Ligula
Skoči na vsebino

Jezikovni tečaji za otroke in dijake

Lingula, ta jezična šola | Jezikovni tečaji za mladino

Glavni govorci na tečaju so otroci

Jezikovni tečaji za otroke in dijake potekajo po izvirni govorni metodi Lingula Kids™.  Skozi igre, pogovore in zanimive teme otroke spodbujamo k govorjenju v angleščini.

Privlačne vsebine na interaktivnih zaslonih omogočajo stik z »živimi« primeri, zato si lažje zapomnijo nove besede in strukture, saj jih hkrati vidijo in slišijo. Mladi pridobivajo samozavest in naučeno takoj uporabijo v praksi, kar jim pomaga tako v šoli kot tudi sicer v življenju.

Zakaj poleg šole še v Lingulo?

Po pogovor in samozavest v tujem jeziku. Otroci pogosto poznajo slovnična pravila in posamezne besede, ko pa je treba spregovoriti, se zatakne. Manjka jim pogovor v tujem jeziku.

Z govorno metodo Lingula Kids™ otroci premagajo strah pred tujim jezikom in pridobijo samozavest. Hkrati na učinkovit in zabaven način nadoknadijo zamujeno ter spregovorijo sproščeno in brez strahu pred napakami.

popust

Brezplačne predstavitvene urice!

Pripeljite otroke na brezplačno urico tujega jezika. Vpis bo lažji, če se otroci sami prepričajo, kako to gre.

Kateri program vas zanima?

Lingula, ta jezična šola | pravljične urice za malčke

Za malčke >

Pravljične urice v angleščini ali nemščini za malčke od 2,5 do 5 let.

Lingula, ta jezična šola | tečaji za dijake

Za dijake >

Priprava na maturo, semestrski in poletni jezikovni tečaji ...

Lingula, ta jezična šola | tečaji za otroke

Za šolarje >

Interaktivni celoletni tečaji tujih jezikov po govorni metodi.

Lingula, ta jezična šola | jezikovne počitnice

Jezikovne počitnice >

Celodnevni in dopoldanski programi v LJ in nad Cerknim.

Idealno za družine z več otroki

4-letnik, 10-letnica in 12-letnik na tečaju ob istem času? Zakaj pa ne! Družine z več otroki izberejo Lingulo tudi zato, ker lahko gredo otroci vsak na svoj tečaj isti dan ali celo ob isti uri! Največja izbira je ob petkih, ko se v Linguli govori v kar 16 otroških skupinah. Ena vožnja za vse otroke? Idealno za starše!

Najsodobnejša tehnologija omogoča hiter napredek

Ljudje smo vizualna bitja in slike so eno od orodij, ki nam pomaga k lažjemu razumevanju pomena. Pri pouku tujih jezikov je slika dobesedno nenadomestljiva, zato je vseh 17 Lingulinih razredov opremljenih z najsodobnejšimi interaktivnimi zasloni. Po mnogih letih izkušenj lahko suvereno potrdimo, da si otroci z vizualizacijo zapomnijo več in hitreje. 

  • Z interaktivnimi vsebinami učitelji lažje pritegnejo in obdržijo pozornost otrok, zlasti ko gre za vizualne, slušne in kinestetične tipe.
  • Interaktivne vsebine omogočajo stik s pristnimi situacijami in »živimi« primeri. Otrokom približajo realni jezik, navade, kulturo, aktualne novice …
  • Otroke navdušujejo privlačne video vsebine in možnost igranja jezikovnih iger.
  • Interaktivne vsebine so zabaven vir idej za še aktivnejšo udeležbo v pogovoru, zato otroci lažje in več govorijo v angleščini.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Poskrbite za bodoče dobre govorce in si preberite mnenja zadovoljnih Lingulinih otrok in njihovih staršev. Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas! 

5/5

Všeč mi je, da se išče znanje

Všeč mi je, da se išče znanje in da so skupine manjše, kjer se učiteljica otroku resnično lahko posveti individualno. Otroku so všeč interaktivne vsebine na zaslonu, saj je drugače kot v šoli in nekaj, kar jim je glede na sodobna komunikacijska sredstva bližje. Želim, da Lingula ohrani motivacijo in izjemen tim še naprej.

Mojca Šušteršič Ambrož