Ugodnosti pred vpisom na tečaj

Osvežite in nadgradite znanje tujih jezikov.

Se še odločate za učenje tujega jezika in bi se želeli pogovoriti s strokovnjakom, da vam svetuje kje začeti, kateri tečaj bo najprimernejši? Bi se radi prepričali o metodi poučevanja in preverili, ali vam bo sploh všeč?

Popolnoma razumemo vašo skrb, srečujemo se z mnogimi, ki imajo slabe izkušnje z učenjem tujega jezika še iz časa rednega šolanja in zato oklevajo z odločitvijo za tečaj. 

Predlagamo vam dva varna koraka. 

Osebni svetovalni pogovor z učiteljem

Ste se tuji jezik že učili in bi radi svoje znanje osvežili ter se vključili na tečaj na najprimernejši ravni? Dogovorite se za osebni svetovalni pogovor, na katerem vam bo učiteljica predlagala najprimernejši tečaj za vas, dobili pa boste tudi konkretno ponudbo za vaš tečaj. Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.  več

Preizkusite učinkovito metodo poučevanja - tečaj Ekspres 

Tečaj Ekspres je naravnost idealen za vse, ki se še odločate za jezikovni tečaj in bi se pred vpisom brez vsakega tveganja želeli prepričati o metodi poučevanja v Linguli. Preizkusite učinkovito metodo učenja tujih jezikov, ki je pomagala že več kot 15.000 tečajnikom. Po preizkusu se boste zajamčeno najbolje odločili.  več

Pridružite se skupini na tečaju na daljavo 

Učenje tujih jezikov lahko nadaljujete na daljavo in se pridružite kateri od številnih skupin. Začetek je možen takoj, velika izbira skupin. Pokličite na 080 23 52. 
 

Z Nino Pušlar po Linguli - oglejte si video

Naša dolgoletna tečajnica Nina Pušlar vam bo na hitro razkazala, kako je pri nas v jezikovni šoli Lingula. Pokukajte v učilnice, oglejte si, kako sproščeno poteka pouk jezikov in kako se imamo luštno na tečajih.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si