Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Jezikovni tečaji za podjetja

Potrebujete pomoč pri izbiri tečaja? Posvetujte se z nami.

Lingula, ta jezična šola | Jezikovni tečaji za podjetja

Jezikovni tečaji za podjetja: ker dobri govorci vplivajo na ugled podjetja, smo ustvarili program Lingula Corporate Training™: tuji jeziki za konkretne delovne potrebe. 

Prilagojena ponudba po meri vsakega podjetja

Splošni, poslovni ali strokovni jezik v terminu po želji. Program, prilagojen panogi, omogoča hiter napredek in je časovno prilagodljiv.

Če ni homogene skupine v podjetju, je najboljša rešitev, da zaposlene vključite v ustrezne skupinske jezikovne tečaje, ki potekajo v Linguli v živo ali na daljavo.

Primerno zlasti za vodje - tečaj uskladimo s specifičnimi pričakovanji glede programa, popolnoma prilagodimo termine in zagotovimo oseben pristop.

Odlična rešitev, ko zaposleni nimajo časa za učenje v živo v vnaprej določenem terminu. Idealno v kombinaciji z jezikovnim tečajem v živo.

S kratkimi programi po meri posameznega oddelka natrenirate vnaprej določeno besedišče.

Retorika in poslovno komuniciranje z vrhunsko strokovnjakinjo Tatjano Zidar Gale.

Dobri govorci in lepe govorice ustvarjajo dobre novice!

V Linguli smo s svojim izvirnim načinom dela že od samega začetka usmerjeni v govorno samozavest tečajnikov. Naša najpomembnejša značilnost je, da ljudje pri nas spregovorijo, zares govorijo in izbrani jezik na vseh ravneh praktično usvajajo s pogovorom.

Kaj in kako se govori o vašem podjetju, je odvisno tudi od tega, kako dobri so govorci, ki govorijo v imenu podjetja. Poskrbite za dobre govor(i)ce.

Z izkušenimi učitelji so glavni govorci vaši zaposleni

Ekipo Lingula sestavljajo izkušeni učitelji in izvirni govorci, ki znajo motivirati udeležence, da sproščeno spregovorijo. Učne ure so v skladu z govorno metodo Lingula — Your Licence to Speak™  pripravljene tako, da so govorno intenzivne, učinkovite in zanimive. Vsebino in tempo jezikovnega treninga maksimalno prilagodimo vašim željam in tematikam vašega področja delovanja.

5/5

Lingulini učitelji in tečaji so najboljši in jih zelo radi obiskujemo

Z Lingulo sodelujemo že več kot 10 let. Lingulini učitelji in tečaji so najboljši in jih zelo radi obiskujemo.

Lingula, ta jezična šola | Jana Pavlič

Jana Pavlič

Generali Investments

Osebni umestitveni pogovor z zaposlenimi za določitev pravih ciljev

Pred začetkom tečaja se dogovorimo za brezplačne umestitvene pogovore z zaposlenimi. Izkušena profesorica jezika se osebno pogovori z vsakim od kandidatov za tečaj in ugotovi raven njihovega znanja. Umestitveni pogovor poteka v živo ali na daljavo.

Na podlagi svetovalnega pogovora naročniku

  • pošljemo pisno poročilo, 
  • predlagamo sestavo skupin in
  • program jezikovnega tečaja prilagodimo potrebam zaposlenih. 

O vas se govori

Kaj in kako se govori o vašem podjetju, je odvisno tudi od tega, kako dobri so govorci, ki govorijo v imenu podjetja. Poskrbite za dobre govor(i)ce.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost osvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog - skupaj že več kot 18 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

5/5

Naredili boste boljši vtis, bolj boste samozavestni

Sodelovanje z Richardom je super. Pred mojimi predavanji v tujini sva skupaj predelala vsebino predavanj, prosojnico po prosojnico. Richard me je opozoril na napake, ki jih ponavljam. Skupaj sva tudi komentirala video posnetke mojih predavanj v angleščini. Končen rezultat je predvsem ta, da sem še dodatno pridobil na samozavesti. Vsakomur, ki predava v tujem jeziku, ali samo posluje v tujem jeziku, priporočam individualne ure. Naredili boste boljši vtis, bolj boste samozavestni, manj bo težav z izražanjem, iskanjem pravih besed, izrazov. Priporočam.

Lingula, ta jezična šola | Aleš Lisac mnenje

mag. Aleš Lisac

Prejmite ponudbo za jezikovni trening zaposlenih in strokoven nasvet