Ligula
Skoči na vsebino

Brezplačno

Se še odločate za učenje tujega jezika in bi se želeli pogovoriti s strokovnjakom, da vam svetuje, kje začeti in kateri tečaj bo najprimernejši? Bi se radi osebno prepričali o metodi poučevanja in preverili, ali vam bo sploh všeč?

Razumemo vašo skrb, srečujemo se z mnogimi, ki imajo izkušnje z učenjem tujega jezika še iz časa rednega šolanja in zato oklevajo z odločitvijo za jezikovni trening. V Linguli vam nudimo veliko brezplačnih načinov spoznavanja naše šole in programov, ki vam bodo pomagali sprejeti odločitev, s katero boste resnično zadovoljni.

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

Osebni pogovor z našim učiteljem

BREZPLAČEN umestitveni pogovor pri nas ali on-line.

Najhitrejša pot do idealnega tečaja je sproščen pogovor z učiteljem, ki vam bo po razgovoru v izbranem jeziku strokovno svetoval primerno zahteven tečaj za vas.

Se vas že veselimo!

Lingula, ta jezična šola | Osebni pogovor z našim učiteljem

Predstavitvene urice za otroke

Vse je lažje po manjših korakih. Da bo spoznavanje jezika za vaše otroke kar se da prijetno in brez strahu, vas vabimo na brezplačne predstavitvene urice, prek katerih bo otrok izgubil tremo in videl, kako je pri nas zabavno in fajn!

Lingula, ta jezična šola | Predstavitvene urice za otroke

On-line testi

Kako dobro je vaše znanje tujih jezikov? Preverite svoje znanje! Vsi testi so brezplačni!

Lingula, ta jezična šola | Tečaj ekspres

E-časopis

Prijavite se na Lingulin brezplačni e-časopis o tujih jezikih in deželah. Zanimive vsebine in praktični nasveti za učenje tujih jezikov, praktične vaje, nagradna vprašanja …
Spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.

Lingula, ta jezična šola | Tečaj ekspres

E-gradiva

Potrebujete seznam praktičnih fraz za uporabo na vaših počitnicah? Bi se želeli na hitro pobahati pred prijatelji z uporabo zapeljivih francoskih fraz? To in še več odkrijete med našimi e-gradivi.

Lingula, ta jezična šola | Tečaj ekspres

Powered by

Powered by

Powered by