Ligula
Skoči na vsebino

Priporočila in mnenja o tečajih v Linguli

Lingula, ta jezična šola | Mnenja in priporočila

Priporočila in mnenja naših tečajnikov o zadovoljstvu s tečajem v Linguli nam veliko pomenijo in so nam v spodbudo pri našem delu. Trudimo se, da so tečaji učinkoviti, da na njih maksimalno veliko govorite in tako čimprej postanete samozavestni tudi v tujem jeziku.

Nina Pušlar o prednostih interaktivnega učenja

Mnenje tečajnice o interaktivnem učenju v Linguli

Zgodba tečajnika, ki je z znanjem nemščine prišel do službe

Lingula, ta jezična šola | Voščilo naše tečajnice Katarine Čas ob desetletnici Lingule
V Linguli sem se imela prelepo V Linguli sem se imela prelepo in z Richardom je bil vsakič pravi žur 😉 kar človek ponavadi težko reče, če se mora hkrati tudi učiti. — Katarina Čas
Lingula, ta jezična šola | Aljaž Pegan

Učenje angleščine je zelo prijetno in sproščeno
Ugotovil sem, da povprečno znanje angleščine za sodelovanje s strokovnjaki iz drugih držav ni dovolj, zato sem se odločil za tečaj v Linguli. Individualni tečaj mi omogoča sprotno dogovarjanje o terminih tečaja, kar je zaradi mojih obveznosti nujno. Učenje angleščine je zelo prijetno in sproščeno in mi z vsakim najinim srečanjem prinese nova znanja, izkušnje in samozavest, ki jo na svojih potovanjih v tujini s pridom izkoriščam.
— Aljaž Pegan

Lingula, ta jezična šola | Nina Pušlar

Na tečaju v Linguli zelo uživam
¡Hola, todos! 🙂 Španščina je zame najlepši svetovni jezik. Na tečaju v Linguli zelo uživam in prvič učenje doživljam kot popolno zabavo z obilo smeha in spontane komunikacije. Prej sem špansko precej razumela, zelo malo pa sem znala povedati. Zdaj sem postala dosti bolj komunikativna, veliko berem, poslušam špansko glasbo, predvsem pa komaj čakam, da obiščem Španijo, kjer bom nekaj dni govorila samo špansko.
— Nina Pušlar

Lingula, ta jezična šola | Tin Vodopivec

Učiteljice v Linguli so izredno pozitivne, spodbujajo, pohvalijo
Verjetno imamo iz časov šole vsi strah, da nas bo, če bomo kaj narobe izgovorili, kaj narobe rekli ali pa narobe sklanjali, čakala graja, udarci s palico (ha ha) ali pa vsaj teden dni klečanja v kotu. A učiteljice v Linguli so izredno pozitivne, spodbujajo, pohvalijo, tako da ne samo, da napreduješ v učenju jezika – tečaj deluje blagodejno tudi na ego. Tako da priporočam in se že veselim naslednje ure!
— Tin Vodopivec

Lingula, ta jezična šola | Manca Špik

Metode učenja in pristop v Linguli so nadvse profesionalni
Ker si rada postavljam vedno nove izzive, sem se odločila, da se naučim nemškega jezika, saj velikokrat nastopam v nemško govorečih deželah, kjer brez znanja njihovega maternega jezika praktično ne moreš delovati in ustvarjati. Pa še nemška glasba mi je zelo pri srcu, tako da velikokrat zapojem tudi kakšno skladbo v nemščini, in si ne predstavljam, da bi interpretirala besedilo, ne da bi vedela, o čem govori. Prijazni učiteljici Lingule me vsako uro naučita kaj novega in poskrbita, da lepo napredujem. Metode učenja in pristop v Linguli so nadvse profesionalni, hkrati pa se na urah nemščine tudi zelo zabavam.
— Manca Špik

Lingula, ta jezična šola | Kataya Ajster

Sprostijo te in te na zabaven način prisilijo, da govoriš
Všeč so mi prijazne učiteljice, ki ti snov razložijo tako, da postane nemščina enostavna. Sprostijo te in na zabaven način ''prisilijo'', da res govoriš, od tega pa ogromno odneseš. Vsekakor je tečaj v Linguli super odločitev. Tschüss 😉
— Katja Ajster - Kataya

