Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Tuji jeziki – katerega boste izbrali

Potrebujete pomoč pri izbiri tečaja? Posvetujte se z nami.

Tuji jeziki in samozavesten govor odpirajo marsikatera vrata. Ne le angleščina, ki je že samoumevna, zaželeno je, da obvladamo vsaj še en tuji jezik.

Kateri jezik vas zanima?

Image 9

Specialisti za komunikacijo v tujih jezikih

Naučite se tujega jezika po izvirni govorni metodi Lingula - svet bo boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice!

Kaj vam bo tuji jezik, če si v njem ne drznete govoriti?

Ne glede na to, ali izbirate za vas povsem nov tuji jezik ali jezik, ki ga deloma že obvladate, vam v Linguli zagotavljamo, da boste v njem tudi zares govorili. Za to obljubo imamo vsaj 3 velike razloge:

 1. Izvirna in dokazano učinkovita govorna metoda
  Ne začnemo s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! Spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80 % časa! 
 2. Strokovna izbira pravega tečaja
  V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Zato se želimo z vami spoznati in vam na osebnem umestitvenem pogovoru z učiteljem strokovno svetovati, kako boste usvojili izbrani jezik. 
 3. Jamstvo za uspešnost
  Če ob 80-odstotni prisotnosti na izbranem tečaju ne dosežete znanja, ki smo vam ga obljubili, vam zagotovimo brezplačno ponovitev.

V živo ali na daljavo

Izberite učenje, ki vam najbolj ustreza:

 • v živo, iz oči v oči:-) v sodobnih Lingulinih učilnicah v ljubljanskem BTC
 • pri vas v podjetju (kjerkoli v Sloveniji)
 • na daljavo 

Izbirate lahko med tečaji, ki potekajo enkrat ali dvakrat tedensko, v jutranjem, dopoldanskem, popoldanskem ali večernem času, v običajnih in mini skupinah ali povsem individualno — samo za vas osebno.

Kaj pravijo o tečaju v Linguli naši tečajniki? Oglejte si video izjave.

Zbrali smo nekaj izjav tečajnikov, zakaj je Lingula dobra izbira in kaj jim je pri nas všeč.
Lingula | Early bird

Ujemite kar 13 % early bird popust

Ker se splača, ker si zagotovite mesto v skupini in nižjo šolnino.

Potrebujete še dodatne argumente, zakaj se učiti tuj jezik

Razlogov za učenje tujih jezikov je veliko:

 • nekateri se tujega jezika učijo za dušo — ker se vanj preprosto zaljubijo ali pa si želijo novega izziva,
 • mnogi se na jezikovni tečaj vpišejo iz povsem praktičnih razlogov kot so delo ali študij v tujini, iskanje novih poslovnih poti, opravljanje mednarodnega izpita iz tujega jezika …

Naj bodo razlogi takšni ali drugačni, najpomembneje za učenje tujih jezikov je, da izberete šolo, v kateri boste res spregovorili in govorili.

Image 9

Jamstvo za uspešnost

Če ob 80-odstotni prisotnosti na izbranem tečaju ne dosežete znanja, ki smo ga obljubili, vam zagotovimo brezplačno ponovitev. (Brez skrbi - to se zlepa ne zgodi)

5/5

Tečaj deluje blagodejno tudi na ego

Verjetno imamo iz časov šole vsi strah, da nas bo, če bomo kaj narobe izgovorili, kaj narobe rekli ali pa narobe sklanjali, čakala graja, udarci s palico (ha ha) ali pa vsaj teden dni klečanja v kotu. A učiteljice v Linguli so izredno pozitivne, spodbujajo, pohvalijo, tako da ne samo, da napreduješ v učenju jezika – tečaj deluje blagodejno tudi na ego. Tako da priporočam in se že veselim naslednje ure!

Lingula, ta jezična šola | Tin Vodopivec

Tin Vodopivec