Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

O Linguli

Lingula, ta jezična šola | Jezikovna šola Lingula: ekipa

Za vaš samozavesten pogovor v tujem jeziku skrbi več kot 50 profesorjev jezika in izvirnih govorcev, ki so posebej usposobljeni za govorno metodo.

Z izvirno govorno metodo Lingula — Your Licence to Speak™ vam jamčimo, da boste hitro pridobili samozavest pri pogovoru v tujem jeziku. V prevajalskem oddelku pa naši izkušeni prevajalci obvladajo različne stroke, zato poskrbimo za profesionalen prevod z vašega področja.

Ustvarjamo dobre govorce

Z izvirno govorno metodo dosegamo, da ljudje lažje in samozavestneje spregovorijo v tujem jeziku, a tudi v materinščini.

KAKO to delamo? Z lastno govorno metodo Lingula — Your Licence to Speak™, katere glavna značilnost je takojšnji govor tečajnikov. Spodbujamo tečajnike, da spregovorijo že prvo uro. Jezikovni trening je zastavljen tako, da tečajniki govorijo 80% časa.

ZAKAJ to delamo? Ker imamo radi dobre govor(i)ce. Smisel našega dela je, da tečajniki postanejo dobri govorci tujega jezika. Verjamemo v pomembnost govora!

Lingula, ta jezična šola | Jezikovna šola: Zgodba o nastanku Lingule

Lingulina zgodba

Lingulo sem ustanovila februarja 2003, ko je bila moja prvorojenka stara dva meseca. Za marsikoga je bila to čisto nora ideja: imaš dojenčka, kredite, pravkar kupljeno hišo, ki jo je treba prenoviti, ti pa se odločiš, da ne boš vložil vsega denarja v dom za mlado družino, ampak ga raje investiraš v podjetje … Preberite Klavdijino zgodbo.

Spoznajte ekipo

Lingula, ta jezična šola | Klavdija Kosmač Toplišek

Klavdija Kosmač Toplišek, direktorica

Ustanoviteljica Lingule, nemcistka, ki je svojo vizijo govorne metode spremenila v uspešno jezikovno šolo. Vrelec novih idej, frazo, da se nekaj ne da, ne razume.

Lingula, ta jezična šola | Mateja Stružnik

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja

Steber sprejemne pisarne, z Lingulo je od samega začetka. Najraje skrbi za finance in organizacijo. Pozna večino naših tečajnikov za 20 let nazaj.

Lingula, ta jezična šola | Eva Beltram

Eva Beltram, koordinatorica izobraževanja

Temperamentna italijanistka, ki skrbi, da vpis tečajnikov v skupine poteka tako kot se šika. Z Lingulo je že od prvega dne delovanja. IT izzivi so njena močna točka.

Lingula, ta jezična šola | Brigita Noč

Brigita Noč, skrbnica ključnih strank

Nemcistka, ki je svojo energijo in nalezljiv smeh prinesla v pisarno. Skrbi za nemoten potek tečajev na podjetjih. Skriti IT talent, ki razreši številne izzive.

Lingula, ta jezična šola | Sara Vrabič

Sara Vrabič, koordinatorica anglistov

Anglistka in hispanistka, ki se izzivov loti z logiko in srcem. Njen cilj je navdušiti otroke nad tujimi jeziki, da bodo kasneje lažje sledili svojim sanjam.

ikona_lingula

Maša Tihel, koordinatorica anglistov in francistov

Živahna jezikoslovka, ki vedno stremi k usvajanju novih ciljev. Prepričana je, da lahko tako malčkom kot odraslim pokaže zabavno in sproščeno pot do znanja jezikov.

ikona_lingula

Ana, koordinatorica prevajanja

Energična ekonomistka, ki ji je koordiniranje prevajalskih projektov in iskanje najboljše rešitve za jezikovne izzive strank zanimiv izziv.

 

Učitelji navdušijo z govorno metodo

 

Zakaj izbrati Lingulo?

V Linguli z izvirno govorno metodo dosegamo, da ljudje lažje in samozavestneje spregovorijo v tujem jeziku, a tudi v materinščini. Kako to delamo? 

Lingula I ta jezična šola I osebni odnos

Osebni odnos
Lingula je sodobna jezikovna šola, ki strokovnost, osebni odnos in toplino združuje z najnovejšo tehnologijo. Posvetimo se vam osebno in naredimo vse, da je vaš napredek čim hitrejši. 

Lingula, ta jezična šola | govorna metoda

Prebudimo govorca v vas
Ne začnemo s slovnico in pravili, temveč s prebujanjem govorca v vas! Z lastno govorno metodo Lingula — Your Licence to Speak™ spodbujamo tečajnike, da spregovorijo že prvo uro.

Lingula, ta jezična šola | strokovnost in toplina učiteljev

Učitelji, ki vam ne pustijo spati
Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki v razred prinese energijo, pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!

Lingula, ta jezična šola | Izvirna govorna metoda

Jezik je mišica, ki potrebuje vadbo
Učenje jezika je podobno obiskovanju fitnesa: ne le od vas, tudi od trenerja je odvisno, koliko se potrudite. Dober trener pričakuje vedno več, ve, kaj je treba še utrditi in kdaj potrebujte posebno spodbudo. Tečaj v Linguli je učinkovit, zabaven in intenziven.

Lingula, ta jezična šola | Ciljno usmerjeni programi

Ker hočete jezik res usvojiti
Na tečaju optimalno izkoristite svoj čas: ker utegnete imeti premalo časa za učenje doma, z nami čim več znanja pridobite že na samem tečaju. Programi so zasnovani praktično, tako da lahko naučeno takoj uporabite v praksi. 

Lingula, ta jezična šola | E-učenje tujih jezikov

Ker vas ne prepustimo samemu sebi
Učitelji vas spodbujajo, da se jezika učite tudi ob tečaju. V E-Linguli lahko znanje utrjujete z interaktivnimi vajami, e-dnevnik pa vam omogoča, da ste vedno na tekočem s predelano snovjo. Če želite napredovati hitreje, vam omogočimo dostop do e-tečaja kar 40 % ugodneje.

 

Najnovejše iz naših vsebin