Jezikovni tečaji za otroke

Razlogov za začetek učenja tujih jezikov v otroštvu je veliko:

  • jezik otrokom hitro »pride v uho«
  • otroci so sproščeni, ne bojijo se, da bi pri govorjenju naredili napako
  • otroci »srkajo« zvoke, besede in intonacijo ter jih usvojijo hitro in na naraven način, s tako imenovano jezikovno kopeljo
  • v otroštvu se najlažje naučimo pravilne izgovarjave

Če otroci učenje tujega jezika povežejo s prijetnimi  občutki, se učijo raje in hitreje. Zato je učenje tujih jezikov v Linguli strokovno in z učitelji, ki znajo motivirati in učiti prek pogovora. Učinkovito metodo poučevanja podpiramo z interaktivnim učenjem, s katerim aktiviramo vsa otroška čutila.

 

Prednosti interaktivnega učenja

... več kot tisoč besed
Ljudje smo vizualna bitja in slike so eno od orodij, ki nam pomaga k lažjemu razumevanju pomena. Pri jezikovnem pouku je slika dobesedno nenadomestljiva, zato smo v 17 Lingulinih razredov razred pripeljali najsodobnejše interaktivne zaslone.

Večja motivacija

  • z novo tehnologijo in interaktivnimi učbeniki učitelji lažje pritegnejo in obdržijo pozornost otrok, zlasti ko gre za vizualne, akustične in kinetične tipe
  • Interaktivni zasloni omogočajo stik s pristnimi situacijami in »živimi« primeri, ki otrokom približajo realni jezik, navade, kulturo, novice …  So zabaven vir idej za še aktivnejšo udeležbo pri pogovoru.
  • Zasloni v razred prinesejo privlačne video vsebine in možnost igranja jezikovnih iger, pri katerih lahko otroci z dotikom povezujejo ali razvrščajo posamezne slike in besede 
  • Otroci ob pomoči video vsebin, slik in ključnih besed dobijo več idej ter zato lažje in več govorijo.
  • Pouk je pestrejši, učenje pa zanimivejše in zabavnejše.

Z interaktivnim učenjem si otroci zapomnijo več in hitreje.

 

Praktično za starše z več otroki - različne skupine ob istem času

Ob četrtkih in petkih hkrati poteka več tečajev za otroke v različnih starostnih skupinah. Tako lahko ob isti uri obiskuje tečaj več sorojencev, starši pa ne izgubljate časa s prevozom in čakanjem.

Kateri jezikovni tečaj oz. delavnica vam najbolj ustreza

 

Brezplačne predstavitvene ure v septembru in februarju

Mnogo lažje se boste odločili za tečaj, če bo otrok sam »preizkusil« kako poteka jezikovni trening v Linguli, vi pa se boste lahko pogovorili z učiteljicami. Več informacij in prijava.

Čas je za akcijo - dogovorite se za svetovalni pogovor

Če ne veste, kateri način vadbe in na kateri stopnji zahtevnosti bi bil za vašega otroka najprimernejši, nas pokličite na 01 541 00 33 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si. Dogovorili se bomo za svetovalni pogovor in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik tečaja.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si