Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Tečaji za otroke - mnenja staršev

Lingula, ta jezična šola | Mnenja in priporočila

Tečaji za otroke - mnenja zadovoljnih staršev.  Starši pohvalijo predvsem strokovne in prijazne učitelje, ki poskrbijo, da otroci z veseljem obiskujejo celoletni tečaj oz. jezikovne počitnice.

Mnenje mame o Lingulinih pravljičnih uricah

Kaj o učenju v Linguli pravijo otroci

5/5

Vidi se, da se trudite in da je pozitivna energija

Oba otroka sta z učenjem nemščine pri vas zelo zadovoljna in rada hodita na tečaj. Pohvalno je, da ste prilagodljivi in da tudi ob manjšem zanimanju za tečaj tega vseeno izvedete. Pomembno nam je tudi to, da lahko Lana in Nejo hkrati pripeljemo na tečaj in potem odpeljemo, kar nam precej olajša logistiko. Skratka, vidi se, da se trudite in da je pozitivna energija, kar je najpomembneje za motivacijo otrok. Še tako naprej!

Zadovoljni oče Neje in Lana

5/5

Hvala Lingula za najboljše tečaje

Pravljične urice so bile edina popoldanska aktivnost, ki je naša Sara nikoli ni hotela namerno zamuditi, pa čeprav so bile v petek popoldne.

Petra Igličar

5/5

Učiteljice naredijo iz učenja jezika zabavo

Otroka sta zadovoljna, rada hodita na angleščino in sta se že veliko naučila. Še posebej velik napredek smo opazili pri sinu, ki prvo leto hodi na angleščino in že zna besedilo za nastop, za katerega ga nismo doma pripravljali. Pohvalila bi učiteljice, posebej Urško, ki znajo motivirati otroke in naredijo iz učenja jezika zabavo. Zelo bi tudi pohvalila to, da veliko ustvarjajo in združijo učenje s kreativnim izražanjem. Same pohvale in nadaljujte tako naprej!

Lingula, ta jezična šola | Aneta Trajanov

Aneta Trajanov

5/5

Naj Lingula ohrani motivacijo in izjemen tim še naprej

Všeč mi je, da se išče znanje in da so skupine manjše, kjer se učiteljica otroku resnično lahko posveti individualno. Otroku so všeč interaktivne vsebine na zaslonu, saj je drugače kot v šoli in nekaj, kar jim je glede na sodobna komunikacijska sredstva bližje. Želim, da Lingula ohrani motivacijo in izjemen tim še naprej.

Mojca Šušteršič Ambrož

5/5

Učenje angleščine bo nadaljevala tudi v naslednjem šolskem letu

Ob koncu šolskega leta se želim vam in vašim sodelavcem zahvaliti za napredek in predvsem za to, da vam je pri moji hčerki Ani uspelo vzbuditi zanimanje za angleščino, ne nazadnje pa tudi za vse prijetne urice, ki jih je v petkovih popoldnevih preživela pri vas. Učenje angleščine bo nadaljevala tudi v naslednjem šolskem letu. Zelo bi bili veseli, če tudi naprej pri učiteljici Maji.

Samo Vesel

5/5

Zakaj tudi šola ni organizirana na tak način, kot je to v Linguli

Kot tudi lansko leto je bil Bernard nad letošnjimi počitnicami v Linguli navdušen. Zelo mu je bilo všeč, da so v skupini večinoma fantje, predvsem pa, da imajo za učitelja moškega, ki jih v rednem šolstvu res primanjkuje. Izvedel je veliko novega o začimbah, posledično pa tudi ostali doma.

Imam pa zdaj težavo odgovoriti na Bernardovo vprašanje, zakaj tudi šola ni organizirana na tak način, kot je to v Linguli 🙂 Res je pohvalno, da iščete dobre stvari, predvsem pa spodbujate, kar je za fante izredno pomembno.

