Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Jezikovni tečaji za otroke od 3 do 6 let

Potrebujete pomoč pri izbiri tečaja? Posvetujte se z nami.

Se spomnite, kako so vaši malčki osvajali prve besede?

  • Mama. Ata. Avto. Medo.  
  • Sproščeno, naravno, navdušeno!

Niste jih posedli za mizo, niste jim razlagali slovničnih pravil in ne spreganja glagolov. To so usvojili mimogrede. Naj tudi v tujem jeziku usvojijo dobro govorico tako sproščeno in igrivo. Vpišite jih na jezikovni tečaj za otroke po izvirni metodi Lingula Kids™. Poskrbite za bodoče dobre govorce!   

Lingula | Early bird

Ujemite kar 13 % early bird popust

Lani je kar 67 % staršev izkoristilo popust za zgodnji vpis otroka v skupino. Ker se splača, ker mu zagotovite mesto v želeni skupini in nižjo šolnino.

Strokovne učiteljice znajo motivirati

Učitelji, posebej usposobljeni za usvajanje angleščine oziroma nemščine po govorni metodi, znajo otroke motivirati z zanimivimi temami, pritegniti njihovo pozornost s spodbudami in pohvalami ter z uporabo interaktivne tehnologije. Otroci novo jezikovno okolje usvajajo z vsemi čutili: kar slišijo, tudi vidijo. Česar se dotaknejo, zaznavajo tudi z besedami. Učenje je strokovno, a zelo sproščeno. Je intenzivno, a zelo igrivo. Kar naprej se kaj dogaja!

Spodbudno pravljično okolje

Tudi Nini Pušlar je bilo všeč lepo okolje Lingulinih pravljičnih učilnic, namenjenih posebej našim najmlajšim tečajnikom z ljubko hiško in drevesi.

Lingula | Brezplačne urice

Brezplačne predstavitvene urice!

Pripeljite otroke na brezplačno urico tujega jezika. Naj se sami prepričajo, kako to gre.

5/5

Oba moja otroka sta že v prvem letu pokazala velik napredek

Imam dva otroka, ki hodita v Lingulo, starejša hčerkica že par let. Otroka sta zadovoljna, rada hodita na angleščino in sta se že veliko naučila. Še posebej velik napredek smo opazili pri sinu, ki prvo leto hodi na angleščino in že zna besedilo za nastop, za katerega ga nismo doma pripravljali. 

Lingula, ta jezična šola | Aneta Trajanov

Aneta Trajanov