Jezikovne počitnice - osvežitev pred začetkom šole

Za združitev prijetnega s koristnim smo pripravili več možnosti, kako otroka obdati s tujim jezikom in mu hkrati omogočiti nepozabne in nadvse jezične počitnice ter učinkovito osvežitev znanja.

Osvežitveni tečaji - za lažji in uspešnejši začetek v šoli!

Za lažji začetek v šoli v zadnjem tednu avgusta potekajo osvežitveni tečaji za osnovnošolce in dijake. Učinkoviti dopoldanski in celodnevni tečaji.

»Najina devetletna hči je zelo zadovoljna zaključila enotedenski tečaj angleščine. Učiteljica je bila super, program ni bil pretežak, zelo so jo razveselili izvirni kulinarični utrinki, igre, kitajske pismenke … Za nas pa je najpomembnejše, da je Karin izgubila strah pred učenjem angleščine. Ko sem jo vprašala, ali ji je angleščina zdaj vsaj malo bližje, je rekla, da ji je postala celo všeč! Zmaga:)«
Družina Marušič-Modic

Poletne jezikovne počitnice - ujemite še zadnji termin pred začetkom šole

Dopoldanski jezikovni tečaji 

igrivi dopoldanski tečaji

Razigrano učenje tujih jezikov dopoldne v Linguli in brezplačno jutranje varstvo od 7.30 naprej.  Otroci učinkovito osvežijo in nadgradijo svoje znanje angleščine in nemščine. Štart v šoli je zato mnogo lažji. Več

Nepozabne jezikovno-plavalne počitnice

jezikovno-plavalne počitnice

Kombinacija plavanja in učenja tujih jezikov otroke vedno navduši: dopoldne jeziki v Linguli, popoldne plavanje v Atlantisu. Več
»Moji dve hčerki Julija in Tajda sta bili zelo navdušeni nad jezikovnim tečajem angleščine med  šolskimi počitnicami in opažam, da sta se tudi zelo veliko naučili. Francoščina pa je bila zanju pika na i. Res jima je bila všeč; ne vem, ali zaradi jezika samega (menda je smešen) ali bolj zaradi učiteljice Nataše (čista faca).»
Mojca Koman

Doživljajska angleščina na Črnem vrhu nad Cerknim

doživljajska angleščina nad Cerknim

Linguline poletne jezikovne počitnice na 1.357 metrih nad Cerknim so edinstvena povezava učenja angleščine in usvajanja veščin preživetja v naravi ter športnih in drugih aktivnosti. Več

Predstavitvene ure tujih jezikov

Pripeljite otroka na brezplačne predstavitvene ure v maju, juniju in septembru. Otrok bo spoznal Lingulino metodo poučevanja in učitelje, vi se boste lahko pogovorili z učiteljem. Več in prijava.

Brezplačen svetovalni pogovor

Pred prijavo na jezikovni tečaj priporočamo svetovalni pogovor za vse otroke, ki so se jezika učili več kot dve leti. Pokličite na 040 544 544 ali pišite Poloni Zupanc, koordinatorici anglistov, na polona@lingula.si.

Članek o doživljajskih počitnicah

Zakaj so doživljajske počitnice tako pomembne in kako otroci prijetna doživetja povezujejo s tujimi jeziki?  Preberite članek o doživljajskem učenju.

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Več o varovanju podatkov. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *