Ligula
Skoči na vsebino

Jezikovni tečaji

Lingula, ta jezična šola | Jezikovni tečaji

Jezikovni tečaji v Linguli so prilagojeni različnim ciljnim skupinam: odrasli se lahko pridružite skupini v prostorih Lingule oz. na daljavo ali se odločite za individualni tečaj. Podjetja izberejo jezikovni tečaj, ki poteka v njihovih prostorih ali na daljavo.

Za otroke in najstnike so na voljo celoletni jezikovni tečaji za otroke, priprava na maturo iz angleščine in nemščine, nepozabne jezikovne počitnice …

Preverite, kaj vam v Linguli obljubljamo

V Linguli se jezikovni tečaj ne začne s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! Spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo učinkovite ure tečaja. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!

Izberite sebi prilagojen jezikovni tečaj

Lingula, ta jezična šola | ponudba jezikov

Ponudba jezikov
Prek 24 različnih jezikov, v katerih  lahko urite svoje govorne spretnosti.

Lingula, ta jezična šola | vrste tečajev

Vrste jezikovnih tečajev
V skupini, individualno, pri nas, v podjetju ali na daljavo, e-učenje ...

Lingula, ta jezična šola | Potrdilo o znanju jezika

Potrdilo o znanju jezika
Za študij ali pa ga kot dokazilo o znanju zahtevajo ob zaposlitvi. 

Smo specialisti za komunikacijo v tujih jezikih

Naučite se tujega jezika po izvirni govorni metodi Lingula — svet bo boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice!
Image 9

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

Najtežje je spregovoriti 

Se je tudi vam že zgodilo, da ste pri pogovoru v tujem jeziku enostavno zmrznili? Čeprav vam gresta branje in razumevanje dobro od rok, se pri pogovoru enostavno ne morete spomniti pravih besed in ste v zadregi.

Brez skrbi, poznamo ta izziv! Spregovoriti je najtežje! Zato v Linguli s prav posebnimi taktikami in pristopi prebudimo govorca v vas in hkrati poskrbimo, da je učenje tudi zabavno.

Kajti kaj vam bo tuji jezik, če si v njem ne drznete govoriti? Ne glede na to, ali izbirate za vas povsem nov jezik ali jezik, ki ga deloma že znate, vam zagotavljamo, da boste v njem tudi zares govorili. 

V živo ali na daljavo

Izberite učenje, ki vam najbolj ustreza:

  • v živo, iz oči v oči:-) v sodobnih Lingulinih učilnicah v ljubljanskem BTC
  • pri vas v podjetju (kjerkoli v Sloveniji)
  • na daljavo 

Kateri tuji jezik vas zanima?

Naše dragocene stranke in partnerji:

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost usvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni drugi ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog — skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Jasmina Krofič
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Dovolite mi, da pohvalim vašo profesionalnost, prijaznost in odzivnost. Bila sem kar v nekaj jezikovnih šolah in še kje, pa nikjer nisem srečala tako pozitivno naravnanega celostnega delovanja. Ostanite vsi skupaj takšni, kakršni ste.
Tamara Vonta

Powered by