Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje
  Vsi članki

V živo ali virtualno? Spoznajte e-tečaj tujih jezikov

Vsak dan se najde veliko minut, ko ne morete početi nič »pametnega«. Izkoristite jih. Tečaj jezika v živo je najbolj učinkovita tehnika učenja jezika: ob sebi imate učitelja, ki vas priganja, skupino, ki vas spodbuja, da vztrajate …
Za tečaj v živo potrebujete vnaprej odmerjen čas. Če se zaradi nepredvidljivih obveznosti nikakor ne morete udeleževati tečaja v živo, se lahko odločite za alternativno rešitev – e-tečaj.

Ponoči ali podnevi

V svojem e-tečaju lahko trenirate kadarkoli – zvečer pred spanjem, v čakalnici na letališču, v hotelski sobi, na sedežu službenega avtomobila, ponoči ali podnevi, med delavniki ali za konec tedna.
Učite se lahko sami, se posvetujete z učiteljem (mentorjem) ali svojim trenerjem, s katerim se srečujete na občasnih srečanjih v živo ali prek Skypa. Več o vrstah e-tečajev Samouk in Trener.

Prvič v Sloveniji

Lingula je v Slovenijo pripeljala novost – najsodobnejši in najbolj izpopolnjen program, s katerim se lahko leto dni učite en, dva, tri ali kar sedem jezikov hkrati.

Naročnik določi pravila

E-tečaj je odlična dopolnilna tehnika k učenju jezika v živo, pri kateri pomanjkanje časa ali oddaljenost od jezikovne šole nista več pomembna.

Tudi podjetja vidijo prednosti e-učenja za zaposlene

Tudi podjetja spoznavajo prednosti e-učenja, ki daje v kombinaciji s treningom v živo izjemne rezultate. Naročnik lahko določi, koliko časa morajo zaposleni uporabljati e-tečaj, katere vsebine morajo predelati … Več o e-tečajih v podjetju.

299/332