Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Jezikovni tečaji za otroke in dijake

Niste jih posedli za mizo, niste jim razlagali slovničnih pravil in ne spreganja glagolov. To so usvojili mimogrede. Naj tudi v tujem jeziku usvojijo dobro govorico tako sproščeno in igrivo. Vpišite jih na tečaj tujega jezika po izvirni metodi Lingula Kids™. Poskrbite za bodoče dobre govorce!

Glavni govorci na tečaju so otroci

Jezikovni tečaji za otroke in dijake potekajo po izvirni govorni metodi Lingula Kids™.  Skozi igre, pogovore in zanimive teme otroke spodbujamo k govorjenju v angleščini.

Privlačne vsebine na interaktivnih zaslonih omogočajo stik z »živimi« primeri, zato si lažje zapomnijo nove besede in strukture, saj jih hkrati vidijo in slišijo. Mladi pridobivajo samozavest in naučeno takoj uporabijo v praksi, kar jim pomaga tako v šoli kot tudi sicer v življenju.

Zakaj poleg šole še v Lingulo?

Po pogovor in samozavest v tujem jeziku. Otroci pogosto poznajo slovnična pravila in posamezne besede, ko pa je treba spregovoriti, se zatakne. Manjka jim pogovor v tujem jeziku.

Z govorno metodo Lingula Kids™ otroci premagajo strah pred tujim jezikom in pridobijo samozavest. Hkrati na učinkovit in zabaven način nadoknadijo zamujeno ter spregovorijo sproščeno in brez strahu pred napakami.

Lingula | Brezplačne urice

Brezplačne predstavitvene urice!

Pripeljite otroke na brezplačno urico tujega jezika. Naj se sami prepričajo, kako to gre.

4-letnik, 10-letnica in 12-letnik na tečaju ob istem času? Zakaj pa ne!

Družine z več otroki izberejo Lingulo tudi zato, ker lahko gredo otroci vsak na svoj tečaj isti dan ali celo ob isti uri! Največja izbira je ob petkih, ko se v Linguli govori v kar 16 otroških skupinah. Ena vožnja za vse otroke? Idealno za starše!

Zgovorni otroci se znajdejo v različnih okoljih 

Znanje tujega jezika povečuje njihovo prilagodljivost. Pogumnejše hitro pritegnejo tudi jezikovne počitnice – morda celo v tujini! Tiste, ki potrebujejo več spodbude in pomoči, za jezik navduši dober učitelj, ki je lahko osebni trener samo za enega ali dva otroka oziroma za manjšo skupino.

Karkoli izberete, je naš cilj, da si bodo otroci tako kot kameleon upali stegovati jezik tudi v tujejezičnem okolju.

Najsodobnejša tehnologija omogoča hiter napredek

Ljudje smo vizualna bitja in slike so eno od orodij, ki nam pomaga k lažjemu razumevanju pomena. Pri pouku tujih jezikov je slika dobesedno nenadomestljiva, zato je vseh 17 Lingulinih razredov opremljenih z najsodobnejšimi interaktivnimi zasloni. Po mnogih letih uporabe lahko suvereno potrdimo, da si otroci z vizualizacijo zapomnijo več in hitreje.

Z interaktivnimi vsebinami učitelji lažje pritegnejo in obdržijo pozornost otrok, zlasti ko gre za vizualne, slušne in kinestetične tipe.
Interaktivne vsebine omogočajo stik s pristnimi situacijami in »živimi« primeri, ki otrokom približajo realni jezik, navade, kulturo, aktualne novice …
Otroke navdušujejo privlačne video vsebine in možnost igranja jezikovnih iger.
Interaktivne vsebine so zabaven vir idej za še aktivnejšo udeležbo v pogovoru, zato otroci lažje in več govorijo v v tujem jeziku.

Poglejte si izjavo mamice, ki svojim otrokom že 12 let omogoča jezikovno rast v Linguli

5/5

Všeč mi je, da se išče znanje

Všeč mi je, da se išče znanje in da so skupine manjše, kjer se učiteljica otroku resnično lahko posveti individualno. Otroku so všeč interaktivne vsebine na zaslonu, saj je drugače kot v šoli in nekaj, kar jim je glede na sodobna komunikacijska sredstva bližje. Želim, da Lingula ohrani motivacijo in izjemen tim še naprej.

Mojca Šušteršič Ambrož

Oglejte si izjave otrok, ki so obiskovali tečaje v letu 2023/24