Telefoniranje in poslovni dopisi v angleščini

Osvežite natanko tisto področje, ki ga potrebujete.

Bi se radi znebili strahu pred telefoniranjem in pisanjem poslovnih dopisov v angleščini?

Po kratki in učinkoviti delavnici, na kateri boste »pilili« telefonske pogovore in pisali e-sporočila ter dopise, bo vaš pogovor v angleščini mnogo bolj sproščen, dopisi pa bolj "angleški".

  • natrenirali boste vljudnostne fraze za samozavestno telefoniranje v angleščini (prevzem telefonskega klica, prevezavo, prevzem sporočila, dogovor za osebno srečanje, reševanje zapletov, reklamacij ...)
  • izpilili boste pisanje uradnih in neuradnih e-sporočil in dopisov in znali izbrati »pravo« besedo oziroma frazo

Zakaj je delavnica tako uspešna?

Na klasičnem jezikovnem tečaju napredujete v govornem izražanju na splošnih področjih, težave pa nastanejo, ko želite hitro izboljšati komunikacijo po telefonu in svoje poslovne dopise.
Gre za specifičen cilj, ki zahteva drugačen pristop in način dela. Z Lingulino delavnico Telefoniranje in pisanje poslovnih dopisov boste dosegli prav to - boljšo komunikacijo po telefonu in pravilnejše poslovne dopise.

Specializirana delavnica - čas je za akcijo!

Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor v Linguli in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik vašega jezikovnega tečaja.

Pošljite mi ponudbo o jezikovnem tečaju za podjetje

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *