Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Na tečaju v skupini v Linguli

Potrebujete pomoč pri izbiri tečaja? Posvetujte se z nami.

Lingula, ta jezična šola | Jezikovni tečaji v skupini

Če ne morete oblikovati homogene skupine za jezikovni tečaj v podjetju, je najboljša rešitev, da se zaposleni vključijo v tečaj v Linguli (v BTC Ljubljana) v živo ali na daljavo. Izbirajo lahko med različnimi programi in termini. Jezikovni tečaji potekajo na različnih ravneh znanja

Splošni ali poslovni jezik, konverzacija ali priprava na izpit

Če je znanje jezika na začetnih ravneh, svetujemo vključitev v tečaj splošnega jezika, za višje ravni pa lahko zaposleni izbirajo med tečajem poslovnega jezika, konverzacijo ali intenzivno pripravo na mednarodni izpit.

Kaj bo vašim sodelavcem tuji jezik, če si v njem ne drznejo govoriti?

Ne glede na to, ali vaši zaposleni izbirajo povsem nov tuji jezik ali jezik, ki ga deloma že obvladajo, vam v Linguli zagotavljamo, da bodo v njem tudi zares govorili. Za to obljubo imamo vsaj 3 velike razloge:

  1. Izvirna in dokazano učinkovita govorna metoda
    Ne začnemo s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v njih! Spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80 % časa! 
  2. Strokovna izbira pravega tečaja
    V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Zato se želimo z našimi bodočimi tečajniki spoznati in jim na osebnem umestitvenem pogovoru z učiteljem strokovno svetovati, kako bodo usvojili izbrani jezik. 
  3. Jamstvo za uspešnost
    Če ob 80-odstotni prisotnosti na izbranem tečaju ne dosežejo znanja, ki smo jim ga obljubili, jim zagotovimo brezplačno ponovitev.

Kaj pravijo o tečaju v Linguli naši tečajniki? Oglejte si video izjave.

Zbrali smo nekaj izjav tečajnikov, zakaj je Lingula dobra izbira in kaj jim je pri nas všeč.

Kateri jezik vas zanima?