Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje
  Vsi članki

Zakaj jezikovna šola Lingula?

Lingula ta jezična šola - 20 let

Ponosni smo, da več kot 18.00 tečajnikov že 20 let zaupa Linguli. Z izvirno govorno metodo dosegamo, da ljudje lažje in samozavestneje spregovorijo v tujem jeziku, a tudi v materinščini. Kako to delamo? 

Lingula, ta jezična šola | govorna metoda

Prebudimo govorca v vas

Ne začnemo s slovnico in pravili, temveč s prebujanjem govorca v vas! Z lastno govorno metodo spodbujamo tečajnike, da spregovorijo že prvo uro.
Lingula, ta jezična šola I Individualni jezikovni tečaj

Posvetimo se vam osebno 

Lingula je sodobna jezikovna šola, ki strokovnost, osebni odnos in toplino združuje z najnovejšo tehnologijo. Naredimo vse, da napredujete čim hitreje.  

Lingula, ta jezična šola | strokovnost in toplina učiteljev

Učitelji vam ne pustijo spati 

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki v razred prinese energijo, pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!

Lingula, ta jezična šola | Jezikovni tečaji v skupini

Vaš jezik je mišica, ki potrebuje dobrega trenerja

Učenje jezika je podobno obiskovanju fitnesa: ne le od vas, tudi od trenerja je odvisno, koliko se potrudite. Dober trener pričakuje vedno več, ve, kaj je treba še utrditi in kdaj potrebujte posebno spodbudo. Tečaj v Linguli je učinkovit, zabaven in intenziven.

Lingula, ta jezična šola | Ciljno usmerjeni programi

Ker hočete jezik res usvojiti

Na tečaju optimalno izkoristite svoj čas: ker utegnete imeti premalo časa za učenje doma, z nami čim več znanja pridobite že na samem tečaju. Programi so zasnovani praktično, tako da lahko naučeno takoj uporabite v praksi.

Lingula, ta jezična šola | E-Lingula

Ker vas ne prepustimo samemu sebi

V Linguli vas spodbujajo, da se jezika učite tudi ob tečaju. V E-Linguli lahko znanje utrjujete z interaktivnimi vajami, v mini knjižnici si lahko izposodite knjige, e-dnevnik pa vam omogoča, da ste na tekočem s predelano snovjo tudi, če kdaj ne uspete priti na tečaj.

popust

Brezplačni umestitveni pogovor

Najhitrejša pot do idealnega tečaja je sproščen pogovor z učiteljem, ki vam bo po razgovoru v izbranem jeziku strokovno svetoval primerno zahteven tečaj za vas.

2/30