Tuji jeziki po vaši meri - specializirane delavnice

karikatura specializirane delavnice

Kratka delavnica za takojšen napredek

S specializirano delavnico na izbranem področju boste bolj učinkovito in samozavestneje komunicirali v poslovnem okolju.

Program delavnice pripravimo po meri udeležencev - na podlagi uvodne analize potreb in ocene ravni znanja. Praktične teme in terminologija, prilagojena posameznemu oddelku. Delavnica lahko traja poljubno število ur - 4, 8, 16 ali več.

Čas je za akcijo - dogovorite se za svetovalni pogovor

Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor v Linguli in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik vašega jezikovnega tečaja.

Učinkovita pogajanja v angleščini

Ste se že vprašali, koliko uspešnejši bi bili, če bi se v tujem jeziku pogajali enako dobro kot v slovenščini? Specializirana delavnica Pogajanja v angleščini zajema najpogostejše situacije za prepričljivo komunikacijo s kupci oziroma dobavitelji:

  • setting objectives, sending invitations to a meeting, welcoming participants,
  • introducing the purpose, making proposals, clarifying positions, introducing ideas,
  • questioning techniques, handling breakdowns, settling matters, closing the deal...

Programi za bančnike in finančnike

Čas je denar, česar se finančniki še posebej dobro zavedate. Zakaj bi ga potem po nepotrebnem tratili z razmišljanjem o primerni besedni zvezi v tujem jeziku in dvomom, ali smo bili dovolj vljudni?
Na specializirani delavnici English for Banking and finance razširite besedišče s področja financ oz. bančništva in ga učinkovito zvadite v pogovorih.

  • key financial language and relevant terminology
  • review of financial terms, e.g. financial statements, company structures, risk management, retail banking...
  • drafting clear, accurate and concise written reports
  • skills for negotiating 

Pravna angleščina

Natrenirate pravilno uporabo specifičnega besedišča področja Legal English.

  • client advising, giving legal opinions, attending international client or practice group meetings, participating in teleconferences...
  • drafting clear opinions, memos or agreements relevant to your practice areas and incorporating appropriate house styles

Za poslovne sekretarje

Prijaznost in nasmeh žal nista esperanto, s katerim bi se lahko učinkovito sporazumevali s tujimi partnerji. Ne dovolite, da bi vam jezikovna ovira preprečila brezhibno opravljanje vašega dela.

Za kadrovike

Upravljanje človeških virov je eno najzahtevnejših poslovnih področij. Zakaj bi si ga še dodatno otežili zaradi negotovosti v pogovoru? Razširite besedišče s področja Human resources in ga učinkovito zvadite v pogovorih.

V prostorih Lingule ali v podjetju

Specializirane delavnice običajno potekajo v obliki zaključene skupine pri naročniku, lahko pa tudi v prostorih Lingule. Program pripravimo po meri udeležencev iz posameznega oddelka.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si