Mega poletne jezikovne počitnice z Lingulo 

Jezične in nepozabne poletne počitnice

Čudoviti čas brez šolske rutine prinaša tudi skrb ob iskanju zabavnih in hkrati koristnih počitniških programov. Večina staršev si želi, da bi se otrok ob igri naučil tudi česa novega, kar bi mu prav prišlo kdaj kasneje, zato se številni odločijo za eno od oblik Lingulinih jezikovnih počitnic.

Poletne jezikovne počitnice v Linguli in na Cerknem

Za združitev prijetnega s koristnim smo v juliju in avgustu pripravili več možnosti, kako otroka obdati s tujim jezikom in mu hkrati omogočiti nadvse jezične in nepozabne poletne počitnice.

Razigrani dopoldanski jezikovni tečaji 

Otroci učinkovito in na prijeten način, prek pogovora in iger osvežijo in nadgradijo svoje znanje angleščine ali nemščine, za  »pokušino« pa še francoščina ali kitajščina. Od 7.30 do 11.55.

 AKTUALNO: popusti za zgodnjo prijavo do 15. 5. 2018 več

Nepozabne jezikovno-športne počitnice - dvojno prijetno, dvojno koristno

Kombinacija učenja tujih jezikov in športa otroke vedno navduši: dopoldne jeziki v Linguli, popoldne kopanje in vodne dogodivščine, vožnja s kajaki in kanuji po Ljubljanici, mini olimpijske igre, obisk adrenalinskega parka, za  »pokušino« pa še francoščina ali kitajščina. Od 7.30 do 16.30.

 AKTUALNO: popusti za zgodnjo prijavo do 15. 5. 2018 več

Doživljajska angleščina na Črnem vrhu nad Cerknim

Linguline poletne jezikovne počitnice na 1.357 metrih nad Cerknim so edinstvena povezava učenja angleščine in usvajanja veščin preživetja v naravi ter športnih aktivnosti. Od ponedeljka do petka. 

 AKTUALNO: popusti za zgodnjo prijavo do 15. 5. 2018 več

Brezplačen svetovalni pogovor

Pred prijavo na jezikovni tečaj priporočamo svetovalni pogovor za vse otroke, ki so se jezika učili več kot dve leti. Pokličite na 040 661 868 ali pišite Poloni Zupanc, koordinatorici anglistov, na polona@lingula.si.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si