Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Jezikovni tečaji za otroke od 6 do 14 let

Potrebujete pomoč pri izbiri tečaja? Posvetujte se z nami.

Jezikovni tečaji za otroke temeljijo na uspešni govorni metodi Lingula Kids™, s katero otroke preprosto "potopimo" v tuj jezik. Govorno metodo smo oblikovali v dolgih  letih dela iz preverjeno najučinkovitejših učnih metod. Jezika se učimo prek igre in pogovora. Z zanimivimi interaktivnimi vsebinami in veliko pogovora spodbudimo otroško radovednost, zato komaj čakajo na naslednjo uro angleščine. Otroci učenje tujega jezika povežejo s prijetnimi občutki, zato se učijo raje in hitreje.

Kateri jezik zanima vašega otroka?

Fajn se imajo. Zato znajo!

Učenje je strokovno, a zelo sproščeno. Je intenzivno, a zelo igrivo. Kar naprej se kaj dogaja!

Zgodnje učenje in resnična izpostavljenost tujemu jeziku sta najboljša osnova za to, da otrok osvoji pravilno izgovarjavo! Učenje jezika po govorni metodi Lingula Kids™ je samo še dodaten plus. Zato je mini Lingula super izbira za zgovorne otroke in bodoče odrasle govorce, ki se bodo v tujem jeziku sporazumevali tako samozavestno kot bi se v materinščini.

Lingula | Brezplačne urice

Brezplačne predstavitvene urice!

Pripeljite otroke na brezplačno urico tujega jezika. Naj se sami prepričajo, kako to gre.

Strokovni učitelji, ki znajo motivirati

Učitelji, posebej usposobljeni za usvajanja tujega jezika po govorni metodi, znajo otroke motivirati z zanimivimi temami, pritegniti njihovo pozornost s spodbudami in pohvalami ter z uporabo interaktivne tehnologije. 

Interaktivne vsebine olajšajo učenje

Ljudje smo vizualna bitja in slike so eno od orodij, ki nam pomaga k lažjemu razumevanju pomena. Interaktivni programi olajšajo učenje, ure so še bolj dinamične, zanimive vsebine pa pritegnejo in ohranijo otroško pozornost. Otroci si lažje zapomnijo nove besede in strukture, saj situacije hkrati vidijo in slišijo.

Lingula | Early bird

Izkoristite 8 % popust za zgodnji vpis

Lani je kar 67 % staršev izkoristilo popust za zgodnji vpis otroka v skupino. Ker se splača, ker mu zagotovite mesto v želeni skupini in nižjo šolnino.

Idealno za družine z več otroki

4-letnik, 10-letnica in 12-letnik na tečaju ob istem času? Zakaj pa ne! Družine z več otroki izberejo Lingulo tudi zato, ker lahko gredo otroci vsak na svoj tečaj isti dan ali celo ob isti uri! Največja izbira je ob petkih, ko se v Linguli govori v kar 16 otroških skupinah. Ena vožnja za vse otroke? Idealno za starše.

5/5

Pri hčeri vam je uspelo vzbuditi zanimanje za angleščino

Ob koncu šolskega leta se želim vam in vašim sodelavcem zahvaliti za napredek in predvsem za to, da vam je pri moji hčerki Ani uspelo vzbuditi zanimanje za angleščino. 

Samo Vesel