Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Jezikovni tečaji za dijake

Tečaji za dijake po preverjeni govorni metodi ti omogočajo, da spregovoriš suvereno in te vodijo do uspeha.  V Linguli verjamemo v učenje prek pogovora in naša govorna metoda ti omogoča, da spregovoriš sproščeno.

Na tečaju hitro ugotoviš, da tuj jezik ni samo učenje besed in pravil pravil, temveč je cilj pogovor.

 

Lingula | Early bird

Ujemite kar 13 % early bird popust

Lani je kar 67 % staršev izkoristilo popust za zgodnji vpis otroka v skupino. Ker se splača, ker mu zagotovite mesto v želeni skupini in nižjo šolnino.

Kako poteka jezikovni tečaj za dijake

V Linguli si ves čas aktiven in govoriš v tujem jeziku:

  • poudarek je na pogovoru, v katerem novo strukturo uporabiš in natreniraš
  • učiteljice te znajo motivirati in spodbuditi h govorjenju 
  • zanimive vsebine na interaktivnih zaslonih ti omogočajo stik z »živimi« primeri, zato si lažje zapomniš nove besede in strukture, saj jih hkrati vidiš in slišiš
  • skupine so majhne, največ osem udeležencev, zato imaš res veliko priložnosti za pogovor
  • v e-Linguli lahko rešuješ vaje dodatno tudi sam

Naučeno uporabiš v praksi, zato pridobiš samozavest

Na tečaju, kjer si glavni govorec ti, hitro pridobiš samozavest in naučeno takoj uporabiš v praksi, kar ti pomaga tako v šoli kot tudi sicer v življenju.

Tečaj prilagodimo tvojim ciljem 

Tvoji motivi za učenje so lahko zelo različni: dobra ocena, študij v tujini, mednarodno dokazilo, uspeh na maturi — v vsakem primeru ti bomo prisluhnili in učitelji te bodo skrbno vodili do cilja in te “priganjali”.

Spregovori z izvirno govorno metodo

V Linguli se jezikovni tečaj ne začne s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v tebi! Spregovoriš že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo učinkovite ure tečaja. 

5/5

Učenje angleščine je zelo prijetno in sproščeno

Verjetno imamo iz časov šole vsi strah, da nas bo, če bomo kaj narobe izgovorili, kaj narobe rekli ali pa narobe sklanjali, čakala graja, udarci s palico (ha ha) ali pa vsaj teden dni klečanja v kotu. A učiteljice v Linguli so izredno pozitivne, spodbujajo, pohvalijo, tako da ne samo, da napreduješ v učenju jezika — tečaj deluje blagodejno tudi na ego. Tako da priporočam in se že veselim naslednje ure!

Lingula, ta jezična šola | Tin Vodopivec priporoča Lingulo

Tin Vodopivec