Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje
  Vsi članki

Video: interaktivno učenje angleščine za otroke

Ljudje smo vizualna bitja in slike nam pomagajo, da je učenje angleščine in drugih jezikov še lažje in bolj prijazno. V Lingulinih učilnicah imamo najsodobnejše interaktivne zaslone in otroci so navdušeni nad interaktivnim učenjem tujih jezikov. Kaj so prednosti, kaj o novem načinu učenja pravijo otroci? Oglejte si kratek video - interaktivno učenje angleščine za otroke v Linguli.

Pri jezikovnem pouku je slika dobesedno nenadomestljiva, zato smo v razred pripeljali najsodobnejšo tehnologijo, ki z živo sliko otrokom in odraslim olajša učenje in hkrati omogoča, da se učijo še hitreje.

To ti je učenje! Živa slika, zabavno in tako zelo drugače!

  • Z novo tehnologijo učitelji lažje pritegnejo in obdržijo pozornost otrok, zlasti ko gre za vizualne, akustične in kinetične tipe; aktivirana so namreč praktično vsa otroška čutila.
  • Zasloni v razred prinesejo večjo preglednost, privlačne video vsebine in možnost igranja jezikovnih iger, pri katerih lahko otroci z dotikom povezujejo, urejajo ali razvrščajo posamezne slike in besede.
  • Interaktivne jezikovne igre otroke animirajo in motivirajo za sodelovanje.
  • Otroci ob pomoči slik in ključnih besed na zaslonu dobijo več idej ter zato lažje in več govorijo.
Pouk je pestrejši, tuji jeziki pa zanimivejši in zabavnejši. Interaktivno učenje angleščine za otroke jim omogoča, da si otroci zapomnijo več in hitreje.
18/30