Ugodnosti pred vpisom na tečaj

Osvežite in nadgradite znanje tujih jezikov.

Se še odločate za učenje tujega jezika in bi se želeli pogovoriti s strokovnjakom, da vam svetuje kje začeti, kateri tečaj bo najprimernejši? Bi se radi osebno prepričali o metodi poučevanja in preverili, ali vam bo sploh všeč?

Razumemo vašo skrb, srečujemo se z mnogimi, ki imajo izkušnje z učenjem tujega jezika še iz časa rednega šolanja in zato oklevajo z odločitvijo za tečaj. 

Predlagamo vam dva varna koraka 

#1 Osebni pogovor z učiteljem

Ste se tuji jezik že učili in bi radi svoje znanje osvežili ter se vključili na tečaj na najprimernejši ravni? Dogovorite se za umestitveni pogovor v živo ali na daljavo, na katerem vam bo učiteljica predlagala najprimernejši tečaj za vas, dobili pa boste tudi konkretno ponudbo za vaš tečaj. Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.  več

#2 Preizkusite učinkovito metodo poučevanja - tečaj Ekspres 

Tečaj Ekspres je naravnost idealen za vse, ki se še odločate za jezikovni tečaj in bi se pred vpisom brez vsakega tveganja želeli prepričati o metodi poučevanja v Linguli. Preizkusite učinkovito metodo učenja tujih jezikov, ki je pomagala že več kot 15.000 tečajnikom. Po preizkusu se boste zajamčeno najbolje odločili. V septembru in februarju.  več

 

[Video] Oglejte si Lingulo skozi oči Nine Pušlar 

Naša dolgoletna tečajnica Nina Pušlar vam bo na hitro razkazala, kako je v Linguli. Pokukajte v učilnice, oglejte si, kako sproščeno poteka pouk jezikov in kako se imamo luštno na tečajih.

 

 

 

Vaš naslednji korak do samozavestnega pogovora

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite hitro povpraševanje in pomagali vam bomo izbrati najprimernejši tečaj za vas.  

 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si