Svetovalni pogovor za pravi jezikovni tečaj 

Dogovorite se za termin.

 

V Linguli se zavedamo, da bodo vaši rezultati in zadovoljstvo z napredkom odvisni od tega, ali že na začetku izberete najprimernejši tečaj  zase. Prav zato vam nudimo brezplačno osebno svetovanje.

 

Dogovorite se za brezplačen svetovalni pogovor

Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52

Kliknite in se prijavite na brezplačen posvet

Posvetimo se vam osebno

Brezplačen posvet je priložnost, da se vam osebno posvetimo in skupaj ugotovimo, kateri tečaj je najprimernejši za vas (glede na vaše znanje, želje in cilje). 

Pogovor bo potekal pri nas, v Linguli, v prijetni učilnici in v sproščenem vzdušju oziroma v času korone na daljavo v udobju vašega doma ali pisarne.

Zakaj je sploh potreben svetovalni pogovor?

Če ste se jezika že učili, se verjetno ne želite učiti stvari, ki jih že znate. Zato vam po osebnem pogovoru predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja.

Kako poteka svetovalni pogovor in koliko časa traja?

Po prijaznem uvodnem klepetu boste izpolnili kratek obrazec in se pogovorili z učiteljico izbranega jezika. Ta vam bo povedala, kje na jezikovni lestvici ste trenutno in vam svetovala najustreznejši program ter najhitrejšo pot do vašega zastavljenega cilja. 

Trajanje posveta

Približno dvajset do trideset minut.

Zakaj svetovalni pogovor

Da se ne boste učili stvari, ki jih že znate. 

 

Kaj po pogovoru

Predlagamo vam najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja.

Kdaj je potreben pisni test

Če se se odločate za mednarodni izpit, opravite tudi pisni test, ki traja 60 minut.

 

Za nami boste svoj cilj dosegli v najkrajšem možnem času

V Linguli vam obljubljamo, da vas ne bomo učili tistega, kar že znate, temveč vam bomo z jezikovnim treningom na vaši ravni znanja pomagali najhitreje doseči želeni cilj.

 

 

Najpogostejša vprašanja o svetovalnem pogovoru

 

Znanje tujih jezikov smo pomagali izboljšati že več kot 15.000 tečajnikom

 
 

V Linguli sem se imela prelepo

»V Linguli sem se imela prelepo in z Richardom je bil vsakič pravi žur ;) kar človek ponavadi težko reče, če se mora hkrati tudi učiti.«

Katarina Čas

Katarina Čas
 

Učenje angleščine je zelo prijetno in sproščeno

»Ugotovil sem, da povprečno znanje angleščine za sodelovanje s strokovnjaki iz drugih držav ni dovolj, zato sem se odločil za tečaj v Linguli. Individualni tečaj mi omogoča sprotno dogovarjanje o terminih tečaja, kar je zaradi mojih obveznosti nujno. Učenje angleščine je zelo prijetno in  sproščeno in mi z vsakim najinim srečanjem prinese nova znanja, izkušnje in samozavest, ki jo na svojih potovanjih v tujini s pridom izkoriščam.«

Aljaž Pegan

Aljaž Pegan
 

Na tečaju v Linguli zelo uživam

»¡Hola, todos! :) Španščina je zame najlepši svetovni jezik. Na tečaju v Linguli zelo uživam in prvič učenje doživljam kot popolno zabavo z obilo smeha in spontane komunikacije. Prej sem špansko precej razumela, zelo malo pa sem znala povedati. Zdaj sem postala dosti bolj komunikativna, veliko berem, poslušam špansko glasbo, predvsem pa komaj čakam, da obiščem Španijo, kjer bom nekaj dni govorila samo špansko.«

Nina Pušlar

Nina Pušlar o jezikovni šoli Lingula
 

Učiteljice v Linguli so izredno pozitivne, spodbujajo, pohvalijo

»Verjetno imamo iz časov šole vsi strah, da nas bo, če bomo kaj narobe izgovorili, kaj narobe rekli ali pa narobe sklanjali, čakala graja, udarci s palico (ha ha) ali pa vsaj teden dni klečanja v kotu. A učiteljice v Linguli so izredno pozitivne, spodbujajo, pohvalijo, tako da ne samo, da napreduješ v učenju jezika – tečaj deluje blagodejno tudi na ego. Tako da priporočam in se že veselim naslednje ure!«

Tin Vodopivec

Tin Vodopivec o jezikovni šoli Lingula
 
»Ob koncu šolskega leta se želim vam in vašim sodelavcem zahvaliti za napredek in predvsem za to, da vam je pri moji hčerki Ani uspelo vzbuditi zanimanje za angleščino, ne nazadnje pa tudi za vse prijetne urice, ki jih je v petkovih popoldnevih preživela pri vas.«
Samo Vesel, 2016

 

Naročam se na brezplačen svetovalni pogovor

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *

Kako poteka svetovalni pogovor?

Svetovalni pogovor je sestavljen iz pogovora s profesorico tujega jezika in kratkega pisnega dela. Po svetovalnem pogovoru vam predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja. 

Koliko časa traja?

Svetovalni pogovor traja približno dvajset do trideset minut - če ste zelo zgovorni, pa tudi dlje. Kandidati za mednarodni izpit opravite tudi slušni in pisni test, ki trajata 70 minut. 

Polona Zupanc
»Po svetovalnem pogovoru vam predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja. Tako vas ne bomo učili tistega, kar že znate, temveč vam bomo z izbranim jezikovnim treningom pomagali najhitreje doseči želeni cilj.«

Polona Zupanc, prof. angleščine, koordinatorica anglistov, polona@lingula.si
Prijavite se na Lingulin e-časopis o tujih jezikih in deželah

Zanimive vsebine in praktični nasveti za učenje tujih jezikov, praktične vaje, nagradna vprašanja …

Spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.

Poglejte primer e-časopisa.