Jezikovni tečaji za podjetja

Strokovnjaki za pripravo programov po meri naročnika.

 

PRI NAS VSAKDO ODKRIJE SVOJO DOBRO GOVORICO!

V Linguli, ta jezični šoli, smo s svojim izvirnim načinom dela že od samega začetka usmerjeni v govorno samozavest tečajnikov. Naša najpomembnejša značilnost je, da ljudje pri nas spregovorijo, zares govorijo in izbrani jezik na vseh ravneh praktično osvajajo s pogovorom.

DOBRI GOVORCI IN LEPE GOVORICE USTVARJAJO DOBRE NOVICE!

Kaj in kako se govori o vašem podjetju, je odvisno tudi od tega, kako dobri so govorci, ki govorijo v imenu podjetja. Poskrbite za dobre govor(i)ce.

ZAKAJ? IN ZAKAJ V LINGULI?

Kaj vam bo tuj jezik, če si v njem ne drznete govoriti? Ne glede na to, ali izbirate za vas povsem nov tuji jezik ali jezik, ki ga deloma že obvladate, vam zagotavljamo, da boste v njem tudi zares govorili. Za to obljubo imamo vsaj 3 velike razloge:

#1    Izvirna in dokazano učinkovita govorna metoda

Ne začnemo s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas!

Spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite lekcije. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80 % časa!  

 

#2    Strokovna izbira pravega tečaja  

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Zato se hočemo z vami spoznati in vam strokovno svetovati, kako boste osvojili izbrani jezik. Dogovorimo se za svetovalni pogovor z vašimi zaposlenimi! POKLIČITE 080 23 52.

 

# 3  Učinkovit trening tujega jezika za konkretne delovne potrebe.  

Z Lingulo se učinkovito naučite tujega jezika, ki ga potrebujete pri delu. Razumemo posel ter potrebe naših strank, zato programi omogočajo obvladovanje jezika za konkretne situacije.

Zaposleni obogatijo svoja znanja in se z branjem in diskusijo o aktualnih člankih s področja xxxx seznanijo z najnovejšimi trendi, zato Lingulin trening ni zgolj učenje jezika.

Tečajnike obdamo s tujim jezikom tudi izven tečaja: z interaktivnimi vsebinami, videi, on-line vajami in članki pa dodatno izpopolnjujejo svoje znanje tudi izven ur tečaja.

S kratkimi prezentacijami na želene teme tečajniki izboljšujejo svoje znanje v konkretnih situacijah.

 

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost osvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog - skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

PREDNOSTI UČENJA JEZIKA V VAŠEM PODJETJU 

Vse več podjetij se odloča za jezikovni tečaj na svoji lokaciji. Če vas je v podjetju več, ki si želite napredovati v znanju tujih jezikov, imamo za vas pravo rešitev.

1. Prihranite čas, saj bo urnik tečaja prilagojen vašim željam, sodelavcem pa se ni treba voziti do jezikovne šole.

2. Program pripravimo po meri podjetja oz. posameznega oddelka: na tečaju bodo zaposleni govorili o temah, ki jih vsakodnevno potrebujejo pri svojem delu.

3. Zaposleni hitreje dosežejo zastavljene cilje, saj lahko sooblikujejo program.

4. Znižate si stroške izobraževanja: šolnina za skupino šestih udeležencev na isti ravni znanja je nižja, kot če se šest tečajnikov vpiše na tečaj v prostorih jezikovne šole.

5. Termin tečaja izbirate sami in je prilagojen vašim potrebam - zjutraj, čez dan, popoldne ...

6. S tečajem začnete kadarkoli v letu.

7. Zaposleni dosežejo večjo samozavest pri pogovoru v tujem jeziku

Izjemno pomembne stranske prednosti

Ob vseh zgoraj naštetih prednostih se ob vrhunskem jezikovnem tečaju znatno izboljša tudi interna komunikacija in poglobi zaupanje med zaposlenimi.

STROKOVNJAKI ZA PRIPRAVO PROGRAMOV PO MERI NAROČNIKA

V Linguli razumemo posel in potrebe naročnika, zato boste z nami učinkovito natrenirali jezik, ki ga potrebujete za posel, navezovanje poslovnih stikov in druženje s poslovnimi partnerji.

Izkušena učiteljska ekipa zna motivirati

Največja prednost Lingule so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci, ki imajo interdisciplinarna znanja, bogate izkušnje s pripravo specializiranih programov po meri in znajo navdušiti, zato bodo udeležence spodbudili k doseganju najboljših rezultatov.

Lingulini učitelji v skupino prinesejo energijo, pripravijo intenziven jezikovni trening in sproti utrjujejo naučeno.

Prejmite ponudbo za jezikovni tečaj v podjetju še danes!

Saraja Šribar
»Z veseljem bom odgovorila na vaša vprašanja. Izpolnite kratek obrazec ali mi pišite na saraja@lingula.si. Če pa se želite pogovoriti osebno, v e-pošti navedite svojo telefonsko številko in poklicala vas bom v najkrajšem možnem času.«

Saraja Šribar, skrbnica ključnih strank

Vas zanima predstavitev Linguline metode poučevanja?

Za skupino v podjetju lahko pripravimo tečaj Ekspres, da spoznate metodo Lingula - Your Licence to Speak™. Po srečanju bo vaša odločitev o izbiri jezikovne šole lažja. Dveurni tečaj v vrednosti 98 EUR je ob vnaprejšnjem dogovoru lahko brezplačen.

Raznolike možnosti jezikovnega treninga za podjetja

Interni jezikovni tečaji v podjetju

Splošni, poslovni ali strokovni jezik v terminu po želji. Program, prilagojen panogi, omogoča hiter napredek in je časovno prilagodljiv.

Vključitev zaposlenih v skupine v Linguli

Če ni homogene skupine v podjetju, je najboljša rešitev, da zaposlene vključimo v ustrezne skupinske jezikovne tečaje, ki potekajo v Linguli.  

Individualno

Oblika, primerna zlasti za vodje, saj tečaj uskladimo s specifičnimi pričakovanji glede programa, popolnoma prilagodimo termine in zagotovimo oseben pristop.

E-učenje 

Odlična rešitev, ko zaposleni nimajo časa za učenje v živo v vnaprej določenem terminu. Idealno v kombinaciji z jezikovnim tečajem v živo.

 

Specializirane delavnice  

S kratkimi programi po meri posameznega oddelka natrenirate vnaprej določeno besedišče. 

Delavnice retorike  

Retorika in poslovno komuniciranje z vrhunsko strokovnjakinjo Tatjano Zidar Gale.

Kako začeti? Svetovalni pogovor za določitev pravih ciljev

Pred začetkom tečaja se dogovorimo za brezplačno svetovanje. Izkušena profesorica jezika se v podjetju osebno pogovori z vsakim od kandidatov za tečaj in ugotovi raven njihovega znanja.

Na podlagi svetovalnega pogovora naročniku

  • pošljemo pisno poročilo, 
  • predlagamo sestavo skupin in
  • program jezikovnega tečaja prilagodimo potrebam zaposlenih. 

Izpolnite kratek obrazec ali pišite na saraja@lingula.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Pošljite mi ponudbo o jezikovnem tečaju za podjetje

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Saraja Šribar
»Z veseljem poiščem najboljše rešitve za jezikovne izzive strank. Vsi v Lingulini ekipi se resnično trudimo, da so naši tečajniki zadovoljni.«

Saraja Šribar, skrbnica ključnih strank, saraja@lingula.si