Ligula
Skoči na vsebino

Tuji jeziki - katerega boste izbrali

Lingula, ta jezična šola | IPonudba tujih jezikov

Tuji jeziki in samozavesten govor odpirajo marsikatera vrata. Ne le angleščina, ki je že samoumevna, zaželeno je, da obvladamo vsaj še en tuji jezik.

Kateri tuji jezik vas zanima?

Kaj vam bo tuji jezik, če si v njem ne drznete govoriti?

Ne glede na to, ali izbirate za vas povsem nov tuji jezik ali jezik, ki ga deloma že obvladate, vam v Linguli zagotavljamo, da boste v njem tudi zares govorili. Za to obljubo imamo vsaj 3 velike razloge:

 1. Izvirna in dokazano učinkovita govorna metoda
  Ne začnemo s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! Spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80 % časa! 
 2. Strokovna izbira pravega tečaja
  V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Zato se želimo z vami spoznati in vam na osebnem umestitvenem pogovoru z učiteljem strokovno svetovati, kako boste usvojili izbrani jezik. 
 3. Jamstvo za uspešnost
  Če ob 80-odstotni prisotnosti na izbranem tečaju ne dosežete znanja, ki smo vam ga obljubili, vam zagotovimo brezplačno ponovitev.

V živo ali na daljavo?

V Linguli se želimo srečevati iz oči v oči — tudi takrat, ko se pogovarjamo prek sodobnih digitalnih poti. Izberite učenje z Lingulinimi energičnimi učitelji, ki vam najbolj ustreza:

 • v živo, iz oči v oči v sodobnih Lingulinih učilnicah
 • na daljavo 

Izbirate lahko med tečaji, ki potekajo enkrat ali dvakrat tedensko, v jutranjem, dopoldanskem, popoldanskem ali večernem času, v običajnih in mini skupinah ali povsem individualno — samo za vas osebno.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost usvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni drugi ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog — skupaj že več kot 18 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Tin Vodopivec
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Verjetno imamo iz časov šole vsi strah, da nas bo, če bomo kaj narobe izgovorili, kaj narobe rekli ali pa narobe sklanjali, čakala graja, udarci s palico (ha ha) ali pa vsaj teden dni klečanja v kotu. A učiteljice v Linguli so izredno pozitivne, spodbujajo, pohvalijo, tako da ne samo, da napreduješ v učenju jezika - tečaj deluje blagodejno tudi na ego.
— Tin Vodopivec

Potrebujete še dodatne argumente, zakaj se učiti tuj jezik

Razlogov za učenje tujih jezikov je veliko:

 • nekateri se tujega jezika učijo za dušo — ker se vanj preprosto zaljubijo ali pa si želijo novega izziva,
 • mnogi se na jezikovni tečaj vpišejo iz povsem praktičnih razlogov kot so delo ali študij v tujini, iskanje novih poslovnih poti, opravljanje mednarodnega izpita iz tujega jezika …

Naj bodo razlogi takšni ali drugačni, najpomembneje za učenje tujih jezikov je, da izberete šolo, v kateri boste res spregovorili in govorili.

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

Powered by