Ligula
Skoči na vsebino

Kariera v Linguli

Lingula, ta jezična šola | Jezikovna šola Lingula: ekipa

Pridružite se energični Lingulini ekipi. Zaradi rasti vedno znova iščemo sodelavce, ki jim poučevanje jezikov po govorni metodi predstavlja izziv in strast.

Če imate radi delo z ljudmi in si želite pridobiti nova znanja za poučevanje po govorni metodi, nam pošljite svojo predstavitev. Čaka vas ekipa, ki je svojemu delu res predana in želi tečajnikom pomagati, da postanejo boljši govorci, učiteljem pa, da odkrijejo nove vire idej za drugačen način učenja jezikov.

V uigrano skupino učiteljev in prevajalcev vabimo 

Učitelje tujih jezikov in slovenščine ter izvirne govorce

  • Ste zanesljivi, odlično jezikovno podkovani, komunikativni, učite »s srcem« in imate izkušnje pri poučevanju? 
  • Ste ambiciozni in bi radi svoj način poučevanja še izpopolnili in dobili nove ideje za pripravo pouka po govorni metodi?

V svojo ekipo sprejmemo tudi nadarjene začetnike, ki jim nudimo vrhunsko (brezplačno) mentorstvo. Naš pogoj je, da ste pripravljeni v svoje delo vložiti maksimalni trud in energijo ter aktivno sodelovati s svojim mentorjem. 

Svojo predstavitev z opisom izkušenj, načina poučevanja in časovne dosegljivosti nam pošljite na zaposlitev@jezikovna-sola.com. V opisu napišite, koga želite poučevati (otroke, odrasle oziroma oboje). Veseli bomo tudi vaše fotografije.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. 

Prevajalce in lektorje

  • Ste zanesljivi, natančni, odlično jezikovno podkovani in imate izkušnje pri prevajanju poslovnih ter strokovnih besedil?
  • Se potrudite, da je jezik v slovenskih besedilih tekoč, pravilen in da je v njem čim manj tujk?

Svojo predstavitev z opisom izkušenj in področij prevajanja, za katere ste specializirani, nam pošljite na zaposlitev@jezikovna-sola.com. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.  

Kaj o karieri v Linguli pravijo člani naši ekipe

MENU