Ligula
Skoči na vsebino

Telefoniranje in poslovni dopisi v angleščini

Lingula, ta jezična šola | Jezikovna delavnica

Delavnica telefoniranje in pisanje poslovnih dopisov je učinkovit paket veščin, ki jih vsakodnevno potrebujemo pri komunikaciji v angleščini.

Znebite se strahu pred telefoniranjem in pisanjem poslovnih dopisov v angleščini! Po kratki in učinkoviti delavnici, na kateri boste »pilili« telefonske pogovore in pisali e-sporočila ter dopise, bo vaš pogovor v angleščini mnogo bolj sproščen, dopisi pa bolj "angleški".

  • Natrenirali boste vljudnostne fraze za samozavestno telefoniranje v angleščini (prevzem telefonskega klica, prevezavo, prevzem sporočila, dogovor za osebno srečanje, reševanje zapletov, reklamacij ...),
  • in izpilili pisanje uradnih ter neuradnih e-sporočil in dopisov ter znali izbrati »pravo« besedo oziroma frazo.

Zakaj je delavnica tako uspešna?

Na klasičnem jezikovnem tečaju napredujete v govornem izražanju na splošnih področjih, težave pa nastanejo, ko želite hitro izboljšati komunikacijo po telefonu in svoje poslovne dopise.
Gre za specifičen cilj, ki zahteva drugačen pristop in način dela. Z Lingulino delavnico Telefoniranje in pisanje poslovnih dopisov boste dosegli prav to - boljšo komunikacijo po telefonu in pravilnejše poslovne dopise.

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

Powered by
MENU