Lingula, ta jezična šola | Blanka Primec

Všeč mi je, da nam povedo tudi veliko zanimivosti
Zelo sem zadovoljna s tečajem. Moja izkušnja učenja tujega jezika z Lingulo je za vse tri jezike, ki sem se jih učila doslej (nemščina, francoščina, španščina), zelo dobra. Dokaz: vztrajam v isti jezikovni šoli od leta 2015 na že 11. tečaju zapovrstjo. Moje profesorice Saša, Sabina in Barbara so bile vse ravno ravno prav zahtevne in nam niso pustile lenariti. Na mednarodnem izpitu za raven C1 me je direktor Goethe Inštituta posebej pohvalil za izredni besedni zaklad in izražanje; če ne bi bilo Sabine (Frau Ordnung und Disziplin), ne bi zbrala toliko točk. Všeč mi je, da nam povedo tudi veliko zanimivosti, ki jih sicer ni v učbenikih.
— Blanka Primec, GVO

Lingula, ta jezična šola | Primož Petrič

Profesionalno in odlično izpeljan tečaj ter prilagodljiv mojim potrebam
Uspešno sem opravil izpit na Goethe-Institutu in pridobil certifikat B2, ki ga potrebujem za zaposlitev v tujini. Moje izhodiščno znanje nemščine je bilo skromno, a s pomočjo učiteljice pri jezikovni šoli Lingula in osebnim trudom sem hitro napredoval. Na tečaj sem šel en mesec pred načrtovanim rokom in bil zelo uspešen. Jezikovni šoli Lingula se zahvaljujem za profesionalno in odlično izpeljan tečaj ter prilagodljivost mojim potrebam. Svoji učiteljici Sabini pa namenjam posebno zahvalo za njeno požrtvovalno, spodbudno, prijazno in potrpežljivo delo z menoj. Učenje z njo je bilo prijetna izkušnja in napredek sem čutil po vsaki učni uri. Hvala!
— Primož Petrič

Lingula, ta jezična šola | Aleš Kavčič

Sklenili smo prijateljstva, ki ne bodo nikoli pozabljena
Najlepša hvala Linguli in Sabini ter Blanki za učinkovito predajanje znanja :), res sta super učiteljici! Poleg tega, da znata zelo dobro učiti, sta nam ure popestrili s svojim izjemnim humorjem in predanostjo! Na urah nemščine sem se kljub občasnemu naporu vedno imel super in sem res užival v učenju. Poleg tega pa smo sklenili prijateljstva, ki ne bodo nikoli pozabljena.
— Aleš Kavčič, Spar Slovenija

Lingula, ta jezična šola | Anita Erjavec

Strah je bil neupravičen, vztrajnost pa poplačana s čudovito izkušnjo
Prvo uro ob prihodu v učilnico, ojej, groza, 'the  teacher is a native speaker', kaj pa zdaj, panika, tri ure samo angleščina, nič slovenščine, ja, to pa že ne bo šlo, mi je švigalo po glavi. Strah je bil neupravičen, vztrajnost je bila poplačana s čudovito izkušnjo. Priporočam vsakemu. Poletna dogodivščina, ki bo ostala v spominu.
— Anita Ana Erjavec, preberite Anitino zgodbo v celoti

Lingula, ta jezična šola | Daniela Dujmovič

Vsak teden komaj čakam, da bo spet sreda
Človek bi si mislil, da bodo tri ure nemščine naporne, ampak vsak teden komaj čakam, da bo spet sreda. Ogromno se naučimo in hkrati zelo zabavamo. Tečaj je res odličen.
— Daniela Dujmovič, BMW, podružnica Ljubljana

Lingula, ta jezična šola | Tomaž Trobiš

Čudovita izkušnja
Sin se je vrnil s 14 dnevnega tečaja angleščine v tujini, ki je bil zanj čudovita izkušnja. Pravi, da bi najraje kar ostal v Londonu.
— Tomaž Trobiš

