Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Osebni umestitveni pogovor z učiteljem

Strokovna izbira pravega tečaja je pomemben korak na poti do samozavesti v izbranem jeziku. Vaše zadovoljstvo z napredkom je odvisno od tega, ali že na začetku izberete najprimernejši tečaj zase. Če ste se jezika že učili, se verjetno ne želite učiti stvari, ki jih že znate. Zato vam po osebnem pogovoru z Lingulinim učiteljem predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja.

Prijava na brezplačen in neobvezujoč osebni pogovor z učiteljem

Lingula, ta jezična šola | Osebni pogovor z učiteljem

Za odrasle: pogovor z učiteljem 

Učitelj vam bo po posvetu v izbranem jeziku strokovno svetoval primerno zahteven tečaj.

Lingula, ta jezična šola | Predstavitvene urice za otroke

Za otroke: pogovor z učiteljem 

Sproščen pogovor z učiteljico je zagotovilo, da bo tečaj res pravi za otroka.

Kje se srečamo: v živo v prostorih Lingule ali na daljavo?

Odgovor je preprost: kakor vam najbolje ustreza. Pogovor lahko poteka v učilnicah Lingule v BTC Ljubljana ali na daljavo v udobju vašega doma ali pisarne.

Potek pogovora z učiteljico

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, po-govora in do-govora. Zato se želimo z vami spoznati in vam strokovno svetovati, kako boste najhitreje usvojili izbrani jezik. 

Po sproščenem pogovoru o različnih temah vam bo učiteljica izbranega jezika povedala, kje na jezikovni lestvici se trenutno nahajate in vam svetovala najustreznejši program ter najhitrejšo pot do vašega zastavljenega cilja. Posvet traja od 15 do 30 minut in je brezplačen. 

Posvet za mednarodne izpite (IELTS, TOEFL in druge) je plačljiv.

Oglejte si video: kako poteka osebni umestitveni pogovor

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost osvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog - skupaj že več kot 18 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

5/5

Izredno pozitivni učitelji v Linguli

Verjetno imamo iz časov šole vsi strah, da nas bo, če bomo kaj narobe izgovorili, kaj narobe rekli ali pa narobe sklanjali, čakala graja, udarci s palico (ha ha) ali pa vsaj teden d ni klečanja v kotu. A učiteljice v Linguli so izredno pozitivne, spodbujajo, pohvalijo, tako da ne samo, da napreduješ v učejnju jezika - tečaj deluje blagodejno tudi na ego.

Lingula, ta jezična šola | Tin Vodopivec priporoča Lingulo

Tin Vodopivec