Ligula
Skoči na vsebino
Lokacija strani: DomovO LinguliDelo v Linguli

Delo v Linguli

Lingula, ta jezična šola | Delo v Linguli

Bistvo Lingule smo ljudje. Zato iščemo sodelavce, ki jim poučevanje jezikov po govorni metodi predstavlja izziv in strast. Če rad/-a delaš z ljudmi in bi rad/-a poučeval/-a v ekipi, ki je svojemu delu res predana, nam pošlji kratko predstavitev.

V uigrano skupino učiteljev in prevajalcev vabimo 

Učitelje tujih jezikov in slovenščine ter izvirne govorce

  • Ste zanesljivi, odlično jezikovno podkovani, komunikativni, učite »s srcem« in imate izkušnje pri poučevanju? 
  • Ste ambiciozni in bi radi svoj način poučevanja še izpopolnili in dobili nove ideje za pripravo pouka po govorni metodi?

V svojo ekipo sprejmemo tudi nadarjene začetnike, ki jim nudimo vrhunsko mentorstvo. Naš pogoj je, da ste pripravljeni v svoje delo vložiti trud in energijo ter aktivno sodelovati z mentorjem. 

Svojo predstavitev z opisom izkušenj, načina poučevanja in časovne dosegljivosti nam pošljite na zaposlitev@jezikovna-sola.com. Navedite, ali želite poučevati otroke ali odrasle oziroma oboje in priložite svojo fotografijo.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. 

Prevajalce in lektorje

  • Ste zanesljivi, natančni, odlično jezikovno podkovani in imate izkušnje pri prevajanju poslovnih ter strokovnih besedil?
  • Se potrudite, da je jezik v slovenskih besedilih tekoč, pravilen in da je v njem čim manj tujk?

Svojo predstavitev z opisom izkušenj in področij prevajanja, za katere ste specializirani, nam pošljite na zaposlitev@jezikovna-sola.com. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.  

Lingula, ta jezična šola | Tinka, učiteljica angleščine
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

»V Lingulo sem prišla kot izkušena učiteljica, a je bilo zame še vedno veliko novega. Kako učiti po govorni metodi, kako zvaditi slovnico prek pogovora, postavljati vprašanja, da je glavni govorec tečajnik.

Učitelj začetnik resnično usvoji Lingulino govorno metodo šele po enem letu učenja skupin in individualnih skupin. Z Lingulo se res naučiš UČITI jezika, ko prideš s fakultete. Tam si poln teorije in znanja in nimaš pojma, kako bi približal snov tečajnikom in jo poenostavil. Imela sem res odlično mentorico, ki me res naučila večino zgoraj omenjenih stvari in ostale učiteljice v Linguli tudi, za kar bom Linguli večno hvaležna.

Če primerjam CELTO in Lingulo – Lingula ti da več praktičnega znanja. Če hočeš postati dober učitelj in učiti prek pogovora, je Lingula najboljši naslov. Garaš, pišeš priprave, se usklajuješ z mentorico, ampak postaneš vrhunski učitelj.«

— Tinka Cimperman, prof. angleščine, CELTA

MENU