Lingula, ta jezična šola | Samir Čoralić

Odločitev za začetni tečaj nemščine v Linguli je bila ena boljših
Odločitev za začetni tečaj nemščine v Linguli je bila ena boljših, saj sem si kmalu po prvem tečaju že našel delo v Avstriji. Po opravljenem tretjem tečaju pa sem si poiskal novo službo, kjer so že na uvodnem razgovoru moje znanje nemščine zelo pohvalili in mi celo zaupali delo s strankami.
— Samir Čoralić

Lingula, ta jezična šola | Romana Jordan

Učenje tujih jezikov sem vzljubila šele na Lingulinem tečaju
Učenje tujih jezikov sem vzljubila šele, ko sem začela obiskovati Lingulin tečaj nemščine. Dotlej je bila to zame šolska ali službena obveznost, odslej pa mi prijetno zapolnjuje prosti čas.
Všeč mi je vsestranska in prijetna učiteljica Rosanda, zelo rada se poigram z nalogami v virtualni Linguli. Imam občutek, da se je moje učenje jezikov šele začelo ..
— Romana Jordan

Lingula, ta jezična šola | Maja Dobovšek Zarnik

Vsaka ura je bila zanimiva in polna smeha
Vsaka ura je bila zanimiva in polna smeha. Vsekakor je velika prednost našega tečaja, da je Richard ''native speaker'', tako smo vedno iz prve roke izvedeli za prave besede in fraze, ki nam jih slovarji ne morejo ponuditi. Pri vsakdanjemu delu mi bo prav prišlo znanje iz poslovne angleščine – tako pri konverzaciji kot pri pisanju e-sporočil.
— Maja Dobovšek Zarnik, Siemens

Lingula, ta jezična šola | Armin Gorjup

Več kot odlično!
Kaj naj rečem, več kot odlično! Učiteljica je, kot se za pravo Portugalko spodobi, polna energije (no, saj so druge Linguline učiteljice tudi), ni suhoparno. Skratka, ni mi žal, da sem se poleg ruščine začel učiti še portugalščino.
— Armin Gorjup

Lingula, ta jezična šola | Maruša Pozvek

Zelo mi je všeč, da dajeva velik poudarek komunikaciji
V Linguli se prek Skypa učim kitajsko. Kitajščina je zame eden najlepših jezikov. Skozi učenje pisanja pismenk spoznavam bogato kitajsko kulturo. Moj najljubši dan v tednu je prav tisti, ko imam na urniku individualni tečaj kitajščine v Linguli.
Po zaslugi super učiteljice gospe Chen so ure zelo poučne, hkrati pa polne smeha. Zelo mi je všeč, da pri pouku vedno upošteva moje želje, da dajeva velik poudarek komunikaciji, besedišču in dialogom. Zaradi profesionalnega pristopa učiteljice nimam nobenega strahu pred komuniciranjem v kitajščini.
— Maruša Pozvek

Lingula, ta jezična šola | Sabina Zavrl

Všeč so mi tako pristop kot predavatelji
V Linguli mi je bilo zelo prijetno in všeč so mi tako pristop kot predavatelji. Sabina se je dejansko zavzela za nas in nas dobro pripravila na izpit Goethe-Zertifikat B2, poleg nje pa sta za uspešno opravljen izpit zaslužni tudi prejšnji predavateljici, Rosanda in Blanka. Tako da zahvala vsem za dobro delo z nami.
— Sabina Zavrl

Lingula, ta jezična šola | MAruša Hasler

Prijava na tečaj je maksimalno dobra odločitev
Na tečaju cenim zavzetost predavateljice, da nam je snov razumljiva in zanimiva ter da nam tečaj izredno hitro mine. Prijava na tečaj je maksimalno dobra odločitev. Posebno mi je všeč skupinsko delo in da veliko govorimo v nemščini.
— Maruša Hasler

Lingula, ta jezična šola | Radmila Bjelajac

Lingula je odlična šola
Tečaj v Linguli je zelo dobra odločitev. Lingula je odlična šola (v primerjavi z drugimi, ki sem jih obiskovala). V skupini se dobro počutim in se veselim vsake urice.
— Radmila Bjelajac

Lingula, ta jezična šola | Rok Cesar

Tečaj je v celoti izpolnil moja pričakovanja
S tečajem litvanščine sem bil zelo zadovoljen. V celoti je izpolnil moja pričakovanja, tako da seveda razmišljam o nadaljevanju. Posebej bi pohvalil gospo Mildo, ki je zelo profesionalna in obenem tudi prijateljska ter pripravljena narediti več, kot bi bilo nujno. Vsekakor bom spet izbral vašo jezikovno šolo.
— Rok Cesar

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Še domače naloge sem sproti delal, kar se ni zgodilo od osnovne šole
Naš učitelj je kljub temu, da je vse potekalo virtualno, ustvaril sproščeno vzdušje, tako da sem z veseljem sodeloval, se vključeval v debate in brez strahu nastopal. Še domače naloge sem sproti delal, kar se ni zgodilo od osnovne šole. Zdi se mi, da sem zelo veliko odnesel od tega tečaja in pridobil dodatno samozavest pri uporabi angleškega jezika. Vse pohvale pripravljeni prilagojeni vsebini in sami izvedbi pouka.
— Marko Svetina

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Prav vesela sem, lahko mislim še na kaj drugega kot koronavirus
Tudi jaz kot tečajnica se vam prav lepo zahvaljujem, da ste tako hitro vzpostavili šolo na daljavo. Sem tečajnica pri prof. Marjetki na nemščini. Prav vesela sem, da zdaj, v tem času, lahko mislim še na kaj drugega kot koronavirus. Moram reči, da mi je prav v veselje, ko se v sredo srečamo z našo profesorico.
— Ksenija Ogrič

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Oba učitelja sta bila super
S tečajem sem bila zelo zadovoljna – oba učitelja sta bila super – tako profesionalno, kot tudi po simpatičnosti / prijetnosti. Kevin se je na srečanja zelo dobro pripravil, ima dober smisel za spodbujanje komunikacije in dobro razloži nove besede. Imam občutek, da sem nekoliko bolj suverena pri komunikaciji v angleškem jeziku, kot sem bila pred tečajem. Vsekakor sem se naučila veliko novih besed in izboljšala komunikacijske veščine.
— Keja Kogej, Ultrapolymers

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Nekaj najboljšega, za kar sem se odločil zadnje leto
Nekaj najboljšega, za kar sem se odločil zadnje leto. Iti na uro jezikovnega tečaja v Lingulo je povsem primerljivo s petkom, ko končaš delo in je pred vrati vikend. Zelo se posvetijo vsakemu posamezniku, so si vse res super zastavili in to se vidi tudi v rezultatih in zaupanju.
— Žan

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Z veseljem vas bom priporočala znancem
S tečajem in z Majinim pristopom k poučevanju sem bila zelo zadovoljna ter vas bom z veseljem priporočala znancem. S tečajem španščine bom nadaljevala.
— Monika Lavrič

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Zelo sem zadovoljna z načinom učenja
Zelo sem zadovoljna z načinom učenja. Doma sem se ta semester manj učila zaradi pomanjkanja prostega časa, pa imam vseeno občutek, da sem se veliko naučila. Učiteljica Barbara je vedno sproščena in dobre volje, ni ji težko dodatno razlagati, snov razloži tako, da razumeš in da ti ostane v glavi. Čeprav smo vsi obremenjeni s službami in dodatnimi obveznostmi, smo z veseljem hodili na ure španščine.
— Nena Šobat

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Boljše učiteljice si ne bi mogla želeti
Z učiteljico Ano sva se odlično ujeli. Ure so bile pestre, zanimive, zabavne, sproščene ... Pohvalila bi njen profesionalen odnos, odlično pripravljenost na vsako uro, raznolikost in pestrost načrtovanih dejavnosti, predvsem pa super razlago slovnice - zelo razumljivo, jasno, razloženo s konkretnimi primeri. Prav zaradi odlične razlage mi domače naloge niso povzročale težav. Boljše učiteljice si ne bi mogla želeti. 

Od prvega trenutka dalje, ko sem poslala vprašanje o možnosti individualnega tečaja, pa vse do zaključka tečaja, nisem nikoli podvomila v odločitev, da sem pravilno izbrala. Bili ste ažurni, prijazni, pripravljeni priskočiti na pomoč pri nalaganju Zooma, da je tečaj lahko nemoteno potekal tudi na daljavo.
— Alenka Z.

