Jezikovni tečaji za otroke od 6 do 14 let

Tečaji za otroke, ki navdušijo.

MINI LINGULA. Za maksi zgovorne otroke. Tudi v izbranem tujem jeziku!

Jezikovni tečaji za osnovnošolce temeljijo na uspešni govorni metodi Lingula Kids™. Jezika se učimo prek igre in pogovora. Z zanimivimi interaktivnimi vsebinami in veliko pogovora spodbudimo otroško radovednost, zato komaj čakajo na nove zgodbe junakov, da lahko odigrajo njihove dogodivščine in se z njimi poistovetijo. 

Ker otroci učenje tujega jezika povežejo s prijetnimi občutki, se učijo raje in hitreje.

FAJN SE IMAMO. ZATO ZNAMO!

Učitelji, posebej usposobljeni za usvajanja tujega jezika po govorni metodi, znajo otroke motivirati z zanimivimi temami, pritegniti njihovo pozornost s spodbudami in pohvalami ter z uporabo interaktivne tehnologije. Otroci novo jezikovno okolje osvajajo z vsemi čutili: kar slišijo, tudi vidijo. Česar se dotaknejo, zaznavajo tudi z besedami. Učenje je strokovno, a zelo sproščeno. Je intenzivno, a zelo igrivo. Kar naprej se kaj dogaja!

KLEPETAMO, SE SMEJIMO IN PRAV GOVORIMO  

Zgodnje učenje in resnična izpostavljenost tujemu jeziku sta najboljša osnova za to, da otrok osvoji pravilno izgovorjavo! Spodbude za govorjenje to osnovo še okrepijo. Zato je MINI LINGULA super izbira za zgovorne otroke in bodoče odrasle govorce, ki se bodo v tujem jeziku sporazumevali tako samozavestno, kot bi se v materinščini. 

Kako se kopiči znanje na Lingulinih tečajih 

Vsi znamo enako

Otroci se v skupinah počutijo sproščeno, saj jih uvrstimo predvsem glede na znanje.

Navdušeni smo

Strokovne in prijazne učiteljice otroke navdušijo in obdržijo zbrane vseh 60 oz. 90 minut.

Izvirna govorna metoda

Učenje prek govora in raznolike interaktivne vaje otroke pritegnejo, povečajo motivacijo in olajšajo učenje.

Izkoristimo radovednost

Z metodo CLIL spodbudimo otrokovo zanimanje za jezik in izboljšamo še njegovo splošno razgledanost.

Majhne skupine, več znanja

Največ 8 otrok v skupini pomeni veliko pogovora, igre vlog, projektnega dela, predstavitev, branja knjig ...

Izkustveno učenje osmisli

Izkušnja je jedro učenja, zato otroke postavimo v konkretne situacije in njihovo znanje poglabljamo z igranjem vlog.

 

Učinkovita metoda poučevanja

Ljudje smo vizualna bitja in slike so eno od orodij, ki nam pomaga k lažjemu razumevanju pomena. Interaktivni programi olajšajo učenje, ure so še bolj dinamične, zanimive vsebine pa pritegnejo in ohranijo otroško pozornost. Otroci si lažje zapomnijo nove besede in strukture, saj situacije hkrati vidijo in slišijo. 

 

IDEALNO ZA DRUŽINE Z VEČ OTROKI

4-letnik, 10-letnica in 12-letnik na tečaju ob istem času? Zakaj pa ne! Družine z več otroki izberejo Lingulo tudi zato, ker lahko gredo otroci vsak na svoj tečaj isti dan ali celo ob isti uri! Največja izbira je ob petkih, ko se v Linguli govori v kar 16 otroških skupinah. Ena vožnja za vse otroke? Idealno za starše!

Največja izbira terminov 

Zaradi velikega povpraševanja lahko v Linguli tečajnikom ponudimo največjo izbiro terminov za tečaje v skupini v Sloveniji. Tečaji potekajo v kar 16 učilnicah, zato lahko med številnimi termini tečajev zagotovo najdete tistega, ki vam najbolj ustreza.

Kateri tuji jezik zanima otroka?

Angleščina, nemščina, francoščina, španščina ali kitajščina

PRIPELJITE ZGOVORNE NA BREZPLAČNO URICO!

Junija, septembra in februarja lahko otroci Mini Lingulo brezplačno preizkusijo! Vpis bo lažji, če se otroci prepričajo, kako to gre, vi pa se medtem pogovorite z učiteljicami ali z osebno svetovalko za zgovorne otroke. Več informacij in prijava.

 

ČAS JE ZA AKCIJO! KAJ IZBEREMO? 

Če se je otrok tujega jezika že učil in če že zna samostojno tvoriti stavke, pridite na brezplačni svetovalni pogovor. Z otrokom se bo pogovorila Lingulina profesorica in vam svetovala, kateri tečaj bi bil pravi zanj. Za pogovor se lahko dogovorimo v živo na Linguli ali na daljavo prek aplikacije Zoom. 

Pišite nam na info@lingula.si ali nas pokličite na 080 23 52.

 

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost osvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan, številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog in že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas! Poskrbite za bodoče dobre govorce!  

»Ob koncu šolskega leta se želim vam in vašim sodelavcem zahvaliti za napredek in predvsem za to, da vam je pri moji hčerki Ani uspelo vzbuditi zanimanje za angleščino, ne nazadnje pa tudi za vse prijetne urice, ki jih je v petkovih popoldnevih preživela pri vas.«
Samo Vesel, 2016

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si