Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje
  Vsi članki

Angleščina v Linguli – čudovita izkušnja

Angleščina je jezik, ki se ga v Linguli uči največ tečajnikov.  Naša tečajnica, gospa Anita, nas je zelo razveselila, ko nam po zaključenem tečaju poslala opis svoje poletne dogodivščine na angleščini. Njeno izkušnjo učenja v Linguli objavljamo v celoti. 

5/5

Učenje angleščine je zelo prijetno in sproščeno

Hvala učitelju Shawnu, ki ni samo odličen učitelj angleščine, ampak tudi velika enciklopedija drugih znanj za popestritev dela, učenja in komunikacije.

Lingula, ta jezična šola | Anita Erjavec

Anita Ana Erjavec

Tečaj angleščine: zgodba gospe Anite 

»V vaši jezikovni šoli sem že obiskovala tečaj angleškega jezika in s pomočjo Lingulinih učiteljic napredovala v znanju jezika. Ker se želim še bolj izpopolniti v komunikaciji, sem se odločila za Lingulin poletni osvežitveni tečaj angleškega jezika. Moja pričakovanja so bila v glavnem, da bom v znanem prijetnem okolju šole, majhne skupine tečajnikov in veščega učitelja oziroma učiteljice napredovala do samozavestnejšega komuniciranja.

Ojej, groza, »our teacher is a native speaker«

No, zdaj pa presenečenje, ki nas je, tečajnike osvežitvenega tečaja, pričakalo. Prvo uro ob prihodu v učilnico, ojej, groza, »Our teacher is a native speaker.«, kaj pa zdaj, panika, tri ure samo angleščina, nič slovenščine, ja, to pa že ne bo šlo, mi je švigalo po glavi. Zaskrbelo me je. Nisem bila edina, ki ga je situacija »native speaker« presenetila, mogoče celo prestrašila. Ena izmed tečajnic je začudena obstala na vratih, ni vedela, ali bi šla naprej ali nazaj, nato pa le izustila, »Am I in the right classroom?" "Yes, yes, you are, come in, don't worry...« so bile besede učitelja.

Čudovita izkušnja

Draga Lingulina ekipa, hvala vam za to izkušnjo. Strah je bil neupravičen, vztrajnost je bila poplačana s čudovito izkušnjo. Sicer na začetku malo stresno in kup vprašanj, ali bo šlo. Vam povem, ŠLO JEEEE. Res hvala vam za to. Hvala učitelju Shawnu, ki ni samo odličen učitelj angleščine, ampak tudi velika enciklopedija drugih znanj za popestritev dela, učenja in komunikacije.

Poletna dogodivščina, ki bo ostala v spominu

"Če bi vnaprej vedela, kaj me čaka, bi verjetno mencala, bi, ne bi. Priporočam vsakemu tako izkušnjo. Poletna dogodivščina, ki bo ostala v spominu.  Hvala zanjo in lepo pozdravljeni."

Anita Erjavec

Je angleščina zamikala tudi vas?

Bi tudi vi radi doživeli lepo izkušnjo učenja angleščine po govorni metodi? Angleščina je jezik, ki se ga v Linguli učijo mnogi tečajniki. Vabljeni na brezplačen osebni umestitveni pogovor.

291/332