Prevajanje

Prevajanje z Lingulo.

Prevajanje - zanesljivo in strokovno

V Linguli izkušeni prevajalci poskrbijo za prevajanje strokovnih besedil in sodne prevode.  Z nami se odločite za zanesljiv, strokoven in zaupen prevod, ki ga prejmete v dogovorjenem roku.  

Strokovno prevajanje in prevodi

Za prevod strokovnih besedil izberemo prevajalca, ki dobro pozna področje, za njim pa besedilo strokovno pregleda še specialist. V naši ekipi so strokovnjaki za bančništvo, finance, farmacijo, pravo, medicino, zavarovalništvo, gradbeništvo in druga področja.

V Linguli vam zagotavljamo

  • enotno terminologijo,
  • odlično kakovost prevoda
  • in hitro storitev

Sodelujemo s strokovnjaki na različnih področjih, zato smo kos še tako zahtevnim besedilom.

Prevajanje - jeziki

Prevajalci za angleščino, bolgarščino, češčino, francoščino, hrvaščino, italijanščino, japonščino, kitajščino, madžarščino, makedonščino, nemščino, nizozemščino, poljščino, portugalščino, romunščino, ruščino, slovaščino, slovenščino, srbščino, španščino, švedščino …

Za prevod v druge jezike se lahko dogovorimo posebej.

Lektoriran in/ali sodno overjen prevod

Prevod lahko lektoriramo in sodno overimo.

Izkušeni in strokovni prevajalci

Za vaša besedila skrbi ekipa tridesetih izkušenih domačih in tujih prevajalcev, lektorjev ter strokovnih bralcev, ki dobro poznajo različna področja - bančništvo, finance, farmacija, pravo, medicina, zavarovalništvo, gradbeništvo …

Zaupnost prejetih besedil

Vsebina prevedenih besedil ostane strogo zaupna in varna.

Če prevod najavite vnaprej, gre hitreje

Priporočamo vam, da prevod najavite vnaprej, zlasti če ga potrebujete zelo hitro ali če gre za zahtevna strokovna besedila. Tako bomo lahko zagotovili čim krajši rok. 

Naročilo prevoda

Za dodatne informacije in naročilo prevoda pokličite koordinatorico prevajanja na telefonsko številko 01 541 00 33 ali 030 650 255 ali pošljite e-sporočilo s priponko vašega dokumenta na naslov prevodi@lingula.si.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si