Tečaj v podjetju

Strokovnjaki za pripravo programov po meri naročnika.

Podjetjem in ustanovam omogočamo trening poslovnega in strokovnega oz. tehničnega jezika za zaposlene. Tečaji so oblikovani glede na specifične potrebe naročnika. 

Analiza potreb in priprava programa po meri

1. Na podlagi vašega povpraševanja pošljemo okvirno ponudbo.

2. Sestanek v podjetju z odgovornim za izobraževanje: pogovor o željah, pričakovanjih in ciljih naročnika. 

2. Svetovalni pogovor s kandidati za tečaj: z zaposlenimi se pogovorimo v tujem jeziku. Ugotovimo raven znanja izbranega jezika ter se seznanimo z njihovimi željami in pričakovanji glede programa.  

3. Oblikovanje programa: program in gradivo pripravimo na osnovi naročnikovih želja, včasih tudi s pomočjo internih dokumentov, ki jih ustrezno prilagodimo za jezikovni trening. Zaupnost podatkov je zagotovljena. 

4. Načrt glede učne tehnologije: tečaj v živo ali kombinacija z e-tečajem.

Brezhibna izvedba tečaja

1. Priprava vsebine po meri.

2. Izkušeni jezikovni trenerji, ki navdušijo in motivirajo udeležence.

3. Na polovici tečaja izvedemo anketo o zadovoljstvu. Program in način dela po potrebi prilagodimo izraženim željam in predlogom.

4. Fleksibilen urnik: podjetje lahko tečaj v primeru odsotnosti večine zaposlenih odpove 24 ur vnaprej. Odpoved je mogoča za največ 20 % vseh srečanj.

5. Mesečna poročila o prisotnosti in napredku zaposlenih.

6. Ustni in pisni test ob zaključku. Zaključno preverjanje priporočamo, saj je tako učinek tečaja večji, lahko pa se naročnik odloči, da to ni potrebno.  

Potrudimo se za maksimalno dobro učno izkušnjo. Izvedemo tudi  ocenjevanje zadovoljstva.

»Ekipa jezikovnega centra Lingula d.o.o. se je pri svojem delu izkazala kot neverjetno prilagodljiva in dosledna. Vse učiteljice so strokovne, prilagodljive, in kar je najpomembneje, sledijo željam tečajnikov. Celotna ekipa Lingule je v vseh pogledih izpolnila naša pričakovanja. Vsekakor bodo jezikovni tečaji sodelavcem in sodelavkam podjetja Unistar LC d.o.o. pomagali pri nadaljnjem uspešnem delu. Še se bomo vrnili!«
Suzana Pesjak, asistentka uprave Unistar LC d.o.o.

Sodelujemo s podjetji iz različnih panog

Med naročniki naših tečajev in prevodov so ugledna podjetja in ustanove, ki zahtevajo kakovost in zanesljivost: Abanka Vipa, Comtrade, Eti, Hidria, Iskra Zaščite, KD Holding, Krka, Nova Ljubljanska banka, Pozavarovalnica Sava, RTV Slovenija, Siemens, Spar Slovenija, Studio Moderna, Telekom, Zavarovalnica Maribor in mnogi drugi.

Jezik po izbiri

Tečaji v podjetju so na voljo v različnih jezikih: angleščina, bosanščina, francoščina, hrvaščina, kitajščina, nizozemščina, nemščina, italijanščina, japonščina, korejščina, poljščina, portugalščina, ruščina, slovenščina, srbščina, španščina, švedščina, turščina in drugi jeziki.

Prejmite ponudbo za jezikovni tečaj v podjetju še danes!

Saraja Šribar
»Z veseljem bom odgovorila na vaša vprašanja. Izpolnite kratek obrazec ali mi pišite na saraja@lingula.si. Če pa se želite pogovoriti osebno, v e-pošti navedite svojo telefonsko številko in poklicala vas bom v najkrajšem možnem času.«

Saraja Šribar, skrbnica ključnih strank

Predstavitev Linguline metode poučevanja

Za skupino v podjetju lahko pripravimo tečaj Ekspres, da spoznate metodo Lingula - Your Licence to Speak™. Po srečanju bo vaša odločitev o izbiri jezikovne šole lažja. Dveurni tečaj v vrednosti 98 EUR je ob vnaprejšnjem dogovoru lahko brezplačen.

Pošljite mi ponudbo o jezikovnem tečaju za podjetje

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Saraja Šribar
»Z veseljem poiščem najboljše rešitve za jezikovne izzive strank. Vsi v Lingulini ekipi se resnično trudimo, da so naši tečajniki zadovoljni.«

Saraja Šribar, skrbnica ključnih strank, saraja@lingula.si