Jezikovni tečaji za otroke

Tečaji za otroke, ki navdušijo.

MINI LINGULA. Za maksi zgovorne otroke.Tudi v izbranem tujem jeziku!

Se spomnite, kako so vaši malčki osvajali prve besede?

Mama. Ata. Avto. Medo.  

Sproščeno, naravno, navdušeno!

Niste jih posadili za mizo, niste jim razlagali slovničnih pravil in ne spreganja glagolov. To so osvojili mimogrede. Naj tudi v tujem jeziku osvojijo dobro govorico tako sproščeno in igrivo. Vpišite jih v tečaj tujega jezika po izvirni metodi Lingula Kids™.

Poskrbite za bodoče dobre govorce!   

FAJN SE IMAMO. ZATO ZNAMO!

Učitelji, posebej usposobljeni za govorno metodo usvajanja tujega jezika, znajo otroke motivirati z zanimivimi temami, pritegniti njihovo pozornost s spodbudami in pohvalami ter z uporabo interaktivne tehnologije.

Otroci novo jezikovno okolje usvajajo z vsemi čutili: kar slišijo, tudi vidijo. Česar se dotaknejo, zaznavajo tudi z besedami. Učenje je strokovno, a zelo sproščeno. Je intenzivno, a zelo igrivo. Kar naprej se kaj dogaja!

KLEPETAMO, SE SMEJIMO IN PRAV GOVORIMO  

Zgodnje učenje in resnična izpostavljenost tujemu jeziku sta najboljša osnova za to, da otrok osvoji pravilno izgovorjavo! Spodbude za govorjenje to osnovo še okrepijo. Zato je MINI LINGULA super izbira za zgovorne otroke in bodoče odrasle govorce, ki se bodo v tujem jeziku sporazumevali tako samozavestno kot bi se v materinščini. 

IDEALNO ZA DRUŽINE Z VEČ OTROKI

4-letnik, 10-letnica in 12-letnik na tečaju ob istem času? Zakaj pa ne! Družine z več otroki izberejo Lingulo tudi zato, ker lahko gredo otroci vsak na svoj tečaj isti dan ali celo ob isti uri! Največja izbira je ob petkih, ko se v Linguli govori v kar 16 otroških skupinah. Ena vožnja za vse otroke? Idealno za starše!

PO MERI VSAKEGA KAMELEONČKA

Zgovorni otroci se znajdejo v različnih okoljih. Znanje tujega jezika povečuje njihovo prilagodljivost. Pogumnejše hitro pritegnejo tudi jezikovne počitnice – morda celo v tujini! Tiste, ki potrebujejo več spodbude in pomoči, za jezik navduši dober učitelj, ki je lahko osebni trener samo zanj, za dva otroka ali za manjšo skupino.

Karkoli izberete, je naš cilj, da si bodo otroci tako kot kameleoni upali stegovati jezik tudi v tujejezičnem okolju.

Kateri tečaj vas zanima?

Pravljične urice za najmlajše

Tuji jeziki prek igre: za otroke od 2,5 do 5 let  

 

Jezikovni tečaj v tujini 

Angleščina ali nemščina 

 

 

PRIPELJITE ZGOVORNE NA BREZPLAČNO URICO!

Junija, septembra in februarja lahko otroci Mini Lingulo brezplačno preizkusijo! Vpis bo lažji, če se otroci prepričajo, kako to gre, vi pa se medtem pogovorite z učiteljicami ali z osebno svetovalko za zgovorne otroke. Več informacij in prijava.

ČAS JE ZA AKCIJO! KAJ IZBEREMO? 

Če se je otrok tujega jezika že učil in če že zna samostojno tvoriti stavke, pridite na brezplačni svetovalni pogovor. Z otrokom se bo pogovorila Lingulina profesorica in vam svetovala, kateri tečaj bi bil pravi zanj. Za pogovor se lahko dogovorimo v živo na Linguli ali na daljavo prek aplikacije Zoom. 

Pišite nam na info@lingula.si ali nas pokličite na 080 23 52.

Najsodobnejša tehnologija omogoča hiter napredek

Ljudje smo vizualna bitja in slike so eno od orodij, ki nam pomaga k lažjemu razumevanju pomena. Pri pouku tujih jezikov je slika dobesedno nenadomestljiva, zato je vseh 16 Lingulinih razredov opremljenih z najsodobnejšimi interaktivnimi zasloni.

Po petih letih uporabe interaktivnih zaslonov lahko suvereno zatrdimo, da si otroci na ta način zapomnijo več in hitreje. 

Zasloni, kamere in zvočniki omogočajo tudi hibridno učenje (del tečajnikov je v učilnici in del na daljavo).

Kako konkretno pomaga tehnologija?

  • Z novo tehnologijo in interaktivnimi vsebinami učitelji lažje pritegnejo in obdržijo pozornost otrok, zlasti ko gre za vizualne, akustične in kinetične tipe.
  • Interaktivni zasloni omogočajo stik s pristnimi situacijami in »živimi« primeri, ki otrokom približajo realni jezik, navade, kulturo, aktualne novice …  
  • Otroke navdušujejo privlačne video vsebine in možnost igranja jezikovnih iger, pri katerih z dotikom povezujejo ali razvrščajo posamezne slike in besede.
  • Interaktivne vsebine so zabaven vir idej za še aktivnejšo udeležbo pri pogovoru, zato otroci lažje in več govorijo. 

 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si