Jezikovni tečaji za podjetja

 TUJ JEZIK ZA KONKRETNE DELOVNE POTREBE

 

Strokovnjaki za pripravo programov po meri naročnika.

 

Ker dobri govorci vplivajo na ugled podjetja.

Ker lepe govorice povečujejo uspeh!

V Linguli, ta jezični šoli, smo s svojim izvirnim načinom dela že od samega začetka usmerjeni v govorno samozavest tečajnikov. Naša najpomembnejša značilnost je, da ljudje pri nas spregovorijo, zares govorijo in izbrani jezik na vseh ravneh praktično usvajajo s pogovorom.

DOBRI GOVORCI IN LEPE GOVORICE USTVARJAJO DOBRE NOVICE!

Kaj in kako se govori o vašem podjetju, je odvisno tudi od tega, kako dobri so govorci, ki govorijo v imenu podjetja. Poskrbite za dobre govor(i)ce.

Kaj vam bo tuj jezik, če si v njem ne drznete govoriti?

Ne glede na to, ali izbirate za vas povsem nov tuji jezik ali jezik, ki ga deloma že obvladate, vam zagotavljamo, da boste v njem tudi zares govorili. Za to obljubo imamo vsaj 3 velike razloge:

#1    Izvirna in dokazano učinkovita govorna metoda

Ne začnemo s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas!

Spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite lekcije. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80 % časa!  

#2    Strokovna izbira pravega tečaja  

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Zato se hočemo z vami spoznati in vam strokovno svetovati, kako boste osvojili izbrani jezik. Dogovorimo se za svetovalni pogovor z vašimi zaposlenimi! POKLIČITE 080 23 52.

# 3  Učinkovit trening tujega jezika za konkretne delovne potrebe.  

Z Lingulo se učinkovito naučite tujega jezika, ki ga potrebujete pri delu. Razumemo posel ter potrebe naših strank, zato programi za podjetja omogočajo obvladovanje jezika za konkretne situacije.

 • Zaposleni z branjem in diskusijo o aktualnih člankih s svojega področja seznanijo z najnovejšimi trendi, zato Lingulin trening ni zgolj učenje jezika.
 • Tečajnike obdamo s tujim jezikom tudi izven tečaja: z interaktivnimi vsebinami, videi, on-line vajami in članki pa dodatno izpopolnjujejo svoje znanje tudi izven ur tečaja.
 • S kratkimi prezentacijami na želene teme tečajniki izboljšujejo svoje znanje v konkretnih situacijah.

Z izkušenim učitelji ste vi glavni govorci

Ekipo Lingula sestavljajo izkušeni učitelji in izvirni govorci, ki znajo motivirati udeležence, da sproščeno spregovorijo. Učne ure so v skladu z govorno metodo Lingula pripravljene tako, da so govorno intenzivne, učinkovite in zanimive. Vsebino in tempo jezikovnega treninga maksimalno prilagodimo vašim željam in tematikam vašega področja delovanja. 

Zahtevajte ponudbo za jezikovni tečaj v podjetju!

Brigita Noč
»Osebno se bom potrudila, da boste s potekom Lingulinega jezikovnega treninga maksimalno zadovoljni. Izpolnite kratek obrazec ali mi pišite na brigita@lingula.si. Če pa se želite pogovoriti osebno, v e-pošti navedite svojo telefonsko številko in poklicala vas bom v najkrajšem možnem času.« 

Brigita Noč, svetovalka za dobre govor(i)ce

Prilagojeno potrebam naročnika

 • Interni jezikovni tečaji pri naročniku Splošni, poslovni ali strokovni jezik v terminu po želji. Program, prilagojen panogi, omogoča hiter napredek in je časovno prilagodljiv.

 • Vključitev zaposlenih v skupine v Linguli Če ni homogene skupine v podjetju, je najboljša rešitev, da zaposlene vključite v ustrezne skupinske jezikovne tečaje, ki potekajo v Linguli v živo ali na daljavo.  

 • Individualno Primerno zlasti za vodje : tečaj uskladimo s specifičnimi pričakovanji glede programa, popolnoma prilagodimo termine in zagotovimo oseben pristop.

 • E-učenje Odlična rešitev, ko zaposleni nimajo časa za učenje v živo v vnaprej določenem terminu. Idealno v kombinaciji z jezikovnim tečajem v živo.

 • Specializirane delavnice  S kratkimi programi po meri posameznega oddelka natrenirate vnaprej določeno besedišče. 

 • Delavnice retorike  Retorika in poslovno komuniciranje z vrhunsko strokovnjakinjo Tatjano Zidar Gale.

Strokovno svetovanje za določitev pravih ciljev

Pred začetkom tečaja se dogovorimo za brezplačno svetovanje. Izkušena profesorica jezika se v podjetju osebno pogovori z vsakim od kandidatov za tečaj in ugotovi raven njihovega znanja.

Na podlagi svetovalnega pogovora naročniku

 • pošljemo pisno poročilo, 
 • predlagamo sestavo skupin in
 • program jezikovnega tečaja prilagodimo potrebam zaposlenih. 

 

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost osvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog - skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

 

 

»Sodelovanje z Lingulo je super. Pred mojimi predavanji v tujini sva z učiteljem predelala vsebino predavanj, prosojnico po prosojnico. Richard me je opozoril na napake, ki jih ponavljam. Skupaj sva tudi komentirala video posnetke mojih predavanj v angleščini. Končen rezultat je predvsem ta, da sem še dodatno pridobil na samozavesti. Vsakomur, ki predava v tujem jeziku, ali samo posluje v tujem jeziku, priporočam individualne ure.
Naredili boste boljši vtis, bolj boste samozavestni, manj bo težav z izražanjem, iskanjem pravih besed, izrazov. Priporočam.«

mag. Aleš Lisac

Aleš Lisac o jezikovni šoli Lingula
 
 

»Zelo sem zadovoljen z individualnim tečajem. Učiteljica je super in simpatična, všeč so mi atmosfera, sproščenost in prilagodljivost našim potrebam. Moja izkušnja z nemščino v Linguli je izredno pozitivna, tudi prva učiteljica je bila super.«

Nemanja Malabašić, izvršni direktor družbe SRC

Nemanja Malabašić o jezikovni šoli Lingula
 


Jana Pavlič o jezikovni šoli Lingula
       

»Z Lingulo sodelujemo že več kot 10 let. Lingulini učitelji in tečaji so najboljši in jih zelo radi obiskujemo.«

Jana Pavlič, Generali Investments

 

 

»S tečajem hrvaščine smo zelo zadovoljni in nam je čisto pisan na kožo :) 
Hvala tudi za fleksibilnost, ki jo omogočate - žal imamo takšen posel, da ne vemo za en teden v naprej, kako bomo s časom.
«

Nejc Kokalj, Siming projekt

O vas se govori!

Kaj in kako se govori o vašem podjetju, je odvisno tudi od tega, kako dobri so govorci, ki govorijo v imenu podjetja. Poskrbite za dobre govor(i)ce.

Pošljite mi ponudbo o jezikovnem tečaju za podjetje

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *