Trening izgovarjave v angleščini

karikatura specializirane delavnice

Specializirana delavnica z izvirnim govorcem

Odpravite najpogostejše napake v izgovorjavi, ki jih delamo Slovenci.

Izkušen učitelj, ki navduši

Delavnico vodi izkušen izvirni govorec Richard, ki je izgovarjave učil tudi Katarino Čas.
 

»V Linguli sem se imela prelepo in z Richardom je bil vsakič pravi žur ;) kar človek ponavadi težko reče, če se mora hkrati tudi učiti.« 
Katarina Čas

Po svetovalnem pogovoru bomo naredili načrt

Dogovorite se za brezplačen svetovalni pogovor, da vas Richard sliši in da skupaj naredita načrt, cilj in določita število ur. Z individualnim tečajem lahko začnete kadarkoli, skupina pa se oblikuje praviloma dvakrat na leto.

»Sodelovanje z Richardom je super. Pred mojimi predavanji v tujini sva skupaj predelala vsebino predavanj, prosojnico po prosojnico. Richard me je opozoril na napake, ki jih ponavljam. Skupaj sva tudi komentirala video posnetke mojih predavanj v angleščini. Končen rezultat je predvsem ta, da sem še dodatno pridobil na samozavesti.
Vsakomur, ki predava v tujem jeziku, ali samo posluje v tujem jeziku, priporočam individualne ure. Naredili boste boljši vtis, bolj boste samozavestni, manj bo težav z izražanjem, iskanjem pravih besed, izrazov. Priporočam.«
Aleš Lisac

V prostorih Lingule ali v podjetju

Specializirane delavnice običajno potekajo v obliki zaključene skupine pri naročniku, lahko pa tudi v prostorih Lingule. Program pripravimo po meri udeležencev.

Čas je za akcijo - pridite na svetovalni pogovor

Če želite, da pripravimo program po vaši meri, nas pokličite na 01 541 00 33 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si. Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik tečaja.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si