Jezikovni tečaji za podjetja

Strokovnjaki za pripravo programov po meri naročnika.

Jezikovni tečaj v podjetju je optimalna rešitev, če je vaš cilj bolj suverena komunikacija zaposlenih v tujem jeziku. Z njim prihranite čas, saj bo urnik tečaja prilagojen vašim željam, sodelavcem pa se ni treba voziti do jezikovne šole. Kar je najpomembnejše - program pripravimo po meri podjetja: na tečaju bodo zaposleni govorili o temah, ki jih vsakodnevno potrebujejo pri svojem delu.

»Naši zaposleni zelo pohvalijo Linguline predavatelje. In to je najlepše, kar lahko sliši organizator tečajev tujih jezikov. Na tečaju so udeleženci radovedni in nasmejani, saj jih predavatelji na zabaven in sproščen način pripravijo do učenja in pogovora v tujem jeziku. Top jezikovna šola v Ljubljani!«
Tanja Grahek, Sava RE

Strokovnjaki za pripravo programov po meri naročnika

V Linguli razumemo posel in potrebe naročnika, zato boste z nami učinkovito natrenirali jezik, ki ga potrebujete za posel, navezovanje poslovnih stikov in druženje s poslovnimi partnerji.

Izkušena učiteljska ekipa, ki zna motivirati

Največja prednost Lingule so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci, ki imajo interdisciplinarna znanja, bogate izkušnje s pripravo specializiranih programov po meri in znajo navdušiti, zato bodo udeležence spodbudili k doseganju najboljših rezultatov.

Učitelj v skupino prinese energijo, pripravi intenziven jezikovni trening in sproti utrjuje naučeno.

5 prednosti tečaja v podjetju

  • Prilagodljiv program, usklajen s potrebami posameznega oddelka oziroma podjetja,
  • zaposleni hitreje dosežejo zastavljene cilje, saj lahko sooblikujejo program,
  • nižji stroški izobraževanja: šolnina za skupino šestih udeležencev na isti ravni znanja je nižja, kot če se šest tečajnikov vpiše na tečaj v prostorih jezikovne šole,
  • termin tečaja izbirate sami - zjutraj, čez dan, popoldne ...,
  • tečaj lahko razpišete kadarkoli v letu.

Prejmite ponudbo za jezikovni tečaj v podjetju še danes!

Saraja Šribar
»Z veseljem bom odgovorila na vaša vprašanja. Izpolnite kratek obrazec ali mi pišite na saraja@lingula.si. Če pa se želite pogovoriti osebno, v e-pošti navedite svojo telefonsko številko in poklicala vas bom v najkrajšem možnem času.«

Saraja Šribar, skrbnica ključnih strank

Predstavitev Linguline metode poučevanja

Za skupino v podjetju lahko pripravimo tečaj Ekspres, da spoznate metodo Lingula - Your Licence to Speak™. Po srečanju bo vaša odločitev o izbiri jezikovne šole lažja. Dveurni tečaj v vrednosti 98 EUR je ob vnaprejšnjem dogovoru lahko brezplačen.

Različni načini jezikovnega treninga za podjetja

Interni jezikovni tečaji v podjetju

Splošni, poslovni ali strokovni jezik v terminu po želji. Program, prilagojen panogi, omogoča hiter napredek in je časovno prilagodljiv.

Vključitev zaposlenih v skupine v Linguli

Če ni homogene skupine v podjetju, je najboljša rešitev, da zaposlene vključimo v ustrezne skupinske jezikovne tečaje, ki potekajo v Linguli.  

Individualno

Oblika, primerna zlasti za vodje, saj tečaj uskladimo s specifičnimi pričakovanji glede programa, popolnoma prilagodimo termine in zagotovimo oseben pristop.

E-učenje 

Odlična rešitev, ko zaposleni nimajo časa za učenje v živo v vnaprej določenem terminu. Idealno v kombinaciji z jezikovnim tečajem v živo.

 

Specializirane delavnice  

S kratkimi programi po meri posameznega oddelka natrenirate vnaprej določeno besedišče. 

Delavnice retorike  

Retorika in poslovno komuniciranje z vrhunsko strokovnjakinjo Tatjano Zidar Gale.

Svetovalni pogovor za določitev pravih ciljev

Pred začetkom tečaja se dogovorimo za brezplačno svetovanje. Učiteljica se v podjetju pogovori z vsakim od kandidatov za tečaj in ugotovi raven njihovega znanja.

  • Na podlagi svetovalnega pogovora vam pošljemo pisno poročilo in predlagamo sestavo skupin,
  • program jezikovnega tečaja prilagodimo potrebam udeležencev in željam naročnika.

Pošljite mi ponudbo o jezikovnem tečaju za podjetje

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Saraja Šribar
»Z veseljem poiščem najboljše rešitve za jezikovne izzive strank. Vsi v Lingulini ekipi se resnično trudimo, da so naši tečajniki zadovoljni.«

Saraja Šribar, skrbnica ključnih strank, saraja@lingula.si