Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Strokovno svetovanje za mednarodni izpit

Lingula, ta jezična šola | Mednarodni izpiti

Strokovno svetovanje za mednarodni izpit je zagotovilo, da boste izbrali pravi izpit in se boste nanj tudi uspešno pripravili.

Kateri izpit izbrati?

Izbira izpita je odvisna od tega, kako hitro potrebujete mednarodni certifikat in kakšne so zahteve glede znanja. Izpitov je veliko in če ste v dilemi, kateri izpit izbrati in ne veste, kako dobro je vaše znanje, se odločite za individualno svetovanje. Svetovanje traja približno 100 minut in zajema:

Pisno in slušno preverjanje znanja angleščine (70 minut):

  • slovnični test, ki preverja besedišče, slovnične strukture,
  • pisni test, ki preverja sposobnost pisnega izražanja,
  • slušni test, ki preverja slušno razumevanje

Osebno svetovanje izkušenega učitelja:

  • 20-minutni pogovor o različnih temah,
  • svetovanje glede priprave na izpit in izbire gradiva,
  • časovni in programski načrt za uspešno opravljen izpit.

Lingulina profesorica vam bo odkrito svetovala, ali potrebujete pripravo na izpit v Linguli ali pa se na izpit lahko pripravite kar sami. 

5/5

Učiteljica je v meni je vzbudila dodatno samozavest

S svojo strokovnostjo in prijazno dobrodošlico ste me prijetno presenetili. Učiteljica Petra je v meni je vzbudila dodatno samozavest, kar je pri učenju jezika precej pomembno. Žal so mi v gimnaziji angleščino preprosto ‘zagabili’, od takrat naprej sem imel odpor do jezika in skoraj nič samozavesti. Po pogovoru je učiteljica ugotovila, da moje znanje le ni tako slabo, kot sem mislil, s preprostimi besedami mi je dejala: ‘Are you always so hard on yourself, Blaž?’ in to mi je dalo misliti. Zahvalil bi se ji, ker mi je z nekaj preprostimi besedami dala vedeti, da sem očitno le dober, to pa je vame vlilo ogromno mero motivacije, ki sem jo več kot očitno potreboval. Danes sem dobil rezultate izpita IELTS in sem z njimi izjemno zadovoljen. Hvala!

Blaž Oder