Ligula
Skoči na vsebino

Osebni umestitveni pogovor z učiteljem

Lingula, ta jezična šola | Darilo ob vpisu

Strokovna izbira pravega tečaja je pomemben korak na poti do samozavesti v izbranem jeziku. Vaše zadovoljstvo z napredkom je odvisno od tega, ali že na začetku izberete najprimernejši tečaj zase. Če ste se jezika že učili, se verjetno ne želite učiti stvari, ki jih že znate. Zato vam po osebnem pogovoru z Lingulinim učiteljem predlagamo najhitrejšo pot za uresničitev zastavljenega cilja. 

Dogovorimo se za svetovanje - pokličite na 080 23 52 ali izpolnite spodnji obrazec.

Lingula, ta jezična šola | Tečaj Ekspres

ODRASLI: Osebni pogovor z učiteljem 
Najhitrejša pot do idealnega tečaja je sproščen pogovor z učiteljem, ki vam bo po posvetu v izbranem jeziku strokovno svetoval primerno zahteven tečaj za vas.

Lingula, ta jezična šola | Predstavitvene urice za otroke

OTROCI: Osebni pogovor z učiteljem 
Če se otrok že dlje časa uči jezika in zna v njem samostojno tvoriti stavke, je sproščen strokovni posvet zagotovilo, da bo tečaj res pravi zanj.

Kje se srečamo — v živo v prostorih Lingule ali na daljavo?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, po-govora in do-govora. Zato se želimo z vami spoznati in vam strokovno svetovati, kako boste usvojili izbrani jezik.

Brezplačen posvet je priložnost, da se vam osebno posvetimo. Pogovor lahko poteka pri nas v Linguli (BTC Ljubljana) oziroma na daljavo v udobju vašega doma ali pisarne.

Potek pogovora z učiteljico

Po sproščenem pogovoru o različnih temah vam bo učiteljica izbranega jezika povedala, kje na jezikovni lestvici se trenutno nahajate in vam svetovala najustreznejši program ter najhitrejšo pot do vašega zastavljenega cilja. Posvet traja od 15 do 30 minut in je brezplačen. 

Če se se odločate za mednarodni izpit, opravite tudi pisni test, ki traja 60 minut. Posvet za mednarodne izpite (IELTS, TOEFL in druge) je plačljiv.

Oglejte si video: kako poteka osebni umestitveni pogovor z učiteljico

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost usvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog - skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Tin Vodopivec
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Verjetno imamo iz časov šole vsi strah, da nas bo, če bomo kaj narobe izgovorili, kaj narobe rekli ali pa narobe sklanjali, čakala graja, udarci s palico (ha ha) ali pa vsaj teden d ni klečanja v kotu. A učiteljice v Linguli so izredno pozitivne, spodbujajo, pohvalijo, tako da ne samo, da napreduješ v učejnju jezika - tečaj deluje blagodejno tudi na ego.
— Tin Vodopivec

Powered by

Powered by

Powered by
MENU