Ligula
Skoči na vsebino

O Linguli

Lingula, ta jezična šola | Jezikovna šola Lingula: ekipa

Za vaš samozavesten pogovor v tujem jeziku skrbi več kot 50 profesorjev jezika in izvirnih govorcev, ki so posebej usposobljeni za govorno metodo.

Z izvirno govorno metodo Lingula — Your Licence to Speak™ vam jamčimo, da boste hitro pridobili samozavest pri pogovoru v tujem jeziku. V prevajalskem oddelku pa naši izkušeni prevajalci obvladajo različne stroke, zato poskrbimo za profesionalen prevod z vašega področja.

Ustvarjamo dobre govorce

 Z izvirno govorno metodo dosegamo, da ljudje lažje in samozavestneje spregovorijo v tujem jeziku, a tudi v materinščini.

KAKO to delamo? Z lastno govorno metodo Lingula — Your Licence to Speak™, katere glavna značilnost je takojšnji govor tečajnikov. Spodbujamo tečajnike, da spregovorijo že prvo uro. Jezikovni trening je zastavljen tako, da tečajniki govorijo 80% časa.

ZAKAJ to delamo? Ker imamo radi dobre govor(i)ce. Smisel našega dela je, da tečajniki postanejo dobri govorci tujega jezika. Verjamemo v pomembnost govora! 

Lingula, ta jezična šola | Jezikovna šola: Zgodba o nastanku Lingule

Lingulina zgodba

Lingulo sem ustanovila februarja 2003, ko je bila moja prvorojenka stara dva meseca. Za marsikoga je bila to čisto nora ideja: imaš dojenčka, kredite, pravkar kupljeno hišo, ki jo je treba prenoviti, ti pa se odločiš, da ne boš vložil vsega denarja v dom za mlado družino, ampak ga raje investiraš v podjetje … Preberite Klavdijino zgodbo.

Specialisti za komunikacijo v tujih jezikih

Naučite se tujega jezika po izvirni govorni metodi Lingula - Your Licence to Speak™ — svet bo boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice! Posvetimo se vam osebno.

Lingula, ta jezična šola | Lingula skupinska slika

Spoznajte našo ekipo

Lingula, ta jezična šola | Klavdija Kosmač Toplišek

Klavdija Kosmač Toplišek

direktorica,
klavdija@lingula.si

Ustanoviteljica Lingule, nemcistka, ki je svojo vizijo govorne metode spremenila v uspešno jezikovno šolo. Vrelec novih idej, frazo, da se nekaj ne da, ne razume.

Lingula, ta jezična šola | Mateja Stružnik

Mateja Stružnik

vodja izobraževanja, mateja@lingula.si

Steber sprejemne pisarne, z Lingulo je od samega začetka. Najraje skrbi za finance in organizacijo. Pozna večino naših tečajnikov za 20 let nazaj.

Lingula, ta jezična šola | Eva Beltram

Eva Beltram

koordinatorica izobraževanja, eva@lingula.si

Temperamentna italijanistka, ki skrbi, da vpis tečajnikov v skupine poteka tako kot se šika. Z Lingulo je že od prvega dne delovanja. IT izzivi so njena močna točka.

Lingula, ta jezična šola | Brigita Noč

Brigita Noč

skrbnica ključnih strank, brigita@lingula.si

Nemcistka, ki je svojo energijo in nalezljiv smeh prinesla v pisarno. Skrbi za nemoten potek tečajev na podjetjih. Skriti IT talent, ki razreši številne izzive.

Eva-W

Eva Eržen Winkler

koordinatorica izobraževanja, eva.winkler@lingula.si

Nemcistka in ljubiteljica jezikov, ki je še do nedavnega večino časa preživela v razredu, sedaj pa med jezikoslovci išče svoje naslednike in poskrbi za večino individualnih tečajev.

Lingula, ta jezična šola | Sara Vrabič

Sara Vrabič

koordinatorica anglistov, sara@lingula.si

Anglistka in hispanistka, ki se izzivov loti z logiko in srcem. Njen cilj je navdušiti otroke nad tujimi jeziki, da bodo kasneje lažje sledili svojim sanjam.

Lingula, ta jezična šola | Jasmina Krofič

Jasmina Krofič

koordinatorica prevajalskih projektov, prevodi@lingula.si

Marketinška kreativka, ki umirjeno pelje adrenalina polne prevajalske izzive. Genialka za tuje jezika, ki se ničesar ne loti polovičarsko.

ikona_lingula

Hana in Patricija

svetovalki, jezikovnicenter@lingula.si

»Delo v Linguli je zanimivo in raznoliko, srečaš zanimive ljudi in res nikoli ni dolgčas.«

Učitelji navdušijo z govorno metodo

Lingula, ta jezična šola | Zakaj izbrati Lingulo

Zakaj izbrati Lingulo
Lingula je šola, kjer tečajniki najpogosteje pohvalijo učitelje, ki znajo motivirati, osebni pristop, veliko pogovora in dobro izkoriščen čas.

Layer 2

Priporočila
Veseli smo zadovoljstva naših strank in njihovih iskrenih pohval. Ponosni smo, da so z našo pomočjo postali samozavestnejši v tujih jezikih.

Lingula, ta jezična šola | Delo v Linguli

Delo v Linguli
Kako je biti Lingulin jezikovni trener za dobre govor(i)ce ali prevajalec? Iščemo sodelavce, ki jim je poučevanje oz. prevajanje izziv in poslanstvo.

Naše dragocene stranke in partnerji

Najnovejše iz naših vsebin

MENU