Ligula
Skoči na vsebino

Jezikovni tečaji - mnenja iz podjetij

Lingula, ta jezična šola | Mnenja in priporočila

Priporočila in mnenja naših partnerjev iz podjetij, s katerimi sodelujemo, nam veliko pomenijo in so nam v spodbudo pri našem delu.

Lingula, ta jezična šola | Aleš Lisac mnenje
Končen rezultat je ta, da sem še dodatno pridobil na samozavesti Sodelovanje z Richardom je super. Pred mojimi predavanji v tujini sva skupaj predelala vsebino predavanj, prosojnico po prosojnico. Richard me je opozoril na napake, ki jih ponavljam. Skupaj sva tudi komentirala video posnetke mojih predavanj v angleščini. Končen rezultat je predvsem ta, da sem še dodatno pridobil na samozavesti. Vsakomur, ki predava v tujem jeziku, ali samo posluje v tujem jeziku, priporočam individualne ure. Naredili boste boljši vtis, bolj boste samozavestni, manj bo težav z izražanjem, iskanjem pravih besed, izrazov. Priporočam. — mag. Aleš Lisac
Lingula, ta jezična šola | Jana Pavlič

Lingulini učitelji in tečaji so najboljši
Z Lingulo sodelujemo že več kot 10 let. Lingulini učitelji in tečaji so najboljši in jih zelo radi obiskujemo.
— Jana Pavlič, Generali Investments

Lingula, ta jezična šola | Nada Drobnič

Ni kaj izboljšati pri Lingulinem individualnem tečaju, kar je že danes perfect
Neprecenljivo se mi zdi, kako odlično in agilno predavateljica prilagaja vsebine mojim potrebam, pa naj gre za moje prezentacije v angleščini na konferencah v tujini ali pa nastope doma, hkrati pa me na najboljši možni način vodi k širjenju besednega zaklada in izboljšanju stavčnih struktur. Še posebej so mi všeč hkratna toplina, prijaznost in zahtevnost, doslednost in disciplina predavateljice. Njena široka razgledanost ji omogoča komunicirati o čemerkoli na najvišjem nivoju. Komajda verjamem, da lahko napišem: ni kaj izboljšati pri Lingulinem individualnem tečaju, kar je že danes perfect
— Nada Drobnič, direktorica kontaktnega centra

Lingula, ta jezična šola | Urška Legan

V Linguli se jezika naučiš uporabljati in živeti
Izobraževanje v Linguli me je končno naučilo jezika, ki naj bi se ga sicer naučili že v šoli. A pri vas se ga naučiš uporabljati in živeti. To je pomembna razlika. Individualno učenje pa vsem močno zaposlenim v odgovornih službah omogoča, da kar najhitreje napredujemo in sproti preverjamo rezultate svojega dela.
— Urška Legan, direktorica, Demanda d.o.o.

Lingula, ta jezična šola | Nemanja Malabašič

Všeč so mi atmosfera, sproščenost in prilagodljivost našim potrebam
Zelo sem zadovoljen z individualnim tečajem. Učiteljica je super in simpatična, všeč so mi atmosfera, sproščenost in prilagodljivost našim potrebam. Moja izkušnja z nemščino v Linguli je izredno pozitivna, tudi prva učiteljica je bila super.
— Nemanja Malabašić, izvršni direktor družbe SRC

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

S svojo profesionalnostjo, znanjem in iskrenostjo nam je polepšala torkove popoldneve
Rad bi pohvalil našo učiteljico nemščine Evo, saj smo se neverjetno dobro razumeli. S svojo profesionalnostjo, znanjem, mirnostjo in iskrenostjo nam je polepšala torkove popoldneve, in čeprav nam je dajala veliko naloge, je bila vedno pripravljena pomagati pri vseh zagatah, ki so se pojavile.
— Leonardo Gaube, Comtrade

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Tečaj nam je čisto pisan na kožo
S tečajem hrvaščine smo zelo zadovoljni in nam je čisto pisan na kožo 🙂 
Hvala tudi za fleksibilnost, ki jo omogočate - žal imamo takšen posel, da ne vemo za en teden v naprej, kako bomo s časom.
— Nejc Kokalj, Siming projekt

Lingula, ta jezična šola | Zoran Vehovar

Učiteljica se vedno prilagodi mojemu urniku, odlično je pripravljena
V jezikovni šoli Lingula imam v letu 2012 individualne ure angleščine, s poudarkom na konverzaciji in poslovni angleščini. Učiteljica se vedno prilagodi mojemu urniku, odlično je pripravljena, gradivo pripravi posebej zame glede na moje jezikovno znanje in potrebe. Sem izjemno zadovoljen, Lingulo pa priporočam vsem, ki cenijo individualen pristop.
— mag. Zoran Vehovar, podpredsednik Uprave Telekoma Slovenije

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Najboljši tečaj tujega jezika v mojem življenju
Individualni tečaj v Linguli je bil najboljši tečaj tujega jezika v mojem življenju.
— mag. Radovan Jereb, Abanka

Lingula, ta jezična šola | Nina Kraševec

Pri zaposlenih že vidni rezultati in tudi večja samozavest
Lingula je v našem podjetju od začetka leta 2006 izvajala tečaje angleškega jezika na vseh stopnjah. Ker je podjetje Akrapovič d.d. usmerjeno na tuje trge, se je jezikovnega izobraževanja udeležilo več kot 10 % zaposlenih. Poudarek je bil predvsem na poslovni angleščini, prilagojeni skupini in potrebam posameznih delovnih mest. Vsi predavatelji so s sproščenim in prijetnim vzdušjem motivirali slušatelje, da so laže in hitreje osvojili slovnico in utrjevali besedni zaklad.
Čeprav večine tečajev še nismo zaključili, so pri zaposlenih že vidni rezultati in tudi večja samozavest pri uporabi tujega jezika.
— Nina Kraševec, kadrovski manager

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Zelo bi pohvalila individualni pristop
Z učiteljico sva se super ujeli in lepo napredujem. Zelo bi pohvalila individualni pristop, tematika je zelo uporabna, učiteljica pa takoj opazi, kje imam težave z jezikom, in to potem vadiva posebej.
— Nataša Peršin, direktorica, ZIP Inženiring d.o.o., 2012

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Vesela sem, da sem se odločila za individualni tečaj
Posredujem vam še eno pohvalo sodelavke, zadovoljne z vašimi tečaji, ki mi sporoča: Zelo sem zadovoljna s tečajem v Linguli. Še posebej bi pohvalila trud učiteljice, da mi predstavi prav tiste strokovne vsebine, ki jih potrebujem pri svojem delu. Vesela sem, da sem se odločila za individualni tečaj. Dobila sem, kar sem potrebovala, in še več.
— Dr. Špela Frlec Pesjak, Korporativni razvoj in kadri, ACH, d.d.

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Področje telekomunikacij zahteva znanje nemščine vsaj na nivoju B1
Razen na bančnem in finančnem področju v Nemčiji brez odličnega znanja nemščine ni mogoče delati. To lahko zagotovim iz lastnih izkušenj – gradbeno področje in področje telekomunikacij zahtevata znanje nemščine vsaj na nivoju B1. Problem je, ker se danes otroci učijo samo še angleščino, poleg tega še španščino, ki je modna. Vsi po vrsti pa pozabljajo, da je Nemčija od nekdaj in bo še dolgo naš zunanjetrgovinski partner številka 1. Pa še jezik sosednje države je in se spodobi, da ga znamo.
— Blanka Primec, Telekom d.d.