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

S svojo strokovnostjo in prijazno dobrodošlico ste me prijetno presenetili
S svojo strokovnostjo in prijazno dobrodošlico ste me prijetno presenetili. Učiteljica Petra je v meni je vzbudila dodatno samozavest, kar je pri učenju jezika precej pomembno. Žal so mi v gimnaziji angleščino preprosto ‘zagabili’, od takrat naprej sem imel odpor do jezika in skoraj nič samozavesti. Po pogovoru je učiteljica ugotovila, da moje znanje le ni tako slabo, kot sem mislil, s preprostimi besedami mi je dejala: ‘Are you always so hard on yourself, Blaž?’ in to mi je dalo misliti. Zahvalil bi se ji, ker mi je z nekaj preprostimi besedami dala vedeti, da sem očitno le dober, to pa je vame vlilo ogromno mero motivacije, ki sem jo več kot očitno potreboval. Danes sem dobil rezultate izpita IELTS in sem z njimi izjemno zadovoljen. Hvala!
— Blaž Oder

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Linguli zaupam
Linguli zaupam in redno obiskujem tečaje, ki si jih plačujem sam, že več kot pet let zapored. Mislim, da to pove vse ...
— Peter Novak

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Book Club je točno to, kar obljublja
Book Club je točno to, kar obljublja. Zanimive debate o zanimivi knjigi. Koristno in prijetno porabljen čas.
— Edo

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Priporočam vsem, ki si želijo novih znanj in preživeti ure v prijetni družbi
Zelo sem zadovoljna, da sem se odločila za učenje jezika v Linguli. V treh letih sem se veliko naučila in jezik že lahko uporabljam na potovanjih, berem revije in bolj enostavne knjižice, pišem prijateljem v Argentino, razumem pa tudi že nekaj ekonomskih vsebin, povezanih z mojim delom. Priporočam vsem, ki si želijo novih znanj in hkrati preživeti nekaj ur v prijetni družbi.
— Bojana Zarnik

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Kdorkoli se odloča za jezikovni tečaj pri Linguli, ima od mene zeleno luč
Na tečaju francoščine najbolj cenim zelo individualen pristop, izredno razumevanje do tistih, ki so manjkali, in pomoč, da nadoknadijo zaostanek. Kdorkoli se odloča za jezikovni tečaj pri Linguli, ima od mene zeleno luč, saj je vredno vsakega centa.
Imel sem odlično skupino, predavateljico, ki odgovori na vsa vprašanja, tudi tista, ki niso povezana s snovjo, pa vendar v tujem jeziku. Všeč so mi udobje in sproščenost, da ni nobene nervoze ali napetosti in predvsem zabava skozi ves pouk, ne da bi trpelo kvalitetno učenje
.
— Klemen Penko

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Lingulo bom z veseljem priporočila naprej
Zaradi selitve v tujino sem se v jezikovni šoli Lingula pripravljala na mednarodni izpit iz nemškega jezika in ga kasneje tudi uspešno opravila. Z individualnimi urami prek Skypa sem bila izredno zadovoljna. Rada bi pohvalila učiteljico Marjetko, ki je ves čas vzdrževala odličen tempo učenja in poleg tega skrbela za dobro organizacijo in strukturiranost posameznih ur ter posledično viden napredek. Lingulo bom z veseljem priporočila naprej.
— Tjaša Špendal, dr. med.

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Na angleščini je fenomenalno
Na angleščini je fenomenalno. Res ste se potrudili, kajti naša ‘tovarišica’ Maja je res en sonček. Prijazna, nasmejana, prijetna in vsi smo veseli, da smo dobili njo.
— Neža Čož Plevel, Medis

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

V vaši šoli se počutim izjemno sveže in mladostno
Veselim se nadaljnjega obiska tečaja, saj se kljub svojim letom v vaši šoli počutim izjemno sveže in mladostno ter uživam v pridobivanju znanja novega, izjemno dinamičnega španskega jezika.
— Vlasta Grjol

