Ligula
Skoči na vsebino

Zabavno vodenje podjetja v angleščini 2019

Skupaj s tečajniki in Blažem Liscem iz podjetja Lisac&Lisac smo preigrali igro vodenja podjetja, ki jo nekateri sicer igrate vsak dan. Tokrat je potekala v angleščini, na zabaven in poučen način.

Dogodek v angleščini.

Osnove vodenja podjetja, poslovni izrazi v angleščini ...

Ljudje se veliko naučimo iz knjig. Veliko se naučimo v šoli. Ampak dokazano je, da je učenje najintenzivnejše takrat,  kadar želimo kaj sami narediti. Izkušnje so dokazano najboljše učiteljice.

Kako se lahko naučimo voditi podjetje? Tako da ga ustanovimo in sami vodimo. Težava je samo v tem, da to utegne biti drag in dolgotrajen projekt. Zakaj se ne bi najprej preizkusili, kakor to na primer počnejo piloti, v simulatorju? Prek igre Firma Kids smo osvežili poslovne izraze v angleščini in spoznali osnove vodenja podjetja. Igra je zabavna in poučna tako za odrasle kot za mlade od 11. leta naprej. Tudi prekaljeni poslovni mački v tej igri mimogrede sprejmemo napačno odločitev in zaidemo v poslovne težave, nad čimer so soigralci navdušeni.

»Po dveh preigranih večerih sem nad igro prijetno presenečen in jo bom priporočal naprej.« Maks Vrečko, Flaška

Hvala za prijetno druženje!

Lingula, ta jezična šola | Klavdija jezikovna šola Lingula
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Izjava mojih treh najstnikov: »Zabavna igra, sploh ko mami, ki sicer vodi podjetje, izgubi, haha. Veliko se naučiš, vidiš, da ni izi vodit firme«
— Klavdija Kosmač Toplišek, direktorica

MENU