Dagmar Baler

5/5

Z veseljem je obiskovala tečaj in se tudi veliko naučila

S tečajem nemščine za našo devetošolko smo bili zelo zadovoljni, z veseljem ga je obiskovala in se tudi veliko naučila.

Breda Gaberšček Zeljković

5/5

Sin je jezikovno zelo napredoval

Tečaj pri Linguli mi je priporočila kolegica v službi in imela je popolnoma prav. Lar je star štiri leta in obiskuje pravljične urice angleščine. Nad njimi je navdušen. Z velikim veseljem posluša pesmice s CD-ja, vadi igrice, ki so bile priložene v knjigi. Jezikovno je izjemno napredoval.

Opažamo, da se brez zadrege želi sam sporazumevati tudi v angleščini. Predvsem pa, da nima prav nobene težave, ko gremo v petek na angleške urice. Celo več, komaj čaka na petek, da gre k angleščini.

Mojca Pašek Šetinc

5/5

Pri angleščini je bolj zabavno kot na igrišču

Rada bi se vam zahvalila za kakovostno izpeljan tečaj angleščine. Učiteljica Andreja je bila izjemna, saj je imela zelo težko nalogo približati tuj jezik najmlajšim. Naš Carlos je z veseljem obiskoval tečaj in njegova izjava, da je pri angleščini bolj zabavno kot na igrišču, pove vse.

Nina

5/5

Vem zakaj, vsak petek naredim 30 kilometrov

Pravljične urice so za našo 4,5- letnico nekaj, česar že drugo leto zapored nikakor ne smemo zamuditi. V največje zadovoljstvo mi je, ko vidim, kako lepo se ima, uživa in, seveda, da kljub svojim letom res veliko znanja osvoji v tako kratkem času. Tudi zato z veseljem vsak petek narediva teh 30 kilometrov. Povratna informacije, ki jo dobim ob vsakem zaključku, je zelo dragocena, pikico na i pa da seveda še ustvarjalni del tečaja!

Urša Moretti

5/5

S tečajema francoščine in angleščine smo zelo zadovoljni

Naša punčka, stara 3,5 leta, komaj čaka na začetek obeh tečajev. Res sta si predavateljici kot osebi različni in ima 'doma včasih rajši eno kot drugo', a na koncu to ni pomembno. Ko pride ura za odhod, se razveseli, pa čeprav se je treba pripeljati iz okolice Ljubljane. Tudi v vrtcu je povedala, da hodi v 'pravo šolo', in občasno kakšne besede tam ponavlja ter 'uči' druge otroke. S tečajema francoščine in angleščine, predavatelji in lokacijo smo v Linguli zelo zadovoljni in šolo toplo priporočamo.

Helena Dakič Prelc

5/5

Pravljične urice se mi zdijo zelo kvalitetne in super. Termin je odličen, še posebej tisti v soboto. Termin med tednom se mi zdi manj ugoden, ker ne zagovarjam čim več aktivnosti, sobota je dan, ko otrok nima obveznosti, in zato zelo ustrezen termin.

Lidija Rižner Tertinek

5/5

Pravljične urice je obiskala moja hčerka, ki je avgusta dopolnila pet let. Glede na to, da imamo kar nekaj dejavnosti, mi popolnoma ustrezata petek oz. sobota. Nika ima že med tednom dve dejavnosti, Linguline pravljične urice pa omogočajo, da se malce spozna tudi z angleščino – na neprisiljen način skozi igro, ustvarjanje … Bila je na tisti delavnici, kjer ste spoznavali barve, ta list sva shranili v mapo, in ko si zaželi, jih skupaj ponoviva.

Nina Ocepek

5/5

S pravljičnimi uricami smo bili zadovoljni. Leji je bilo všeč, čeprav je doma večkrat povedala, da ni razumela angleško. Seveda je to normalno, saj do zdaj s tem jezikom v bistvu še ni imela stika. Mi je pa po zadnji uri zelo natančno opisala zgodbico o kozličku in tudi uporabila kakšno angleško besedo. Termin sobota dopoldan nam ustreza.

