Interaktivno učenje angleščine za otroke

Ljudje smo vizualna bitja in slike nam pomagajo, da je učenje angleščine in drugih jezikov še lažje in bolj prijazno. V Lingulinih učilnicah imamo najsodobnejše interaktivne zaslone in otroci so navdušeni nad interaktivnim učenjem tujih jezikov.

Kaj so prednosti, kaj o novem načinu učenja pravijo otroci? Oglejte si kratek video - interaktivno učenje angleščine za otroke v Linguli.

 


Pri jezikovnem pouku je slika dobesedno nenadomestljiva, zato smo v razred pripeljali najsodobnejšo tehnologijo, ki z živo sliko otrokom in odraslim olajša učenje in hkrati omogoča, da se učijo še hitreje.

 

To ti je učenje! Živa slika, zabavno in tako zelo drugače!

  • Z novo tehnologijo učitelji lažje pritegnejo in obdržijo pozornost otrok, zlasti ko gre za vizualne, akustične in kinetične tipe; aktivirana so namreč praktično vsa otroška čutila.
  • Zasloni v razred prinesejo večjo preglednost, privlačne video vsebine in možnost igranja jezikovnih iger, pri katerih lahko otroci z dotikom povezujejo, urejajo ali razvrščajo posamezne slike in besede.
  • Interaktivne jezikovne igre otroke animirajo in motivirajo za sodelovanje.
  • Otroci ob pomoči slik in ključnih besed na zaslonu dobijo več idej ter zato lažje in več govorijo.

Pouk je pestrejši, tuji jeziki pa zanimivejši in zabavnejši. Z interaktivnim učenjem si otroci zapomnijo več in hitreje.


Imate vprašanja o učenju angleščine, vas zanima več?

Pokličite nas na 080 23 52 ali pa nam pišite na info@lingula.si. Z veseljem vam bomo svetovali.

Deli naprej: Facebook Google Plus

Povezani članki