Ligula
Skoči na vsebino

Jezikovni tečaji za podjetja

Lingula, ta jezična šola | Jezikovni tečaji za podjetja

Jezikovni tečaji za podjetja: ker dobri govorci vplivajo na ugled podjetja, smo ustvarili program Lingula Corporate Training™: tuji jeziki za konkretne delovne potrebe. 

Dobri govorci in lepe govorice ustvarjajo dobre novice!

V Linguli, ta jezični šoli, smo s svojim izvirnim načinom dela že od samega začetka usmerjeni v govorno samozavest tečajnikov. Naša najpomembnejša značilnost je, da ljudje pri nas spregovorijo, zares govorijo in izbrani jezik na vseh ravneh praktično usvajajo s pogovorom.

Kaj in kako se govori o vašem podjetju, je odvisno tudi od tega, kako dobri so govorci, ki govorijo v imenu podjetja. Poskrbite za dobre govor(i)ce.

Prilagojena ponudba po meri vsakega podjetja

Splošni, poslovni ali strokovni jezik v terminu po želji. Program, prilagojen panogi, omogoča hiter napredek in je časovno prilagodljiv.

Če ni homogene skupine v podjetju, je najboljša rešitev, da zaposlene vključite v ustrezne skupinske jezikovne tečaje, ki potekajo v Linguli v živo ali na daljavo.

Primerno zlasti za vodje - tečaj uskladimo s specifičnimi pričakovanji glede programa, popolnoma prilagodimo termine in zagotovimo oseben pristop.

Odlična rešitev, ko zaposleni nimajo časa za učenje v živo v vnaprej določenem terminu. Idealno v kombinaciji z jezikovnim tečajem v živo.

S kratkimi programi po meri posameznega oddelka natrenirate vnaprej določeno besedišče.

Retorika in poslovno komuniciranje z vrhunsko strokovnjakinjo Tatjano Zidar Gale.

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

—Z izkušenimi učitelji so glavni govorci vaši zaposleni

Ekipo Lingula sestavljajo izkušeni učitelji in izvirni govorci, ki znajo motivirati udeležence, da sproščeno spregovorijo. Učne ure so v skladu z govorno metodo Lingula — Your Licence to Speak™  pripravljene tako, da so govorno intenzivne, učinkovite in zanimive. Vsebino in tempo jezikovnega treninga maksimalno prilagodimo vašim željam in tematikam vašega področja delovanja.

Lingula, ta jezična šola | Jana Pavlič
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Z Lingulo sodelujemo že več kot 10 let. Lingulini učitelji in tečaji so najboljši in jih zelo radi obiskujemo.
— Jana Pavlič, Generali Investments

Osebni umestitveni pogovor z zaposlenimi za določitev pravih ciljev

Pred začetkom tečaja se dogovorimo za brezplačne umestitvene pogovore z zaposlenimi. Izkušena profesorica jezika se osebno pogovori z vsakim od kandidatov za tečaj in ugotovi raven njihovega znanja. Umestitveni pogovor poteka v živo ali na daljavo.

Na podlagi svetovalnega pogovora naročniku

  • pošljemo pisno poročilo, 
  • predlagamo sestavo skupin in
  • program jezikovnega tečaja prilagodimo potrebam zaposlenih. 

O VAS se govori

Kaj in kako se govori o vašem podjetju, je odvisno tudi od tega, kako dobri so govorci, ki govorijo v imenu podjetja. Poskrbite za dobre govor(i)ce.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost osvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog - skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Aleš Lisac
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Naredili boste boljši vtis, bolj boste samozavestni, manj bo težav z izražanjem, iskanjem pravih besed, izrazov. Priporočam. Celotno mnenje.
— Aleš Lisac

Prejmite ponudbo za jezikovni trening zaposlenih in strokoven nasvet

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

Powered by
MENU