Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje
  Vsi članki

Nina Pušlar: video - interaktivno učenje španščine

Učenje tujih jezikov v Linguli je prijetno, učinkovito in zabavno. Interaktivno učenje je odličen učiteljev pomočnik, ki tečajnike spodbudi k še večjemu sodelovanju in jim omogoča še več idej za pogovor. Pouk z interaktivnimi vsebinami je še prijetnejši, zabavnejši in učinkovitejši. Kako je interaktivno učenje španščine všeč Nini Pušlar? 

Uporaba interaktivnih vsebin na velikih zaslonih ima veliko prednosti.

... več kot tisoč besed

Ljudje smo vizualna bitja in slike so eno od orodij, ki nam pomaga k lažjemu razumevanju pomena. Pri jezikovnem pouku je slika nenadomestljiva, zato smo v razred pripeljali najsodobnejšo tehnologijo.

Zanimivejše in zabavnejše učenje tujih jezikov

Z interaktivnimi zasloni so učne ure še bolj dinamične, zato pritegnejo in predvsem ohranijo pozornost tečajnikov, s čimer omogočajo njihovo aktivno udeležbo.

Aktivno je atraktivno

Po zaslugi atraktivnih vsebin na interaktivnih zaslonih imajo naši tečajniki še več idej za aktivnejšo udeležbo pri pogovoru. Pregledne, dinamične in odzivne vsebine e-knjige na velikem zaslonu spodbujajo sodelovanje in zvišujejo motivacijo.

Vsrkavanje znanja z vsemi porami in živčnimi končiči

Na zaslonu vidite svoj učbenik, po njem pišete, s klikom si ogledate video, rešite zanimivo vajo, preverite pomen besede v spletnem slovarju … Izvirne vsebine s spleta so na dosegu roke in so odlično izhodišče za živahne debate.

292/332