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

E-tečaj je pregleden in prijazen do uporabnika
Že nekaj let sem zadovoljna učenka francoščine pri Linguli. Tečaj v živo je intenziven, kot je tudi prav, hkrati pa prijeten in zabaven. Da pa bi še hitreje napredovala, sem vpisala e-tečaj francoščine, hkrati tudi španščine. Vsekakor je bila odločitev prava, saj e-tečaj Rosetta Stone, ki je na voljo pri Linguli, ponuja ogromno vsebin z vseh področij in vseh stopenj znanja. Tečaj je pregleden in prijazen do uporabnika, vsebine se lepo nadgrajujejo. Lahko pa se dodatno posvetiš svojim šibkim točkam, tako da intenzivneje vadiš ali izgovarjavo ali slušno razumevanje, pisanje po nareku, da brskaš po slovničnih razlagah. Še posebej so mi všeč videovsebine, ki jih lahko zgolj poslušaš in gledaš, hkrati pa lahko izbereš tudi prikaz prepisa besedila posnetka. E-tečaj je po mojem mnenju odličen pripomoček za nadgradnjo znanja, hkrati pa je tudi vir zabave, saj so nekatere naloge v obliki iger in dialogov.
— Saša Senica

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

E-tečaj lahko samo pohvalim
E-tečaj Advantage je izpolnil moja pričakovanja. Vaje bi lahko bile malo bolj raznolike, ampak vsebine so smiselne in napredovanje in ponavljanje znotraj lekcij je zelo dobro zastavljeno. Lahko samo pohvalim.
— Eva V.

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

E-tečaj lahko samo pohvalim
Naj vam povem, da sem zelo zadovoljna z Rosetto, ker je to čisto drugačen način učenja, kot sem ga bila vajena. Kombinacija z učiteljem je fantastična, ker se osredotoči na tisto, kar je v Rosetti slabše obdelano. Učitelj je super!
— Tina Ložej

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Hitro te okužijo z veseljem do učenja jezikov
V jezikovnem centru Lingula te hitro okužijo z veseljem do učenja jezikov. Pri tem niso le strokovni, ampak tudi nalezljivo šarmantni. Zato je to dobra šola.
— Janez Pipan, ravnatelj, SNG Drama

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Sedaj dosti bolj samozavesten v pogovoru v angleščini – tako v službi kot v prostem času
Po kar nekaj letih vestnega obiskovanja različnih tečajev angleščine in španščine v jezikovni šoli Lingula lahko povem, da so njihova največja konkurenčna prednost odlični predavatelji – poskrbijo za hitro in učinkovito pridobivanje jezikovnega znanja, predvsem pa bi poudaril njihov občutek za ljudi in sproščeno, včasih kar veselo vzdušje. Takšno učenje mi je bilo še posebej pri srcu, saj sem iz začetne stopnje angleščine kar naenkrat končal 7b stopnjo poslovne komunikacije in sem sedaj dosti bolj samozavesten v pogovoru v angleščini – tako v službi kot v prostem času. Seveda ne smem pozabiti na vse pozornosti ob najrazličnejših priložnostih in hitro dosegljivost ter prijaznost sodelavcev, ki delajo v sprejemni pisarni.
— Marko Magdič, strokovni sodelavec za prodajno mrežo, AC Mobil d.o.o.

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Všeč mi je veliko konverzacije v nemškem jeziku
Načrtujem selitev v Avstrijo, zato sem se odločila za utrjevanje znanja nemščine. Všeč mi je veliko konverzacije v nemškem jeziku, pri čemer smo dobro osvežili znanje iz srednje šole. Posebej sem navdušena nad predavateljicama, ki sta ustvarili sproščeno vzdušje za delo v skupini.
— Mersa Šarić

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

S stalnim interaktivnimi igrami nas še dodatno spodbuja k razumevanju snovi
Učiteljica Barbara je dostopna in preprosta. Zares prva liga. S stalnim spodbujanjem nas še bolj motivira pri učenju. S stalnim interaktivnimi igrami nas še dodatno spodbuja k razumevanju snovi. Zaradi njene strokovnosti je zagotovo ona glavni ključ do uspeha in napredka pri učenju in znanju jezika. Zagotovo ste lahko ponosni, da imate tako dobro učiteljico.
— Andrej Begovič

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Res sem zelo zadovoljna z individualnim tečajem 
Res sem zelo zadovoljna z individualnim tečajem in s svojim napredkom. Pridobivam na besednem zakladu in na malenkostih, ki dajo pikico na i. S predavateljico sva se odlično ujeli.
— Katja Čampa, direktorica prodaje – tuji trgi, Studio Moderna d.o.o.