Tina Senčar

5/5

S pravljičnimi uricami sem tako jaz kot otroci zelo zadovoljni. Najbolj nam ustreza termin ob petkih, saj odidem običajno prej iz službe in tako brez naglice odpeljem otroke na pravljične urice. Uro in pol časa pa je ravno dovolj, da tudi sama malo zadiham, odidem v trgovino, kupim, kar je potrebno ....

Blanka Ladan Gnidovec

5/5

Taja je popolnoma navdušena nad celotnim programom

Taja je popolnoma navdušena nad celotnim programom Select English Cambridge Juniors in bi seveda ostala kar tam!

Gorazd Urbanc

5/5

Hvala Lingula za najboljše tečaje

Hčerki sta bili izjemno navdušeni nad jezikovnimi počitnicami v šoli Sir Richard v Angliji. Po njunih besedah sta imeli najboljše učitelje doslej. Na šoli so bili otroci, stari od 10 do 16 let. Po dveh tednih sta ob vrnitvi domov obe rekli, da je minilo zelo hitro in da bi z veseljem še ostali tam. Urnik je bil sicer zelo natrpan, tako da sta prišli kar utrujeni, ampak nadvse zadovoljni. Obe sta bili 'students of the week' – vsaka v svoji skupini, kar je pustilo še dodaten pečat. Spoznali sta ogromno prijateljic iz drugih držav. Z njimi sta še zdaj v stiku prek aplikacij za klepetanje. Prvi teden sta bili na šoli edini Slovenki (v drugem tednu je bila poleg njiju še ena), tako da sta se res ves čas pogovarjali v angleščini. Navdušeni sta bili tudi nad popoldanskimi aktivnostmi (treasure hunt, ples itd.) in izleti (London, Theme Park Chessington, Warwick Castle). Tudi organizacija potovanja iz Zagreba z letalom s spremstvom odrasle osebe je bila dobra. Hrana je bila edina zadeva, nad katero nista bili navdušeni ;-), a to je bilo pričakovano za UK. Skratka, odlična zrelostna in jezikovna izkušnja za otroke. Hvala Linguli za seznanitev s temi tečaji in gospe Poloni, ki nas je vodila skozi prijavni postopek in oskrbela z vsemi potrebnimi informacijami!

Lingula, ta jezična šola | Tečaji v tujini za otroke
Lingula, ta jezična šola | Tečaji v tujini za otroke

Odlična zrelostna in jezikovna izkušnja za otroke
Hčerki sta bili izjemno navdušeni nad jezikovnimi počitnicami v šoli Sir Richard v Angliji. Po njunih besedah sta imeli najboljše učitelje doslej. Na šoli so bili otroci, stari od 10 do 16 let. Po dveh tednih sta ob vrnitvi domov obe rekli, da je minilo zelo hitro in da bi z veseljem še ostali tam. Urnik je bil sicer zelo natrpan, tako da sta prišli kar utrujeni, ampak nadvse zadovoljni. Obe sta bili ‘students of the week’ – vsaka v svoji skupini, kar je pustilo še dodaten pečat. Spoznali sta ogromno prijateljic iz drugih držav. Z njimi sta še zdaj v stiku prek aplikacij za klepetanje. Prvi teden sta bili na šoli edini Slovenki (v drugem tednu je bila poleg njiju še ena), tako da sta se res ves čas pogovarjali v angleščini. Navdušeni sta bili tudi nad popoldanskimi aktivnostmi (treasure hunt, ples itd.) in izleti (London, Theme Park Chessington, Warwick Castle). Tudi organizacija potovanja iz Zagreba z letalom s spremstvom odrasle osebe je bila dobra. Hrana je bila edina zadeva, nad katero nista bili navdušeni ;-), a to je bilo pričakovano za UK. Skratka, odlična zrelostna in jezikovna izkušnja za otroke. Hvala Linguli za seznanitev s temi tečaji in gospe Poloni, ki nas je vodila skozi prijavni postopek in oskrbela z vsemi potrebnimi informacijami!

