Jezikovni tečaji za podjetja

karikatura

Jezikovni tečaj v podjetju je optimalna rešitev za potrebe vašega poslovanja. Z njim prihranite čas, saj bo urnik tečaja prilagojen vašim željam, sodelavcem pa se ni treba voziti do jezikovne šole. Kar je najpomembnejše - program pripravimo po meri podjetja: obravnavane bodo praktične teme iz vaše dejavnosti oziroma potreb posameznega oddelka.

Strokovnjaki za pripravo programov po meri naročnika

V Linguli razumemo posel in potrebe naročnika, zato boste z nami učinkovito natrenirali jezik, ki ga potrebujete za posel, navezovanje poslovnih stikov in druženje s poslovnimi partnerji.

»Naši zaposleni zelo pohvalijo Linguline predavatelje. In to je najlepše, kar lahko sliši organizator tečajev tujih jezikov. Na tečaju so udeleženci radovedni in nasmejani, saj jih predavatelji na zabaven in sproščen način pripravijo do učenja in pogovora v tujem jeziku. Top jezikovna šola v Ljubljani!«
Tanja Grahek, Sava RE

Izkušena učiteljska ekipa, ki zna motivirati

Največja prednost Lingule so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci, ki imajo interdisciplinarna znanja, bogate izkušnje s pripravo specializiranih programov po meri in znajo navdušiti, zato bodo udeležence spodbudili k doseganju najboljših rezultatov.

Učitelj v skupino prinese energijo, pripravi intenziven jezikovni trening in sproti utrjuje naučeno.

5 prednosti tečaja v podjetju

  • Prilagodljiv program, usklajen s potrebami posameznega oddelka oziroma podjetja,
  • zaposleni hitreje dosežejo zastavljene cilje, saj lahko sooblikujejo program,
  • nižji stroški izobraževanja: šolnina za skupino šestih udeležencev na isti ravni znanja je nižja, kot če se šest tečajnikov vpiše na tečaj v prostorih jezikovne šole,
  • termin tečaja izbirate sami - zjutraj, čez dan, popoldne ...,
  • tečaj lahko razpišete kadarkoli v letu.

 

Različni načini jezikovnega treninga za podjetja

Interni jezikovni tečaji v podjetju

Splošni, poslovni ali strokovni jezik v terminu po želji. Program, prilagojen panogi, omogoča hiter napredek in je časovno prilagodljiv.

Vključitev zaposlenih v skupine v Linguli

Če ni homogene skupine v podjetju, je najboljša rešitev, da zaposlene vključimo v ustrezne skupinske jezikovne tečaje, ki potekajo v Linguli.  

Individualno

Oblika, primerna zlasti za vodje, saj tečaj uskladimo s specifičnimi pričakovanji glede programa, popolnoma prilagodimo termine in zagotovimo oseben pristop.

E-učenje 

Odlična rešitev, ko zaposleni nimajo časa za učenje v živo v vnaprej določenem terminu. Idealno v kombinaciji z jezikovnim tečajem v živo.

 

Specializirane delavnice  

S kratkimi programi po meri posameznega oddelka natrenirate vnaprej določeno besedišče. 

Delavnice retorike  

Retorika in poslovno komuniciranje z vrhunsko strokovnjakinjo Tatjano Zidar Gale.

Svetovalni pogovor za določitev pravih ciljev

Pred začetkom tečaja se dogovorimo za brezplačno svetovanje. Učiteljica se v podjetju pogovori z vsakim od kandidatov za tečaj in ugotovi raven njihovega znanja.

  • Na podlagi svetovalnega pogovora vam pošljemo pisno poročilo in predlagamo sestavo skupin,
  • program jezikovnega tečaja prilagodimo potrebam udeležencev in željam naročnika.

Predstavitev Linguline metode poučevanja

Za skupino v podjetju lahko pripravimo tečaj Ekspres, da spoznate metodo Lingula - Your Licence to Speak™. Po srečanju bo vaša odločitev o izbiri jezikovne šole lažja. Dveurni tečaj v vrednosti 98,00 EUR je ob vnaprejšnjem dogovoru lahko brezplačen.

Potrebujete ponudbo za jezikovni tečaj v podjetju?

Na vaša vprašanja vam bo z veseljem odgovorila Klavdija Kosmač Toplišek, direktorica. Pišite ji na klavdija@lingula.si, če pa se želite pogovoriti osebno, v e-pošti navedite svojo telefonsko številko in poklicala vas bo v najkrajšem možnem času.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnika
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si