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Odskočna deska za nadaljnje učenje
Astrid je bila s tečajem zelo zadovoljna in se je v tem relativno kratkem tečaju zelo veliko naučila. Tečaj je bil odlična odskočna deska za nadaljnje samostojno učenje. Učiteljica Katja je bila super. 
— Sergej Bočko

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Ostanite vsi skupaj takšni, kakršni ste
Dovolite mi, da pohvalim vašo profesionalnost, prijaznost in odzivnost. Bila sem kar v nekaj jezikovnih šolah in še kje, pa nikjer nisem srečala tako pozitivno naravnanega celostnega delovanja. Ostanite vsi skupaj takšni, kakršni ste.
— Tamara Vonta

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Všeč mi je tudi zato, ker veliko ponavljamo, delamo na besedišču in govorjenju
S tečajem se izredno zadovoljna, prav tako sem zeeeeeeeelo zadovoljna z našo predavateljico Petro. Resnično zna podajati snov tako, da jo razumem, in všeč mi je tudi zato, ker veliko ponavljamo, delamo na besedišču in govorjenju. Zna se prilagoditi nam, tečajnikom. Podajanje snovi in ponavljanje organizira na tak način, da tečaj mine hitro, in ko grem domov, sem zadovoljna sama s sabo. Če bi predavateljico ocenjevala z ocenami od 1 do 10, bi pri meni dobila 10+.
— Marija Setnikar Udovič

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Nimam več strahu pred govorjenjem
Čeprav sem s francoščino komaj začela, že znam marsikaj povedati – tukaj se vidi, kako pomembni so ustne vaje in delo v manjših skupinah ter dialogi. Zato tudi nimam strahu pred govorjenjem v francoščini – to je običajno eden najpogostejših problemov, ko se učimo tujih jezikov.
— Jasmina Krofič

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Zdaj sem bolj samostojna in prepričana vase
Končno lahko brez težav govorim angleško, nimam več strahu pred govorjenjem in tudi pisanjem. Imam delo, pri katerem se vsak dan srečujem z angleščino, in zdaj sem res bolj samostojna in prepričana vase. Odločitev za tečaj je bila pravilna.
— Anita Flogie

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Boljše jezikovne šole ne bi mogla izbrati
Nad tečajem nemščine sem več kot navdušena – sam način poučevanja, okolje, učiteljici ... – vse skupaj je preseglo moja pričakovanja, boljše jezikovne šole ne bi mogla izbrati.
— Tanja Rudolf

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Za neobremenjeno komuniciranje v tujih jezikih
Lingula mi s strokovnimi učitelji na prijeten način posreduje znanje in samozavest za neobremenjeno komuniciranje v tujih jezikih.
— Nada Mertik, izvršna direktorica področja financ in podpore poslovanju, Abanka Vipa d.d.

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Delavnica Izgovarjava v angleščini kot dopolnitev tečaja konverzacije
Delavnica Izgovarjava v angleščini je bila zame dobrodošla dopolnitev tečaja konverzacije, ki ga sicer obiskujem, saj je bil poudarek na pogostih napakah, ki jih dela večina slovenskih govorcev angleščine. Šele na delavnici sem se zavedela, kakšne ''napake'' delam pri govoru. Že na naslednji uri konverzacije sem nehote poslušala drugače – kako govori učitelj, kako govorijo preostali tečajniki. Zmožna sem bila poslušati in zaznati glasove, ki jih prej nisem.
Mislim, da taka delavnica lahko zelo pripomore k samozavesti pri izražanju v tujem jeziku
.
— Lucija Kreuh

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Učitelj, kakršnega bi si vsakdo želel
Rada bi pohvalila Richarda, saj je učitelj, kakršnega bi si vsakdo želel ‒ profesionalen, na vsako uro popolnoma pripravljen, zanimiv, zabaven in predvsem ne dolgočasen in tog.
— Vesna Turk