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Taja je popolnoma navdušena nad celotnim programom Select English
Taja je popolnoma navdušena nad celotnim programom Select English Cambridge Juniors in bi seveda ostala kar tam!
— Gorazd Urbanc

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Lingulo vsakomur priporočim
Kljub temu, da so bili Vid, Bor in Domen zelo nezadovoljni, ker sem jih poslala na tečaj, so se vsak dan vrnili nasmejani. Predvsem Vid je bil navdušen. Lahko rečem, da smo vsi zelo zadovoljni in Lingulo vsakomur priporočim.
— Špela Perne

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Zjutraj je hitel, da bi bil čim prej v Linguli.
Vid je bil zelo zadovoljen s skupino, tematiko in novim znanjem. Ko je ugotovil, kako luštno je tudi v jutranjem varstvu, je zjutraj hitel, da bi bil čim prej v Linguli.
— Simona R. Škofič

5/5

Lingulo vsakomur priporočim

Kljub temu, da so bili Vid, Bor in Domen zelo nezadovoljni, ker sem jih poslala na tečaj, so se vsak dan vrnili nasmejani. Predvsem Vid je bil navdušen. Lahko rečem, da smo vsi zelo zadovoljni in Lingulo vsakomur priporočim.

Špela Perne

5/5

Zjutraj je hitel, da bi bil čim prej v Linguli

Vid je bil zelo zadovoljen s skupino, tematiko in novim znanjem. Ko je ugotovil, kako luštno je tudi v jutranjem varstvu, je zjutraj hitel, da bi bil čim prej v Linguli.

Simona R. Škofič

5/5

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo prespali v gozdnih zavetiščih

Na Golteh mi je bilo najbolj všeč, ko smo prespali zunaj v gozdnih zavetiščih. Ta kamp priporočam tistim, ki ne znajo preveč dobro angleško, se bodo tam zagotovo veliko naučili in dobili voljo do učenja.

Lingula, ta jezična šola | Ruben Lisac

Ruben Lisac, 13 let

5/5

Ni imel občutka, da se uči oziroma vadi angleščino

Alex je bil zelo zadovoljen in se želi naslednje leto spet udeležiti vaše poletne šole. 👍 Meni to (glede na to, da drugače 'nori', ko mora na kak tabor ali 'izobraževanje') pove zelo veliko. Še posebej je izpostavil 'gibanje', kvize ... Skratka, ni imel občutka, da se uči oziroma vadi angleščino, ker vam je uspelo pedagoški proces izvesti prek igre oziroma preostalih neklasičnih oblik poučevanja in ustvariti prijetno okolje, v katerem se je skupina dobro počutila (po besedah Alexa se tudi drugi želijo vrniti na poletni tečaj).

Lidija Baloh

5/5

Res odlično izpeljano!

Moja otroka sta se Lingulinih jezikovnih počitnic udeležila že tretjič. Zadovoljstvo s programom, učitelji in organizacijo so glavni razlogi, da vsako leto z veseljem pričakujeta in obiskujeta tečaj. Letos sta bila še posebno navdušena nad 'native speakerjem', obiskom tržnice in vsemi aktivnostmi tudi po jezikovnem delu (obisk Atlantisa, s kanuji po Ljubljanici ...).
Res odlično izpeljano! Tudi z vašo pomočjo so bili moji delovni dnevi v službi prijetnejši, saj sem bila brez skrbi, ker sem vedela, da sta otroka zadovoljna.

