Ligula
Skoči na vsebino

Zakaj jezikovna šola Lingula?

Lingula, ta jezična šola | Zakaj Lingula

Prebudimo govorca v vas

Da, pri nas vsakdo odkrije svojo dobro govorico. Ker z govorom postane dober govorec v izbranem jeziku. Naš cilj je, da lahko v tujem jeziku govori enako sproščeno kot v maternem jeziku, mimogrede pa postane samozavestnejši celo pri uporabi slovenščine.

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili le dobre govorice.

Osebni odnos ob najsodobnejši tehnologiji

Lingula je sodobna jezikovna šola, ki strokovnost, osebni odnos in toplino združuje z najnovejšo tehnologijo. Interaktivni zasloni v vsaki učilnici omogočajo stik s pristnimi situacijami in »živimi« primeri, ki tečajnikom približajo realni jezik, navade, kulturo, novice …  So odličen vir idej za še aktivnejšo udeležbo pri pogovoru.

  • Interaktivni programi olajšajo učenje, zanimive vsebine tečajnike pritegnejo in jim dajo ideje za pogovor.
  • Lažje si zapomnite nove besede in strukture, saj situacije hkrati vidite in slišite. 
Lingula, ta jezična šola | govorna metoda

Izvirna govorna metoda 

V Linguli se jezikovni tečaj ne začne s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! Spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure. 

Bodite kot kameleon. Ne varčujte s svojo jezičnostjo! Z znanjem tujih jezikov bolje izkoristite priložnosti pri študiju, pri poslu, v vsakdanjem življenju, kjerkoli.

Lingula, ta jezična šola | strokovnost in toplina učiteljev

Ob Lingulinih učiteljih težko kdo zaspi

Kaj vam bo tuj jezik, če si v njem ne drznete govoriti? Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki v razred prinese energijo, pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!

Ogrevanje je pogoj za napredovanje: najprej ponovimo zadnjo snov, da postane jezik gibkejši za pridobivanje nove. 

Lingula, ta jezična šola | Jezikovni tečaji v skupini

Tudi jezik je mišica, ki potrebuje usmerjeno vadbo

Učenje jezika je podobno obiskovanju fitnesa: odlično natreniran jezik ni odvisen le od vas, njegovo kondicijo je odgovoren tudi vaš trener. Če je zadovoljen že samo zato, ker ste prišli, bo vaš napredek pičel. Njegova naloga je namreč predvsem ugotoviti, kdaj potrebujete dodatno spodbudo in kaj morate utrjevati. Le tako se boste tujega jezika naučili hitro in tudi sami opazili, da vam vloženi trud prinaša pričakovani rezultat.

 

Lingula, ta jezična šola | Interaktivno učenje

Interaktivno učenje

Kartončki in privlačne interaktivne vsebine na zaslonih povezujejo oko in jezik – če besedo tudi vidimo, jo laže vključimo v govor.

Lingula, ta jezična šola | Ciljno usmerjeni programi

Ker hočete jezik zares usvojiti

  • Optimalno izkoriščen čas: ker utegnete imeti premalo časa za učenje doma, z nami čim več znanja pridobite že na samem tečaju,
  • Programi so zasnovani praktično, tako da lahko naučeno takoj uporabite v praksi,
  • Na višji stopnji je trenerska ekipa okrepljena: profesorju jezika se pridruži še izvirni govorec, ki poskrbi za še več pogovora in piljenje izgovarjave,
Lingula, ta jezična šola | E-Lingula

Ker vas ne prepustimo samim sebi

  • E Lingula: znanje lahko utrjujete z interaktivnimi vajami,
  • E-dnevnik vam omogoča, da ste na tekočem s predelano snovjo, tudi če se tečaja kdaj ne morete udeležiti.
  • E-tečaj: Če želite obiskovanju tečaja napredovati hitreje, vam omogočimo dostop do enoletnega e-tečaja kar 40 % ugodneje.
Lingula ikone MAJHNE SKUPINE VEC ZNANJA UCENJE V SKUPINI

Majhna skupina omogoča več pogovora

V majhni skupini z do največ 8 tečajniki napredujete hitreje kot drugje v večjih skupinah, saj imate več možnosti za pogovor in se vam učitelj bolj posveti.

Lingula_brez-tveganja

Jamstvo za uspešnost

Če ob 80-odstotni prisotnosti na izbranem tečaju ne dosežete znanja, ki smo ga obljubili, vam zagotovimo brezplačno ponovitev. (Brez skrbi - to se zlepa ne zgodi. 😊)

Z Lingulo do učinkovite komunikacije v tujem jeziku

Med naročniki naših tečajev in prevodov so ugledna podjetja in ustanove, ki zahtevajo kakovost in zanesljivost: NKBM, Comtrade, Eti, Hidria, Iskra Zaščite, Generali, Krka, Nova Ljubljanska banka, Pozavarovalnica Sava, RTV Slovenija, Siemens, Spar Slovenija in mnogi drugi.

Lingula, ta jezična šola | Urška Legan
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

»Izobraževanje v Linguli me je končno naučilo jezika, ki naj bi se ga sicer naučili že v šoli. A pri vas se ga naučiš uporabljati in živeti. To je pomembna razlika. Individualno učenje pa vsem močno zaposlenim v odgovornih službah omogoča, da kar najhitreje napredujemo in sproti preverjamo rezultate svojega dela.«

—  Urška Legan, direktorica, Demanda d.o.o.

MENU