Jezikovni tečaji za podjetja

Strokovnjaki za pripravo programov po meri naročnika.

 

Vse več podjetij se odloča za jezikovni tečaj na svoji lokaciji. Če vas je v podjetju več, ki si želite napredovati v znanju tujih jezikov, imamo za vas pravo rešitev.

Prednosti učenja jezika v vašem podjetju 

1. Prihranite čas, saj bo urnik tečaja prilagojen vašim željam, sodelavcem pa se ni treba voziti do jezikovne šole.

2. Program pripravimo po meri podjetja oz. posameznega oddelka: na tečaju bodo zaposleni govorili o temah, ki jih vsakodnevno potrebujejo pri svojem delu.

3. Zaposleni hitreje dosežejo zastavljene cilje, saj lahko sooblikujejo program.

4. Znižate si stroške izobraževanja: šolnina za skupino šestih udeležencev na isti ravni znanja je nižja, kot če se šest tečajnikov vpiše na tečaj v prostorih jezikovne šole.

5. Termin tečaja izbirate sami in je prilagojen vašim potrebam - zjutraj, čez dan, popoldne ...

6. S tečajem začnete kadarkoli v letu.

7. Zaposleni dosežejo večjo samozavest pri pogovoru v tujem jeziku

Izjemno pomembne stranske prednosti

Ob vseh zgoraj naštetih prednostih se ob vrhunskem jezikovnem tečaju znatno izboljša tudi interna komunikacija in poglobi zaupanje med zaposlenimi.

»Naši zaposleni zelo pohvalijo Linguline predavatelje. In to je najlepše, kar lahko sliši organizator tečajev tujih jezikov. Na tečaju so udeleženci radovedni in nasmejani, saj jih predavatelji na zabaven in sproščen način pripravijo do učenja in pogovora v tujem jeziku. Top jezikovna šola v Ljubljani!«
Tanja Grahek, Sava RE

Strokovnjaki za pripravo programov po meri naročnika

V Linguli razumemo posel in potrebe naročnika, zato boste z nami učinkovito natrenirali jezik, ki ga potrebujete za posel, navezovanje poslovnih stikov in druženje s poslovnimi partnerji.

Izkušena učiteljska ekipa zna motivirati

Največja prednost Lingule so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci, ki imajo interdisciplinarna znanja, bogate izkušnje s pripravo specializiranih programov po meri in znajo navdušiti, zato bodo udeležence spodbudili k doseganju najboljših rezultatov.

Lingulini učitelji v skupino prinesejo energijo, pripravijo intenziven jezikovni trening in sproti utrjujejo naučeno.

Prejmite ponudbo za jezikovni tečaj v podjetju še danes!

Saraja Šribar
»Z veseljem bom odgovorila na vaša vprašanja. Izpolnite kratek obrazec ali mi pišite na saraja@lingula.si. Če pa se želite pogovoriti osebno, v e-pošti navedite svojo telefonsko številko in poklicala vas bom v najkrajšem možnem času.«

Saraja Šribar, skrbnica ključnih strank

Vas zanima predstavitev Linguline metode poučevanja?

Za skupino v podjetju lahko pripravimo tečaj Ekspres, da spoznate metodo Lingula - Your Licence to Speak™. Po srečanju bo vaša odločitev o izbiri jezikovne šole lažja. Dveurni tečaj v vrednosti 98 EUR je ob vnaprejšnjem dogovoru lahko brezplačen.

Raznolike možnosti jezikovnega treninga za podjetja

Interni jezikovni tečaji v podjetju

Splošni, poslovni ali strokovni jezik v terminu po želji. Program, prilagojen panogi, omogoča hiter napredek in je časovno prilagodljiv.

Vključitev zaposlenih v skupine v Linguli

Če ni homogene skupine v podjetju, je najboljša rešitev, da zaposlene vključimo v ustrezne skupinske jezikovne tečaje, ki potekajo v Linguli.  

Individualno

Oblika, primerna zlasti za vodje, saj tečaj uskladimo s specifičnimi pričakovanji glede programa, popolnoma prilagodimo termine in zagotovimo oseben pristop.

E-učenje 

Odlična rešitev, ko zaposleni nimajo časa za učenje v živo v vnaprej določenem terminu. Idealno v kombinaciji z jezikovnim tečajem v živo.

 

Specializirane delavnice  

S kratkimi programi po meri posameznega oddelka natrenirate vnaprej določeno besedišče. 

Delavnice retorike  

Retorika in poslovno komuniciranje z vrhunsko strokovnjakinjo Tatjano Zidar Gale.

Kako začeti? Svetovalni pogovor za določitev pravih ciljev

Pred začetkom tečaja se dogovorimo za brezplačno svetovanje. Izkušena profesorica jezika se v podjetju osebno pogovori z vsakim od kandidatov za tečaj in ugotovi raven njihovega znanja.

Na podlagi svetovalnega pogovora naročniku

  • pošljemo pisno poročilo, 
  • predlagamo sestavo skupin in
  • program jezikovnega tečaja prilagodimo potrebam zaposlenih. 

Izpolnite kratek obrazec ali pišite na saraja@lingula.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Pošljite mi ponudbo o jezikovnem tečaju za podjetje

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Saraja Šribar
»Z veseljem poiščem najboljše rešitve za jezikovne izzive strank. Vsi v Lingulini ekipi se resnično trudimo, da so naši tečajniki zadovoljni.«

Saraja Šribar, skrbnica ključnih strank, saraja@lingula.si