Lingula, ta jezična šola | Mojca Jančič

Mojca Jančič

5/5

Najbolj jima je bilo všeč, da so ves čas govorili angleško

Naša otroka sta bila zelo navdušena nad angleškim taborom nad Cerknim. Najbolj jima je bilo všeč, da so ves čas govorili angleško; hči je celo delila apartma z učiteljico, ki je native speaker, kar je bilo zanjo zelo hecno doživetje.Sin Maj je spregovoril angleško, saj mu je tabor pomagal pri tem, da je angleščino sprejel kot dobrodošlo in zelo koristno spretnost. Pravi, da mu je najbolj koristilo znanje o 'angleških časih'. Medtem ko v šoli pilijo predvsem sedanjik, je na tečaju dobil občutek tudi za preteklik in prihodnjik.
Niki je bilo najbolj všeč bivanje v naravi in prenočevanje na prostem. Presenetljivo veliko (to so njene besede) se je naučila osnov taborjenja. Se že veselita nadaljevanja lanske dogodivščine.

irena habe

Irena Habe

5/5

Ob večerih je dejal, da komaj čaka, gre zjutraj lahko spet na tečaj

Lan je bil navdušen nad dopoldanskimi jezikovnimi počitnicami. Vsak dan, ko je oče prišel ponj ob dvanajstih, sta me poklicala in poslušala sem najmanj pet minut dolge neprekinjene slavospeve, kaj vse so počeli, se naučili, kaj novega zna; kar ni mi mogel dovolj hitro in podrobno vsega povedati. Po službi mi je vse pokazal in še enkrat povedal. To je otrok, ki sicer na vprašanje, kako je nekje bilo, odgovori z: Uredu. In potem lahko vlečeš in vlečeš iz njega, ampak nima smisla, ker ne izveš nič bistvenega. Ob večerih je dejal, da komaj čaka, da gre spat in ga zjutraj zbudimo, da gre lahko potem spet na tečaj.
Po tečaju si je goreče zaželel, da bi na tak tečaj hodil celo leto. V mislih je imel najmanj tri ure angleščine, vsak dan, namesto šole oziroma 'to bi lahko bila šola'. 😊 In seveda, uvod v kitajščino ga je očaral, to je bilo zanj najlepše od vsega, najbolj fajn.

Iskrena hvala učiteljicam, mi se lahko samo zahvalimo in vas močno pohvalimo

Helena Ploj Lajovic

5/5

Rekla je, da ji je angleščina postala celo všeč! Zmaga 🙂

Najina devetletna hči je zelo zadovoljna zaključila enotedenski začetni tečaj angleščine. Učiteljica je bila super, program ni bil pretežak, zelo so jo razveselili izvirni kulinarični utrinki, igre, kitajske pismenke … Za nas pa je najpomembnejše, da je Karin izgubila strah pred učenjem angleščine. Ko sem jo vprašala, ali ji je angleščina zdaj vsaj malo bližje, je rekla, da ji je postala celo všeč! Zmaga:).

Družina Marušič-Modic

5/5

Moji dve hčerki sta bili zelo navdušeni

Moji dve hčerki Julija in Tajda sta bili zelo navdušeni nad jezikovnim tečajem angleščine med šolskimi počitnicami in opažam, da sta se tudi zelo veliko naučili. Francoščina pa je bila zanju pika na i. Res jima je bila všeč; ne vem, ali zaradi jezika samega (menda je smešen) ali bolj zaradi učiteljice Nataše (čista faca).

Mojca Koman

5/5

Veseli me, da smo se odločili za počitnice v vaši jezikovni šoli

Otroci so zelo navdušeni, še posebej jim je bilo všeč, ko so veslali. Sin Luka je zelo zadovoljen s potekom učnih ur, kar je še posebej pomembno. Veseli me, da smo se odločili za počitnice v vaši jezikovni šoli.

Svetlana Bronič

5/5

Lara je zelo uživala na jezikovnih počitnicah

Lara je zelo uživala na jezikovnih počitnicah. Nad francoščino se je zelo navdušila, tako da zadnji teden poslušamo samo francoske pesmi.

