Ligula
Skoči na vsebino

Jezikovni tečaji

Lingula, ta jezična šola | Jezikovni tečaji

Jezikovni tečaji v Linguli so prilagojeni različnim ciljnim skupinam:

Pogosta zgodba: vse razumem, ampak, ko je treba spregovoriti ...

Se je tudi vam že zgodilo, da ste pri pogovoru v tujem jeziku enostavno zmrznili? Čeprav vam gresta branje in razumevanje dobro od rok, se pri pogovoru enostavno ne morete spomniti pravih besed in delate »brezvezne« napake.

Brez skrbi, tudi mi to poznamo! Spregovoriti je najtežje! Zato v Linguli s prav posebnimi taktikami in pristopi prebudimo govorca v vas in hkrati poskrbimo, da je učenje tudi zabavno. Kajti kaj vam bo tuji jezik, če si v njem ne drznete govoriti? Ne glede na to, ali izbirate za vas povsem nov jezik ali jezik, ki ga deloma že znate, vam zagotavljamo, da boste v njem tudi zares govorili. 

Izberite sebi prilagojen jezikovni tečaj

Lingula, ta jezična šola | ponudba jezikov

Ponudba jezikov
V Linguli najdete prek 24 različnih jezikov, v katerih  lahko urite svoje govorne spretnosti in postajate boljši govorec.

Lingula, ta jezična šola | vrste tečajev

Vrste jezikovnih tečajev
Omogočamo različne vrste tečajev: v skupini, VIP individualni, pri nas, pri vas ali na daljavo, e-učenje in še mnogo več.

Lingula, ta jezična šola | Potrdilo o znanju jezika

Potrdilo o znanju jezika
Potrdilo najpogosteje potrebujemo za študij ali pa ga kot dokazilo o znanju zahtevajo ob zaposlitvi oz. napredovanju. 

Smo specialisti za komunikacijo v tujih jezikih

Naučite se tujega jezika po izvirni govorni metodi Lingula — svet bo boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice!
Image 9

Jezikovni tečaji po izvirni govorni metodi

V Linguli se jezikovni tečaj ne začne s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! Spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo učinkovite ure tečaja. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!

V živo ali na daljavo?

Lingula je šola živih ljudi, ki se hočemo srečevati iz oči v oči — tudi takrat, ko se pogovarjamo prek sodobnih digitalnih poti. Izberite učenje, ki vam najbolj ustreza:

  • v živo, iz oči v oči:-) v sodobnih Lingulinih učilnicah v ljubljanskem BTC
  • pri vas v podjetju (kjerkoli v Sloveniji)
  • na daljavo z Lingulinimi vrhunskimi učitelji

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

Kateri tuji jezik vas zanima?

Naše dragocene stranke in partnerji:

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost usvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni drugi ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog — skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Jasmina Krofič
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Dovolite mi, da pohvalim vašo profesionalnost, prijaznost in odzivnost. Bila sem kar v nekaj jezikovnih šolah in še kje, pa nikjer nisem srečala tako pozitivno naravnanega celostnega delovanja. Ostanite vsi skupaj takšni, kakršni ste.
Tamara Vonta

Powered by
MENU