Ligula
Skoči na vsebino

Tuji jeziki po vaši meri - specializirane delavnice

Lingula, ta jezična šola | Jezikovna delavnica

Kratka specializirana delavnica tujih jezikov za takojšen napredek

S specializirano delavnico na izbranem področju boste bolj učinkovito in samozavestneje komunicirali v poslovnem okolju. Program jezikovne delavnice pripravimo po meri udeležencev - na podlagi uvodne analize potreb in ocene ravni znanja vaših zaposlenih. Rezultat: program zajema praktične teme in terminologijo, prilagojeno posameznemu oddelku. 

Učinkovita pogajanja v angleščini

Ste se že vprašali, koliko uspešnejši bi bili, če bi se v tujem jeziku pogajali enako dobro kot v slovenščini? Specializirana delavnica Pogajanja v angleščini zajema najpogostejše situacije za prepričljivo komunikacijo s kupci oziroma dobavitelji:

  • setting objectives, sending invitations to a meeting, welcoming participants,
  • introducing the purpose, making proposals, clarifying positions, introducing ideas,
  • questioning techniques, handling breakdowns, settling matters, closing the deal...

Programi za bančnike in finančnike

Čas je denar, česar se finančniki še posebej dobro zavedate. Zakaj bi ga potem po nepotrebnem tratili z razmišljanjem o primerni besedni zvezi v tujem jeziku in dvomom, ali smo bili dovolj vljudni?
Na specializirani delavnici English for Banking and finance razširite besedišče s področja financ oz. bančništva in ga učinkovito zvadite v pogovorih.

  • key financial language and relevant terminology
  • review of financial terms, e.g. financial statements, company structures, risk management, retail banking...
  • drafting clear, accurate and concise written reports
  • skills for negotiating 

Pravna angleščina

Natrenirate pravilno uporabo specifičnega besedišča področja Legal English.

  • client advising, giving legal opinions, attending international client or practice group meetings, participating in teleconferences...
  • drafting clear opinions, memos or agreements relevant to your practice areas and incorporating appropriate house styles

Za poslovne sekretarje

Prijaznost in nasmeh nista esperanto, s katerim bi se lahko učinkovito sporazumevali s tujimi partnerji. Ne dovolite, da bi vam jezikovna ovira preprečila brezhibno opravljanje vašega dela.

Za kadrovike

Upravljanje človeških virov je eno najzahtevnejših poslovnih področij. Zakaj bi si ga še dodatno otežili zaradi negotovosti v pogovoru? Razširite besedišče s področja Human resources in ga učinkovito zvadite v pogovorih.

V Linguli ali v podjetju, v živo ali na daljavo

Specializirane delavnice običajno potekajo v obliki zaključene skupine pri naročniku, lahko pa tudi v prostorih Lingule. Program pripravimo po meri udeležencev iz posameznega oddelka.