Nina Miholič Ilc

5/5

Po Lingulinih počitnicah ji je angleščina postala domača

Sofija Zoja je s počitnic prišla zelo zadovoljna. Imela sem občutek, da je imela ravno pravšnjo mero 'pouka' in dogodivščin. Zelo je pohvalila hrano, prijazne učitelje in majhno število otrok. Povedala mi je, da ji je po Lingulinih počitnicah angleščina postala nekako domača. In ravno to je tisto, kar je izpolnilo moja pričakovanja. 

Tatjana Stevanović

5/5

Na Črnem Vrhu je res užival in prišel domov ves navdušen

Za Žana lahko rečem, da je na Črnem Vrhu res užival in prišel domov ves navdušen. Dobro se je ujel z ostalimi tečajniki, učitelja Milda in še posebej Shawn sta ga prevzela. Užival je v grajenju bivaka in spanju na prostem ('A veš, da se ob petih že dani,' mi je ves presenečen povedal ob vrnitvi). Ponosno mi je pokazal pesem, ki mu jo je pomagal sestaviti Shawn. Supanje je bilo super, samo mrzlo je bilo. Hrana je bila dobra. Skratka, drugo leto bi šel spet z vami ...

Marjana Črešnar

5/5

Učenje skozi igro je super, zelo veliko si je zapomnila

Naša Ema je imela 'awesome week'. 'Učenje skozi igro je super, zelo veliko angleščine sem si zapomnila,' je opisala sama. Pohvalila bi vse, ki ste bili vpleteni v pripravo tega tabora. Posebej seveda vse učitelje, da so bili nadvse prijazni, vedno pripravljeni pomagati. Dejavnosti so bile zanimive, avanturistične in otrokom prijazne. Z veseljem vas bomo priporočili svojim prijateljem. See you next year, that´s a promise ! 🙂

Katja Srebrnjak

5/5

Svit je bil navdušen in vsak dan ga je čakalo novo presenečenje

Hvala vam, da ste tako lepo poskrbeli za naše otroke. Svit je bil navdušen in vsak dan ga je čakalo novo presenečenje. Z vašim počitniškim varstvom je bil daleč najbolj zadovoljen do sedaj in z veseljem se ga bo spet udeležil.

Igor Jarm

5/5

Vsa pohvala učiteljici, da je otrokom prenesla toliko znanja

Naš Adam se je za Linguline jezikovno-plavalne počitnice odločil brez kakšnih posebnih pričakovanj, jeziki so bili bolj želja staršev, zanj je bilo pomembno plavanje v Atlantisu. Že prvi dan je po prihodu domov navdušeno kazal in razlagal učne liste, navdušen je bil tudi nad učiteljico. Kar pa se tiče kitajščine ‒ ogromno si je zapomnil in mislim, da je bil uvod v ta jezik zelo primeren. Vsa pohvala učiteljici, da je otrokom v tako kratkem času prenesla toliko zanimivosti in znanja.

Marija Atanasov

5/5

Moji trije sinovi so se vrnili z letovanja polni pozitivnih doživetij

Moji trije sinovi so se vrnili z letovanja na Golteh polni pozitivnih doživetij in izkušenj. Peter si želi še enkrat z vami, Branku pa sta tako všeč kuharica Olga in učiteljica Milda, da nas vse želi zvabiti na Golte, Petru pa se je zelo dopadel učitelj David.

Mojca Kirasič

5/5

Rubnu je bilo na Golteh ZELO VŠEČ

Rubnu je bilo na Golteh ZELO VŠEČ, užival je v novi družbi otrok, še posebej pa učiteljev – še mesec po vrnitvi domov namreč poslušamo, kaj sta rekla učitelja David in Uroš. Če sem se pred njegovim odhodom spraševala, kako se bo imel (priznam, ni odhajal ravno 100-odstotno navdušen), se je pokazalo, da so mu počitnice v naravi koristile v še več pogledih, kot sem upala pričakovati; ne samo glede angleščine, ampak tudi druženja, samostojnosti in pristnega stika z naravo. Zdaj že vem, da na naslednjih nekaj taborih ne bo manjkal.

Natalie Lisac