Angleščina v Linguli - čudovita izkušnja

Naša tečajnica, gospa Anita, nam je po končanem tečaju poslala opis svoje izkušnje s tečaja.

 

»V vaši jezikovni šoli sem že obiskovala tečaj angleškega jezika in s pomočjo Lingulinih učiteljic napredovala v znanju jezika. Ker se želim še bolj izpopolniti v komunikaciji, sem se odločila za Lingulin poletni osvežitveni tečaj angleškega jezika. Moja pričakovanja so bila v glavnem, da bom v znanem prijetnem okolju šole, majhne skupine tečajnikov in veščega učitelja oziroma učiteljice napredovala do samozavestnejšega komuniciranja.

Anita Ana Erjavec

Anita Ana Erjavec
 

Ojej, groza, »our teacher is a native speaker«

No, zdaj pa presenečenje, ki nas je, tečajnike osvežitvenega tečaja, pričakalo. Prvo uro ob prihodu v učilnico, ojej, groza, »Our teacher is a native speaker.«, kaj pa zdaj, panika, tri ure samo angleščina, nič slovenščine, ja, to pa že ne bo šlo, mi je švigalo po glavi. Zaskrbelo me je. Nisem bila edina, ki ga je situacija »native speaker« presenetila, mogoče celo prestrašila. Ena izmed tečajnic je začudena obstala na vratih, ni vedela, ali bi šla naprej ali nazaj, nato pa le izustila, »Am I in the right classroom?" "Yes, yes, you are, come in, don't worry...« so bile besede učitelja.

Čudovita izkušnja

Draga Lingulina ekipa, hvala vam za to izkušnjo. Strah je bil neupravičen, vztrajnost je bila poplačana s čudovito izkušnjo. Sicer na začetku malo stresno in kup vprašanj, ali bo šlo. Vam povem, ŠLO JEEEE. Res hvala vam za to. Hvala učitelju Shawnu, ki ni samo odličen učitelj angleščine, ampak tudi velika enciklopedija drugih znanj za popestritev dela, učenja in komunikacije.

Poletna dogodivščina, ki bo ostala v spominu

Če bi vnaprej vedela, kaj me čaka, bi verjetno mencala, bi, ne bi. Priporočam vsakemu tako izkušnjo. Poletna dogodivščina, ki bo ostala v spominu.  Hvala zanjo in lepo pozdravljeni."

 

Je učenje tujega jezika zamikalo tudi vas?

Bi tudi vi radi v Linguli doživeli lepo izkušnjo, ki vas bo spodbudila k nadaljnjemu učenju tujega jezika? Pridite na brezplačne predstavitvene ure ali pa se dogovorite za osebni svetovalni pogovor z učiteljico, da skupaj izberemo pravi tečaj.


Imate vprašanja o učenju angleščine, vas zanima več?

Pokličite nas na 080 23 52 ali pa nam pišite na info@lingula.si. Z veseljem vam bomo svetovali.

Deli naprej: Facebook Google Plus

Povezani članki