Jezikovni tečaj v skupini po meri

karikatura

Smo strokovnjaki za poučevanje poslovne angleščine in nemščine ter drugih jezikov. Razumemo posel in potrebe podjetij, zato boste z nami učinkovito natrenirali jezik, ki ga potrebujete za posel, navezovanje poslovnih stikov in druženje s poslovnimi partnerji.

V skupini v podjetju ali posamezni tečajniki v skupinah v Linguli

Jezikovni trening poteka v podjetju za skupino od 2 do 10 tečajnikov ali pa podjetje napoti svoje zaposlene v skupine v Linguli. Zaposleni se lahko vključijo v skupine, ki potekajo na različnih ravneh znanja. 

Interni jezikovni tečaj v podjetju

Tečaj po meri podjetja v terminu po želji. Program, prilagojen panogi, omogoča hiter napredek. Različno dolgi tečaji, odvisno od ciljev naročnika.

Vključitev zaposlenih v skupine v Linguli

Če ni homogene skupine v podjetju, je najboljša rešitev, da zaposlene vključimo v ustrezne skupinske jezikovne tečaje, ki potekajo v Linguli (BTC Ljubljana).

Kako se odločiti za tečaj v podjetju ali v Linguli?

Po svetovanju in predlogu za umestitev v skupine se vidi, kako velike skupine bi lahko oblikovali. Če so skupine zelo nehomogene in je na vsaki ravni kak tečajnik, je stroškovno bolj optimalno, da podjetje posamezne tečajnike zaposlene vključi v ustrezne skupinske jezikovne tečaje, ki potekajo v Linguli (BTC Ljubljana). 

 

»Naši zaposleni zelo pohvalijo Linguline predavatelje. In to je najlepše, kar lahko sliši organizator tečajev tujih jezikov. Na tečaju so udeleženci radovedni in nasmejani, saj jih predavatelji na zabaven in sproščen način pripravijo do učenja in pogovora v tujem jeziku.
Top jezikovna šola v Ljubljani!«
Tanja Grahek, Sava RE

Želite ponudbo za jezikovni tečaj v podjetju?

Na vaša vprašanja vam bo z veseljem odgovorila Klavdija Kosmač Toplišek, direktorica. Pišite ji na klavdija@lingula.si, če pa se želite pogovoriti osebno, v e-pošti navedite svojo telefonsko številko in poklicala vas bo v najkrajšem možnem času. 

Predstavitev Linguline metode poučevanja

Za skupino v podjetju lahko pripravimo tečaj Ekspres, da spoznate metodo Lingula - Your Licence to Speak™. Po srečanju bo vaša odločitev o izbiri jezikovne šole lažja. Dveurni tečaj v vrednosti 98,00 EUR je ob vnaprejšnjem dogovoru lahko brezplačen.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si