Trening izgovarjave v angleščini

karikatura specializirane delavnice

Odpravite najpogostejše napake v izgovorjavi, ki jih delamo Slovenci. Izvirni govorec se vam posveti in pomaga odpraviti napake.

Katarina Čas v jezikovni šoli Lingula.
»V Linguli sem se imela prelepo in z Richardom je bil vsakič pravi žur ;) kar človek ponavadi težko reče, če se mora hkrati tudi učiti.« 
Katarina Čas
 

Po svetovalnem pogovoru bomo naredili načrt

Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor v Linguli in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik vašega jezikovnega tečaja. Z individualnim tečajem lahko začnete kadarkoli.

 

Aleš Lisac, marketinški guru
»Sodelovanje z Richardom je super. Pred mojimi predavanji v tujini sva skupaj predelala vsebino predavanj, prosojnico po prosojnico. Richard me je opozoril na napake, ki jih ponavljam. Končen rezultat je predvsem ta, da sem še dodatno pridobil na samozavesti. ...« Aleš Lisac
 

V prostorih Lingule ali v podjetju

Specializirane delavnice običajno potekajo v obliki zaključene skupine pri naročniku, lahko pa tudi v prostorih Lingule. Program pripravimo po meri udeležencev.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si