Ligula
Skoči na vsebino
  Vsi članki

Katere dejavnosti je dobro izbrati za otroka?

Pogosto se sprašujemo, katere dodatne dejavnosti so najboljše za otrokov razvoj. Dokazano je, da je učenje tujih jezikov ena od pomembnih dejavnosti v zgodnjem otroštvu. Takrat namreč jezik pride otroku »v uho«. Tečaj angleščine za otroke omogoča, da je otrok redno obdan s tujim jezikom. Učenje vodijo izkušeni učitelji prek igre in pogovora, se pridobljeno znanje shrani v dolgoročni spomin in ga otrok ne pozabi.

Interaktivni jezikovni tečaji.
Komunikativni pristop je zagotovilo, da se otroci naučijo praktične angleščine.

Pomembna vloga sodobne tehnologije

Tečaj angleščine za otroke v Linguli sledi najsodobnejšim trendom na področju zgodnjega učenja in vključuje številne tehnološko napredne novosti. Otroci uživajo v dogodivščinah junakov, ki jih vidijo na velikih interaktivnih zaslonih in v interaktivnih igrah. Z njihovo pomočjo liki v delovnih zvezkih oživijo in spregovorijo, otroci pa jim navdušeno prisluhnejo in posledično spregovorijo tudi sami. Z vizualizacijo zabrišemo meje med resničnostjo in iluzijo. Tehnologija otroke spodbuja, da se osredotočijo na snov, hkrati pa jim omogoča, da poslušajo pravilno izgovarjavo ter tako izboljšajo svoje znanje angleščine.

Priznana učna metoda

Lingula KidsTM je priznana učna metoda, s katero se otroci naučijo praktične angleščine prek pogovora. Komunikativni pristop je zagotovilo, da se otroci naučijo praktične angleščine, ki jim koristi v konkretnih situacijah. O učinkovitosti metode Lingula KidsTM najbolj priča dejstvo, da se število otrok na Lingulinih tečajih povečuje iz leta v leto.

Utrjevanje samozavesti

Tečaj angleščine za otroke v Linguli je sproščena in zabavna izkušnja, prilagojena otrokovi razvojni stopnji, hkrati pa utrjuje otrokovo samozavest in njegov pozitivni odnos do tujega jezika.

Prijetno učno okolje – celoletni ali tečaji med poletnimi počitnicami

Tečaj angleščine za otroke omogoča, da ves čas tečaja govori v tujem jeziku in se uči v zanimivem okolju, ki omogoča nepozabno izkušnjo in doživetja. Jezikovne počitnice pa so priložnost, da se otroci v celoti potopijo v tuji jezik. Učenje tujega jezika poteka ves čas: med učnimi urami, v času jutranjih aktivnosti, med zajtrkom, malico, med potjo na tržnico oziroma na bazen. Veliko je iger, tekmovanj in projektov v angleščini, povezanih s tematiko počitnic.

12/30