Ugodnosti pred vpisom na tečaj

Osvežite in nadgradite znanje tujih jezikov.

Se še odločate za učenje tujega jezika in bi se želeli pogovoriti s strokovnjakom, da vam svetuje kje začeti, kateri tečaj bo najprimernejši? Bi se radi prepričali o metodi poučevanja in preverili, ali vam bo sploh všeč?

Popolnoma razumemo vašo skrb, srečujemo se z mnogimi, ki imajo slabe izkušnje z učenjem tujega jezika še iz časa rednega šolanja in zato oklevajo z odločitvijo za tečaj.

Predlagamo vam dva varna koraka

Prvi korak - osebni svetovalni pogovor z učiteljem

Ste se tuji jezik že učili in bi radi svoje znanje osvežili ter se vključili na tečaj na najprimernejši ravni? Dogovorite se za osebni svetovalni pogovor, na katerem vam bo učiteljica predlagala najprimernejši tečaj za vas, dobili pa boste tudi konkretno ponudbo za vaš tečaj. Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.  več

Drugi korak - če potrebujete še dodatne argumente, se odločite za tečaj Ekspres 

Tečaj Ekspres je naravnost idealen za vse, ki se še odločate za jezikovni tečaj in bi se pred vpisom brez vsakega tveganja želeli prepričati o metodi poučevanja v Linguli. Preizkusite učinkovito metodo učenja tujih jezikov, ki je pomagala že več kot 15.000 tečajnikom. Po preizkusu se boste zajamčeno najbolje odločili. Več in prijava. 

Stopite v akcijo ZDAJ

Izkoristite ugodnosti early bird za vpis v januarju 2020

Popust samo do 31. 1.Za zgodnje ptiče najslajše črviče!

Izkoristite do 18 % early bird popust na šolnino za prijavo in plačilo do 30. 1. Ker se splača, ker tako rezervirate tečaj pravočasno in ste potem brez skrbi.

 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si