Ligula
Skoči na vsebino
Lokacija strani: DomovJezikovni tečaji za mladino

Jezikovni tečaji za mladino

Lingula, ta jezična šola | Jezikovni tečaji za mladino

Jezikovni tečaji za maksi zgovorne otroke in dijake. Tudi v izbranem tujem jeziku!

Učitelji, posebej usposobljeni za govorno metodo usvajanja tujega jezika, znajo motivirati z zanimivimi temami, pritegniti  pozornost s spodbudami in pohvalami ter z uporabo interaktivne tehnologije. 

Zakaj poleg šole še v Lingulo

Po pogovor in samozavest v tujem jeziku. Otroci pogosto poznajo slovnična pravila in posamezne besede, ko pa je treba spregovoriti, se zatakne. Manjka jim pogovor v tujem jeziku.

Z govorno metodo Lingula Kids™ otroci premagajo strah pred tujim jezikom in pridobijo samozavest. Hkrati na učinkovit in zabaven način nadoknadijo zamujeno ter spregovorijo sproščeno in brez strahu pred napakami.

»Angleščina je bedna.« »Nemščina je dolgčas«

Tudi vi večkrat slišite ta stavek, ko se vaš mladostnik vrne iz šole?

Jezik je namenjen predvsem pogovoru in prav z govorom se ga najbolj učinkovito učimo. Če otrok pri pouku ne dobi dovolj priložnosti za uporabo jezika, se kaj hitro lahko zgodi, da se mu učenje jezika »zameri« in  izgubi voljo do učenja. Če ima poleg tega še občutek, da mu jeziki ne ležijo najbolj, lahko sčasoma zapade v začaran krog slabe volje in pomanjkanja motivacije.

V Linguli znamo ta začaran krog prekiniti in otrokom povrniti voljo do učenja. Jezik učimo prek pogovora s poudarkom na vsakodnevnih situacijah, v katerih bodo šolarji jezik dejansko uporabljali. Sodobno učno gradivo, podprto z interaktivnimi vajami in video vsebinami pomagajo, da so ure jezika zabavne in sproščene.

Zagotovo boste kmalu opazili, da se vašemu otroku volja do učenja tujega jezika vrača in s tečaja (pa tudi iz šole) prihaja zadovoljen in nasmejan. Top dosežek je, če bo na koncu tuji jezik celo vzljubil.

Kateri program vas zanima?

 

Lingula, ta jezična šola | pravljične urice za malčke

Za malčke
Pravljične urice v angleščini ali nemščini za malčke od 2,5 do 5 let.

Lingula, ta jezična šola | tečaji za dijake

Za dijake
Priprava na maturo, semestrski in poletni jezikovni tečaji ...

Lingula, ta jezična šola | tečaji za otroke

Za šolarje
Interaktivni celoletni tečaji tujih jezikov po govorni metodi.

Lingula, ta jezična šola | jezikovne počitnice

Jezikovne počitnice
Celodnevni in dopoldanski programi v LJ in nad Cerknim.

Lingula, ta jezična šola | Early bird

Do -20 % za early bird prijavo

Ne zamudite ugodnosti za zgodnjo prijavo do 30. junija. Ker se splača, saj tako rezervirate tečaj pravočasno in ste potem brez skrbi.

Idealno za družine z več otroki

4-letnik, 10-letnica in 12-letnik na tečaju ob istem času? Zakaj pa ne! Družine z več otroki izberejo Lingulo tudi zato, ker lahko gredo otroci vsak na svoj tečaj isti dan ali celo ob isti uri! Največja izbira je ob petkih, ko se v Linguli govori v kar 16 otroških skupinah. Ena vožnja za vse otroke? Idealno za starše!

Po meri vsakega kameleončka

Zgovorni otroci se znajdejo v različnih okoljih. Znanje tujega jezika povečuje njihovo prilagodljivost. Pogumnejše hitro pritegnejo tudi jezikovne počitnice – morda celo v tujini! Tiste, ki potrebujejo več spodbude in pomoči, za jezik navduši dober učitelj, ki je lahko osebni trener samo zanj, za dva otroka ali za manjšo skupino.

Karkoli izberete, je naš cilj, da si bodo otroci tako kot kameleoni upali stegovati jezik tudi v tujejezičnem okolju.

Najsodobnejša tehnologija omogoča hiter napredek

Ljudje smo vizualna bitja in slike so eno od orodij, ki nam pomaga k lažjemu razumevanju pomena. Pri pouku tujih jezikov je slika dobesedno nenadomestljiva, zato je vseh 17 Lingulinih razredov opremljenih z najsodobnejšimi interaktivnimi zasloni. Po šestih letih uporabe lahko suvereno potrdimo, da si otroci z vizualizacijo zapomnijo več in hitreje. 

  • Z interaktivnimi vsebinami učitelji lažje pritegnejo in obdržijo pozornost otrok, zlasti ko gre za vizualne, slušne in kinetične tipe.
  • Interaktivne vsebine omogočajo stik s pristnimi situacijami in »živimi« primeri, ki otrokom približajo realni jezik, navade, kulturo, aktualne novice …
  • Otroke navdušujejo privlačne video vsebine in možnost igranja jezikovnih iger.
  • Interaktivne vsebine so zabaven vir idej za še aktivnejšo udeležbo v pogovoru, zato otroci lažje in več govorijo v angleščini.
Lingula, ta jezična šola | Brezplacne predstavitvene urice

Brezplačne predstavitvene urice

  • v juniju: pripeljite otroke na brezplačno urico tujega jezika
  • vpis bo lažji, če se otroci sami prepričajo, kako to gre

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Poskrbite za bodoče dobre govorce in si preberite mnenja zadovoljnih Lingulinih otrok in njihovih staršev. Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas! 

 

Lingula, ta jezična šola | Mnenje ženska
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Všeč mi je, da se išče znanje in da so skupine manjše, kjer se učiteljica otroku resnično lahko posveti individualno. Celotno mnenje.
Mojca Šušteršič Ambrož

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vašega otroka.

DA, rad bi nasvet!

Powered by
MENU