Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Prevod besedil

Potrebujete pomoč pri naročilu prevoda? Pokličite na 030 650 255 ali se posvetujte se z nami.

Lingula, ta jezična šola | Prevajanje, prevodi

Zagotovite si zanesljiv, strokoven in zaupen prevod

Škoda, ki jo lahko povzroči slab in nekakovosten prevod, je izjemno velika. V Linguli sodelujemo izključno z izkušenimi prevajalci, strokovnimi bralci in lektorji, ki so specializirani za različna področja, zato smo kos tudi najzahtevnejšim besedilom.

Z uporabo računalniško podprtega prevajanja zagotavljamo dosledno uporabo terminologije, kar vodi v višjo kakovost prevoda ter hitrejšo izvedbo.

Zagotavljamo vam, da bo vsebina prejetih besedil ostala strogo zaupna in varna, saj nam zaupnost vaših podatkov predstavlja najvišjo prioriteto. Vaše zaupanje je ključnega pomena in ga v Linguli spoštujemo v največji meri.

Kakšen prevod potrebujete?

Izbirate lahko med različnimi izvedbami prevodov:

OSNOVNI PREVOD: Ta vrsta prevoda je idealna, ko je v ospredju zgolj razumevanje nezahtevnega nestrokovnega besedila za osebno uporabo in ga potrebujete v najkrajšem možnem času. Osnovni prevod ne vključuje lekture.

PREVOD SPLOŠNIH BESEDIL: Vključuje prevod splošnega besedila in lekturo besedila. Besedilo prevede in pregleda specializirani prevajalec, nato naravni govorec ciljnega jezika opravi lekturo, koordinator prevajanja pa izvede še zaključni pregled in preveri kakovost prevoda.

STROKOVNI PREVOD: Ta raven prevajanja zajema prevod dokumentov s strokovno vsebino ali besedil, namenjenih objavi. Visoko kakovost zagotavljamo s trojnim pregledom: Strokovno besedilo prevede in pregleda specializirani prevajalec, za njim strokovni bralec pregleda dokument, nato naravni govorec ciljnega jezika opravi lekturo, koordinator prevajanja pa izvede še zaključni pregled in preveri kakovost prevoda.

SODNI PREVOD: Če prevajate uradne dokumente, ki morajo biti overjeni s podpisom in žigom sodnega tolmača, je za to primeren sodni prevod.

Ne glede na vaše potrebe vam zagotavljamo kakovostne prevode in strokovno obravnavo, prilagojeno vašim zahtevam. Prepričajte se o naši zanesljivosti.

Potrebujete prevod? Pošljite nam

  • Dokumente, ki jih želite prevesti.
  • Ciljni jezik/ciljne jezike, v katerega/katere želite prevesti besedila.
  • Želeni rok izvedbe.
  • Referenčne dokumente, ki so na voljo: sorodni dokumenti, spletne strani, že opravljeni prevodi z istega področja, terminološki slovar ... Tako bomo lahko uporabili izraze, ki jih v vašem podjetju oziroma ustanovi že uporabljate.
  • Opis ciljne javnosti: Komu je prevod namenjen?

Sodelovanje z nami vam bo omogočilo zanesljiv in strokoven prevod. Veselimo se sodelovanja z vami!