Nina Pušlar: Še učinkovitejše učenje s pomočjo zanimivih vsebin na interaktivnih zaslonih

Najboljši učiteljev pomočnik, ki tečajnike spodbudi k še večjemu sodelovanju. Omogoča prijetnejši, zabavnejši in učinkovitejši pouk. Kako je všeč Nini Pušlar?

 

 


Od letošnjega poletja imamo v Lingulinih učilnicah najsodobnejše interaktivne zaslone. Koristi za tečajnike je veliko:

... več kot tisoč besed

Ljudje smo vizualna bitja in slike so eno od orodij, ki nam pomaga k lažjemu razumevanju pomena. Pri jezikovnem pouku je slika nenadomestljiva, zato smo v razred pripeljali najsodobnejšo tehnologijo SMART.

Prijetnejši, zanimivejši in zabavnejši pouk

Z interaktivnimi zasloni so učne ure še bolj dinamične, zato pritegnejo in predvsem ohranijo pozornost tečajnikov, s čimer omogočajo njihovo aktivno udeležbo. 

Aktivno je atraktivno

Po zaslugi atraktivnih vsebin na interaktivnih zaslonih boste imeli več idej za še aktivnejšo udeležbo pri pogovoru in sodelovanje. Pregledne, dinamične in odzivne vsebine e-knjige na velikem zaslonu spodbujajo sodelovanje in zvišujejo motivacijo.

Vsrkavanje znanja z vsemi porami in živčnimi končiči

Na zaslonu vidite svoj učbenik, po njem pišete, s klikom si ogledate video, rešite zanimivo vajo, preverite pomen besede v spletnem slovarju … Izvirne vsebine s spleta so na dosegu roke in so odlično izhodišče za živahne debate.

Točno vem, kdaj smo to vzeli, a kaj, ko nimam zapiskov

Interaktivni zasloni so pametni! Zapisano uskladiščijo in učitelj vam lahko zapiske pošlje po e-pošti. S SMART učenjem si zapomnite več in hitreje, zato bo učenje jezikov v Linguli zdaj še lažje.

Pregledne, dinamične in odzivne vsebine na velikem zaslonu spodbujajo sodelovanje in zvišujejo motivacijo. Tečajniki imajo tako več idej za pogovor.

Čas je za akcijo - kateri jezikovni tečaj bi bil za vas najprimernejši?

Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor v Linguli in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik vašega jezikovnega tečaja.

Deli naprej: Facebook Google Plus

Povezani članki