Osebni pogovor z učiteljem

 

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Zato se želimo z vami spoznati in vam strokovno svetovati, kako boste usvojili izbrani jezik. Dogovorimo se za svetovalni pogovor. POKLIČITE NA 080 23 52 ali se NAROČITE NA KRATEK POSVET. 

Strokovno svetovanje pri izbiri pravega tečaja

Vaše zadovoljstvo z napredkom je odvisno od tega, ali že na začetku izberete najprimernejši tečaj  zase. Če ste se jezika že učili, se verjetno ne želite učiti stvari, ki jih že znate. Zato vam po osebnem pogovoru predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja.

Posvetimo se vam osebno: v živo v prostorih Lingule ali na daljavo

Brezplačen posvet je priložnost, da se vam osebno posvetimo in skupaj ugotovimo, kateri tečaj je najprimernejši za vas (glede na vaše znanje, želje in cilje). 

Pogovor bo potekal pri nas, v Linguli, v prijetni učilnici in v sproščenem vzdušju oziroma na daljavo v udobju vašega doma ali pisarne.

Potek svetovalnega pogovora

Po prijaznem pogovoru o različnih temah vam bo učiteljica povedala, kje na jezikovni lestvici ste trenutno in vam svetovala najustreznejši program ter najhitrejšo pot do vašega zastavljenega cilja. Posvet traja približno 30 minut. 

Če se se odločate za mednarodni izpit, opravite tudi pisni test, ki traja 60 minut. Posvet za mednarodne izpite IELTS, TOEFL ... je plačljiv.

 

POKLIČITE NA 080 23 52 ali se NAROČITE NA KRATEK POSVET. 

Osebni pogovor z učiteljem - najpogostejša vprašanja

Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o poteku svetovalnega pogovora:

Zakaj moram imeti pogovor? Ali ni dovolj on-line test?
V Linguli boste na tečaju veliko govorili. Prav zato je pomembno, da se z vami pogovorimo že pred vpisom na tečaj. Pisni on-line test namreč ne pokaže, kako dobro se ustno sporazumevate v tujem jeziku.
Katera stopnja bi bila primerna zame, če sem se jezika učil/-a v osnovni in srednji šoli?
Odločam se za mednarodni izpit. Kako vem, katerega izbrati?
Pravkar sem opravil/-a maturo. Kateri tečaj je zame?
Na drugi jezikovni šoli sem končal/-a tečaj na ravni B1. Ali ga lahko pri vas nadaljujem na nasledni stopnji?

 

 

Naročam se na brezplačen svetovalni pogovor

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *

Kako poteka svetovalni pogovor?

Svetovalni pogovor je sestavljen iz pogovora s profesorico tujega jezika in kratkega pisnega dela. Po svetovalnem pogovoru vam predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja. 

Koliko časa traja?

Svetovalni pogovor traja približno dvajset do trideset minut - če ste zelo zgovorni, pa tudi dlje. Kandidati za mednarodni izpit opravite tudi slušni in pisni test, ki trajata 70 minut. 

Polona Zupanc
»Po svetovalnem pogovoru vam predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja. Tako vas ne bomo učili tistega, kar že znate, temveč vam bomo z izbranim jezikovnim treningom pomagali najhitreje doseči želeni cilj.«

Polona Zupanc, prof. angleščine, koordinatorica anglistov, info@lingula.si