Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje
  Vsi članki

E-učenje tujih jezikov: ko ni časa za tečaj v živo

Lingula, ta jezična šola | E-učenjea

Ste že kdaj začeli z obiskovanjem tečaja in potem zaradi pomanjkanja časa odnehali? E-učenje rešuje prav ta pogost problem, ko mnogi zaradi nepredvidljivega urnika ali drugih obveznosti nikakor ne morejo obiskovati tečaj v živo ter zato tečaj prenehajo obiskovati po nekaj srečanjih.

Največji prednosti e-učenja sta fleksibilnost ter možnost učenja v terminu po želji in v lastnem tempu. V Linguli ponujamo vrhunski e-tečaj z veliko zanimivimi interaktivnimi vsebinami (od 300 do več kot 600 ur, odvisno od jezika), za različne stopnje znanja. Lingulin e-tečaj zajema splošne, poslovne in strokovne teme.

Rešitev, če ni časa za obisk tečaja v živo

Nove tehnologije ponujajo veliko možnosti za učenje tujega jezika. Na voljo so različne aplikacije na mobilnih telefonih, računalniški programi in e-tečaji …

Pasti pri izbiri e-tečaja

Pri e-učenju oziroma  e-tečaju je treba dobro izbrati, saj poceni nakup za nekaj deset evrov pogosto pomeni stran vržen denar.

In kar je še huje – slab program nas običajno odvrne od nadaljnjega učenja jezika, kar je najhuje, kar se nam lahko zgodi.

Naj bo glavno merilo cena?

E-tečaj z na primer 40-imi urami vsebin zagotovo ne bo izziv niti začetniku. 40 ur vaj in vsebin se morda sliši veliko, toda del tega so navodila, določeno število vaj nam morda ne bo všeč, pa smo že pri tem, da nam ostane za učenje jezika res malo gradiva. Težava je še večja, ker pri preprostih e-tečajih vaje niso raznolike, pogosto so tudi brez videov in dobrih zvočnih posnetkov ...

Lingulina vrhunska rešitev za e-učenje

V Linguli ponujamo res odlično rešitev za e-učenje z izjemno bogato vsebino in odlično metodologijo, ki vas bodo navdušili.

  • enoletni dostop omogoča dovolj časa, da svoje znanje res konkretno izboljšate
  • v programu lahko preživite neomejeno število ur (prek mobilne aplikacije ali brskalnika)
  • sami izbirate vsebine in si oblikujete program po vaši meri
  • sami določate tempo učenja
  • trenirate splošni in/ali poslovni jezik (poslovni jezik je na voljo od A2 stopnje naprej)
  • z učenjem lahko začnete kadarkoli

Bonus - dva jezika v enem letu

In, ja, če po pol leta ugotovite, da bi radi zamenjali jezik, ki se ga učite, ker znate že dovolj - ni problema. Brez težav zamenjate jezik učenja in se do konca e-tečaja učite drug jezik. Preprosto, cenovno dostopno in z vrhunsko tehnologijo.

 
312/333