Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Jezikovni tečaji za odrasle

V Linguli se jezikovni tečaj ne začne s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! Spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo učinkovite ure tečaja. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa.

Kaj vam v Linguli obljubljamo?

Oglejte si obljubo direktorice Lingule Klavdije Kosmač Toplišek.

Image 9

Specialisti za komunikacijo v tujih jezikih

Naučite se tujega jezika po izvirni govorni metodi Lingula - svet bo boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice!

Image 9

Specialisti za komunikacijo v tujih jezikih

Naučite se tujega jezika po izvirni govorni metodi Lingula - svet bo boljši če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice!

Pogosta zgodba: vse razumem, ampak, ko je treba spregovoriti, zmrznem

Se je tudi vam že zgodilo, da ste pri pogovoru v tujem jeziku enostavno zmrznili? Čeprav vam gresta branje in razumevanje dobro od rok, se pri pogovoru enostavno ne morete spomniti pravih besed in ste v zadregi.

Brez skrbi, poznamo ta izziv! Spregovoriti je najtežje! Zato v Linguli s prav posebnimi taktikami in pristopi prebudimo govorca v vas in hkrati poskrbimo, da je učenje tudi zabavno. Kajti kaj vam bo tuji jezik, če si v njem ne drznete govoriti? Ne glede na to, ali izbirate za vas povsem nov jezik ali jezik, ki ga deloma že znate, vam zagotavljamo, da boste v njem tudi zares govorili. 

Jezikovni tečaji po izvirni govorni metodi

V Linguli se jezikovni tečaj ne začne s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! Spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo učinkovite ure tečaja. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa! 

popust

Brezplačni tečaj Ekspres

Preizkusite govorno metodo, pridobite praktično znanje ter izkoristite strokoven nasvet o najprimernejšem tečaju za vas.

Lingula | Early bird

Ujemite kar 13 % early bird popust

Ker se splača, ker si zagotovite mesto v skupini in nižjo šolnino.

V živo ali na daljavo?

Izberite učenje, ki vam najbolj ustreza:

  • v živo, iz oči v oči:-) v sodobnih Lingulinih učilnicah v ljubljanskem BTC
  • pri vas v podjetju (kjerkoli v Sloveniji)
  • na daljavo 
5/5

Profesionalnost, prijaznost in odzivnost

Dovolite mi, da pohvalim vašo profesionalnost, prijaznost in odzivnost. Bila sem kar v nekaj jezikovnih šolah in še kje, pa nikjer nisem srečala tako pozitivno naravnanega celostnega delovanja. Ostanite vsi skupaj takšni, kakršni ste.

Tamara Vonta