Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje
  Vsi članki

Lingula praznuje 20 let: teambuilding ekipe v Goriških Brdih

Lingula praznuje svojih prvih 20 let. Ob okrogli obletnici smo se s sodelavci podružili izven učilnic in pisarn, saj nam običajno za to med delom žal zmanjka časa. Izbrali smo prekrasna Goriška Brda.  

Lingula ta jezična šola I 20 let

Intenzivno in zabavno druženje

Dopoldne smo preživeli ob zanimivih aktivnostih s področja timskega dela in komuniciranja, spoznavali svoje sodelavce tudi v drugi luči in se ob tem večkrat nasmejali do solz. Po kosilu in pihanju svečk na rojstnodnevni torti smo se v štirih ekipah podali čez Brda.

Zabavno reševanje nalog je dobro izzvalo naše sposobnosti orientacije, vendar smo s skupnim sodelovanjem in skupnim «možgančkanjem«, rešili vse naloge.

Dan smo zaključili v vinski hiši Bjana, z ogledom vinske kleti in degustacijo izjemne penine, ob tem pa smo uživali v čudovitem razgledu. Kar nekaj steklenic je romalo z nami domov.

Kljub utrujenosti je bil Lingula bus na poti nazaj poln sproščenega klepeta in burnih debat. Ob koncu smo vse najboljše zapeli še naši učiteljici Vesni - počaščeni smo, da je z nami preživela svoj rojstni dan. 

Kdo je z nami 20 let?

Večina sodelavcev z Lingulo ostaja že več kot 10 let, še posebej ponosni pa smo, da je kar 6 sodelavk z nami že od samega začetka, vse od leta 2003. Prisrčna hvala, drage Monita, obe Maji, Mateja, Saša in Eva, da ste že tako dolgo nepogrešljiv del Linguline ekipe.

Hvala tudi vsem ostalim v ekipi, ki skrbite, da naši tečajniki čim hitreje spregovorijo v tujem jeziku. Ponosni smo, da Lingulino ekipo danes skupaj z učitelji in prevajalci sestavlja več kot 50 sijajnih posameznikov, povezanih v veliko in predano Lingulino družino. 

Ko se štiri ekipe zabavajo na orientacijskem pohodu

Zbrali smo nekaj utrinkov z zabavnega in smeha polnega orientacijskega potepa po Brdih.

Delimo skupne vrednote

Lepo je bilo spet slišati in videti, da nas povezujejo skupne vrednote:

  • stojimo za tem, kar delamo,
  • imamo oseben odnos do strank in do sodelavcev,
  • smo fleksibilni in prilagodljivi,
  • vedno se potrudimo - tako za stranke kot tudi za sodelavce.

S svojimi idejami smo dokazali, da ima Lingula zagon in vizijo še za naslednjih 20 let👍. 

2/21