Ligula
Skoči na vsebino

O Linguli

Lingula, ta jezična šola | Jezikovna šola Lingula: ekipa

Za vaš samozavesten pogovor v tujem jeziku skrbi več kot 50 profesorjev jezika in izvirnih govorcev, ki so posebej usposobljeni za govorno metodo.

Z izvirno govorno metodo Lingula — Your Licence to Speak™ vam jamčimo, da boste hitro pridobili samozavest pri pogovoru v tujem jeziku. V prevajalskem oddelku pa naši izkušeni prevajalci obvladajo različne stroke, zato poskrbimo za profesionalen prevod z vašega področja.

Ustvarjamo dobre govorce

Z izvirno govorno metodo dosegamo, da ljudje lažje in samozavestneje spregovorijo v tujem jeziku, a tudi v materinščini.

KAKO to delamo? Z lastno govorno metodo Lingula — Your Licence to Speak™, katere glavna značilnost je takojšnji govor tečajnikov. Spodbujamo tečajnike, da spregovorijo že prvo uro. Jezikovni trening je zastavljen tako, da tečajniki govorijo 80% časa.

ZAKAJ to delamo? Ker imamo radi dobre govor(i)ce. Smisel našega dela je, da tečajniki postanejo dobri govorci tujega jezika. Verjamemo v pomembnost govora!

Lingula, ta jezična šola | Jezikovna šola: Zgodba o nastanku Lingule

Lingulina zgodba

Lingulo sem ustanovila februarja 2003, ko je bila moja prvorojenka stara dva meseca. Za marsikoga je bila to čisto nora ideja: imaš dojenčka, kredite, pravkar kupljeno hišo, ki jo je treba prenoviti, ti pa se odločiš, da ne boš vložil vsega denarja v dom za mlado družino, ampak ga raje investiraš v podjetje … Preberite Klavdijino zgodbo.

Spoznajte ekipo

Lingula, ta jezična šola | Klavdija Kosmač Toplišek

Klavdija Kosmač Toplišek, direktorica

Ustanoviteljica Lingule, nemcistka, ki je svojo vizijo govorne metode spremenila v uspešno jezikovno šolo. Vrelec novih idej, frazo, da se nekaj ne da, ne razume.

Lingula, ta jezična šola | Mateja Stružnik

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja

Steber sprejemne pisarne, z Lingulo je od samega začetka. Najraje skrbi za finance in organizacijo. Pozna večino naših tečajnikov za 20 let nazaj.

Lingula, ta jezična šola | Eva Beltram

Eva Beltram, koordinatorica izobraževanja

Temperamentna italijanistka, ki skrbi, da vpis tečajnikov v skupine poteka tako kot se šika. Z Lingulo je že od prvega dne delovanja. IT izzivi so njena močna točka.

Lingula, ta jezična šola | Brigita Noč

Brigita Noč, skrbnica ključnih strank

Nemcistka, ki je svojo energijo in nalezljiv smeh prinesla v pisarno. Skrbi za nemoten potek tečajev na podjetjih. Skriti IT talent, ki razreši številne izzive.

Eva-W

Eva Eržen Winkler, koordinatorica izobraževanja

Nemcistka in ljubiteljica jezikov, ki je še do nedavnega večino časa preživela v razredu, sedaj pa med jezikoslovci išče svoje naslednike in poskrbi za večino individualnih tečajev.

Lingula, ta jezična šola | Sara Vrabič

Sara Vrabič, koordinatorica anglistov

Anglistka in hispanistka, ki se izzivov loti z logiko in srcem. Njen cilj je navdušiti otroke nad tujimi jeziki, da bodo kasneje lažje sledili svojim sanjam.

lingula_avatar-w1

Maša Tihel, koordinatorica anglistov in francistov

Živahna jezikoslovka, ki vedno stremi k usvajanju novih ciljev. Prepričana je, da lahko tako malčkom kot odraslim pokaže zabavno in sproščeno pot do znanja jezikov.

ikona_lingula

Ana, koordinatorica prevajanja

Energična ekonomistka, ki ji je koordiniranje prevajalskih projektov in iskanje najboljše rešitve za jezikovne izzive strank zanimiv izziv.

 

Učitelji navdušijo z govorno metodo

 

Zakaj izbrati Lingulo?

Lingula I ta jezična šola I osebni odnos

Zakaj izbrati Lingulo
Lingula je sodobna jezikovna šola, ki strokovnost, osebni odnos in toplino združuje z najnovejšo tehnologijo. Posvetimo se vam osebno in naredimo vse, da je vaš napredek čim hitrejši. 

Lingula, ta jezična šola | govorna metoda

Prebudimo govorca v vas
Ne začnemo s slovnico in pravili, temveč s prebujanjem govorca v vas! Z lastno govorno metodo Lingula — Your Licence to Speak™ spodbujamo tečajnike, da spregovorijo že prvo uro.

Lingula, ta jezična šola | strokovnost in toplina učiteljev

Učitelji, ki vam ne pustijo spati
Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki v razred prinese energijo, pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!

Lingula, ta jezična šola | Izvirna govorna metoda

Jezik je mišica, ki potrebuje vadbo
Učenje jezika je podobno obiskovanju fitnesa: ne le od vas, tudi od trenerja je odvisno, koliko se potrudite. Dober trener pričakuje vedno več, ve, kaj je treba še utrditi in kdaj potrebujte posebno spodbudo. Tečaj v Linguli je učinkovit, zabaven in intenziven.

Lingula, ta jezična šola | Ciljno usmerjeni programi

Ker hočete jezik res usvojiti
Na tečaju optimalno izkoristite svoj čas: ker utegnete imeti premalo časa za učenje doma, z nami čim več znanja pridobite že na samem tečaju. Programi so zasnovani praktično, tako da lahko naučeno takoj uporabite v praksi. 

Lingula, ta jezična šola | E-učenje tujih jezikov

Ker vas ne prepustimo samemu sebi
Učitelji vas spodbujajo, da se jezika učite tudi ob tečaju. V E-Linguli lahko znanje utrjujete z interaktivnimi vajami, e-dnevnik pa vam omogoča, da ste vedno na tekočem s predelano snovjo. Če želite napredovati hitreje, vam omogočimo dostop do e-tečaja kar 40 % ugodneje.

Naše dragocene stranke in partnerji

 

Najnovejše iz naših vsebin

Lingula, ta jezična šola | Nemščina - smučanje

Nemščina: praktične smučarske fraze

Tudi v nemško govorečih deželah se z zimo začenjajo zimske radosti in priljubljeni zimski športi kot so smučanje (das Skifahren), tek na smučeh (der Skilanglauf) in smučarski skoki (das Skispringen). Zbrali smo nekaj pogostejših fraz za nakup smučarske karte, naročilo hrane

Več »
Lingula, ta jezična šola | Nemščina - smučanje

Nemščina: praktične smučarske fraze

Tudi v nemško govorečih deželah se z zimo začenjajo zimske radosti in priljubljeni zimski športi kot so smučanje (das Skifahren), tek na smučeh (der Skilanglauf) in smučarski skoki (das Skispringen). Zbrali smo nekaj pogostejših fraz za nakup smučarske karte, naročilo hrane

Več »