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Začela sem razmišljati v angleščini, bolje pisati in govoriti
Odlično. Pred tem sem bila v drugi jezikovni šoli, vendar se ne more primerjati. Začela sem razmišljati v angleščini, bolje pisati in govoriti. Izboljšala ne bi ničesar. Komaj čakam, da pridem na naslednji tečaj.
— Maruša Perko

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Po dveh obiskih tečaja že veliko bolj pogumno govorim
Učiteljica Nataša je res super. Po dveh obiskih tečaja francoščine že veliko bolj pogumno govorim in nasploh je vzdušje zelo sproščeno. Skratka, zelo sem zadovoljna.
— Aleksandra Valenčak Likar

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Tako dobrega učitelja nisem imela še nikoli
David je moj četrti učitelj angleščine (prvi v Linguli) in moram reči, da tako dobrega učitelja nisem imela še nikoli. Predlagam, da ga Lingula vzame za stalno. Pusti vtis, vedno je absolutno pripravljen, ima koncept in je malo strog, ampak taki bi morali biti vsi učitelji.
— Mateja Strmole, odvetnica

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Počutila sem se sproščeno in se veselila vsake ure posebej
S tečajem sem bila zelo zadovoljna, učiteljica Kristina je res super, veliko sva se pogovarjali, počutila sem se sproščeno in se veselila vsake ure posebej. Hvaležna sem ji tudi za vse domače naloge, ki jih je bilo res veliko, vendar menim, da sem tako tudi zelo napredovala.
— mag. Inga Turk

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Učitelja sta se na ure izjemno dobro pripravila
Zahvaljujem se vam za hitro organizacijo individualnega tečaja, da sem lahko tečaj začela takoj. Posebej hvala obema učiteljema, gospe Mildi in gospodu Shawnu, ki sta se na ure izjemno dobro pripravila in pokazala odkrito zanimanje za področje, ki sem ga želela govorno utrditi. Zaradi intenzivnih in sproščenih ur ter koristnega gradiva, pripomb in nasvetov svoje delo zdaj že opravljam bistveno lažje in bolj samozavestno.
— Valerija Babij

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Vsi v skupini z veseljem hodimo na tečaj in se vsakič veselimo
Učiteljica Aleksandra je v naši skupini naredila odlično vzdušje. Delamo s polno paro, vedno se naučimo še kaj več, kot je potrebno. Odlična je porazdelitev in sodelovanje med nami vsemi. Nihče ni zapostavljen. Odpravila je naše stereotipe, da ne znamo komunicirati v angleščini. In še bi lahko našteval. Vsi v skupini z veseljem hodimo na tečaj in se vsakič veselimo angleščine.
— Miloš Šinkovec

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Naša profesorica je izjemno dinamična, duhovita, zna motivirati in vzbuditi zanimanje
Naša profesorica Urška je izjemno dinamična, duhovita, zna motivirati in vzbuditi zanimanje za francoski jezik ter ga približati tistim, ki o francoščini prej nismo vedeli kaj dosti. Po enem tečaju smo osvojili že nekaj osnov, ki nam omogočajo branje in razumevanje nekaterih vsebin, pa tudi komuniciranje, seveda, če trema ni prevelika.
— Ljudmila Fele

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

V Linguli pri učenju slovenščine ne odkrivam le jezika, temveč tudi Slovenijo
V Linguli pri učenju slovenščine ne odkrivam le jezika, temveč tudi Slovenijo. Učiteljice mi s tem pomagajo, da se v tej deželi počutim bolj domače. Učenje jezika namreč dopolnjujejo s predstavitvami tipičnih slovenskih navad in običajev ter s treningom komunikacije v različnih življenjskih situacijah. Zato Lingula tujcem olajša življenje v Sloveniji.
— Wolfgang Zeike, direktor, debis AC leasing d.o.o.

Lingula, ta jezična šola | Mnenje uporabnikov

Learning at Lingula is practical and at a high level
Learning at Lingula is practical and at a high level. After the first lessons, I started recognising words and sentences. A few lessons later, I could even have short conversations because I was encouraged to speak Slovenian from the first moment.
— Erik Luts, član uprave, Nova Ljubljanska banka d.d.

MENU