Jezikovni tečaj v skupini po meri

karikatura

Smo strokovnjaki za poučevanje poslovne angleščine in nemščine ter drugih jezikov. Razumemo posel in potrebe podjetij, zato boste z nami učinkovito natrenirali jezik, ki ga potrebujete za posel, navezovanje poslovnih stikov in druženje s poslovnimi partnerji.

V skupini v podjetju ali posamezni tečajniki v skupinah v Linguli

Jezikovni trening poteka v podjetju za skupino od 2 do 10 tečajnikov ali pa podjetje napoti svoje zaposlene v skupine v Linguli. Zaposleni se lahko vključijo v skupine, ki potekajo na različnih ravneh znanja. 

Interni jezikovni tečaj v podjetju

Tečaj po meri podjetja v terminu po želji. Program, prilagojen panogi, omogoča hiter napredek. Različno dolgi tečaji, odvisni od ciljev naročnika.

Vključitev zaposlenih v skupine v Linguli 

Če ni homogene skupine v podjetju, je najboljša rešitev, da zaposleni obiskujejo tečaj  v skupinah v Linguli. Izbirajo lahko med različnimi termini na različnih ravneh znanja. 

 

Osebno svetovanje vodi do cilja

Pred začetkom tečaja se dogovorimo za brezplačen svetovalni pogovor. Učiteljica jezika se v podjetju pogovori z vsakim od kandidatov za tečaj in ugotovi raven njihovega znanja.

  • Na podlagi svetovalnega pogovora pripravimo pisno poročilo in predlagamo sestavo skupin oziroma vključitev v skupine v Linguli.
  • Program jezikovnega tečaja prilagodimo potrebam udeležencev in željam naročnika.

Razumemo vaš posel

  • Izkušena ekipa Lingulinih učiteljev in koordinatorjev izobraževanja se poglobi v vašo dejavnost in pripravi program glede na vaše specifične potrebe.
  • Učitelji imajo izkušnje s pripravo specializiranih programov in znajo motivirati, zato zaposleni dosežejo najboljše rezultate.
  • Z Lingulinim treningom poslovnega jezika boste izboljšali svojo komunikacijo v poslovnih situacijah.

Fleksibilen jezikovni trening 

Tečaj poteka v terminu, ki vam najbolj ustreza:

  • zjutraj,
  • popoldne,
  • v terminu happy hours (med 9.30 in 15.30),
  • čez vikend ...

Minimalna dolžina srečanja je 90 minut, maksimalna pa 8 ur.

Prilagodljivost

Ko imate neodložljive obveznosti in se srečanja ne morete udeležiti, nam to sporočite vsaj 24 ur vnaprej. V primeru pravočasne odpovedi se ure prenesejo na naslednje srečanje.

 

Specializirane delavnice in tečaji po meri 

Če ima naročnik specifične želje, pripravimo specializirane delavnice in tečaje po meri, kot na primer Banking and Finance, English for Law ali English for Human Resources.

Brezplačna predstavitev Linguline metode poučevanja

Za skupino v podjetju lahko pripravimo brezplačno predstavitveno uro pouka. Po srečanju bo vaša odločitev o izbiri jezikovne šole lažja. 

Želite ponudbo za jezikovni tečaj v podjetju?

Na vaša vprašanja vam bo z veseljem odgovorila Klavdija Kosmač Toplišek, direktorica. Pišite ji na klavdija@lingula.si, če pa se želite pogovoriti osebno, v e-pošti navedite svojo telefonsko številko in poklicala vas bo v najkrajšem možnem času .

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si