogovor

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *

Kako poteka svetovalni pogovor?

Svetovalni pogovor je sestavljen iz pogovora s profesorico tujega jezika in kratkega pisnega dela. Po svetovalnem pogovoru vam predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja. 

Koliko časa traja?

Svetovalni pogovor traja približno dvajset do trideset minut - če ste zelo zgovorni, pa tudi dlje. Kandidati za mednarodni izpit opravite tudi slušni in pisni test, ki trajata 70 minut. 

Polona Zupanc
»Po svetovalnem pogovoru vam predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja. Tako vas ne bomo učili tistega, kar že znate, temveč vam bomo z izbranim jezikovnim treningom pomagali najhitreje doseči želeni cilj.«

Polona Zupanc, prof. angleščine, koordinatorica anglistov, info@lingula.si