Ligula
Skoči na vsebino

Zakaj jezikovna šola Lingula?

Lingula, ta jezična šola | Zakaj Lingula

V Linguli z izvirno govorno metodo dosegamo, da ljudje lažje in samozavestneje spregovorijo v tujem jeziku, a tudi v materinščini.

Kako to delamo? 

Lingula, ta jezična šola | govorna metoda

Prebudimo govorca v vas

Ne začnemo s slovnico in pravili, temveč s prebujanjem govorca v vas! Z lastno govorno metodo Lingula — Your Licence to Speak™ spodbujamo tečajnike, da spregovorijo že prvo uro.
Lingula, ta jezična šola I Individualni jezikovni tečaj

Osebni odnos ob najsodobnejši tehnologiji

Lingula je sodobna jezikovna šola, ki strokovnost, osebni odnos in toplino združuje z najnovejšo tehnologijo. Posvetimo se vam osebno in naredimo vse, da je vaš napredek čim hitrejši. 

Lingula, ta jezična šola | strokovnost in toplina učiteljev

Učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki v razred prinese energijo, pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!

Lingula, ta jezična šola | Jezikovni tečaji v skupini

Jezik je mišica, ki potrebuje usmerjeno vadbo

Učenje jezika je podobno obiskovanju fitnesa: ne le od vas, tudi od trenerja je odvisno, koliko se potrudite. Dober trener pričakuje vedno več, ve, kaj je treba še utrditi in kdaj potrebujte posebno spodbudo. Tečaj v Linguli je učinkovit, zabaven in intenziven.

Lingula, ta jezična šola | Interaktivno učenje

Interaktivni programi olajšajo in pohitrijo učenje

Interaktivni zasloni v 17 učilnicah omogočajo stik s pristnimi situacijami in »živimi« primeri. Zanimive vsebine pritegnejo in dajo ideje za pogovor. Lažje si zapomnite nove besede in strukture, saj situacije hkrati vidite in slišite. So odličen vir idej za še aktivnejšo udeležbo pri pogovoru.

Lingula, ta jezična šola | Ciljno usmerjeni programi

Ker hočete jezik zares usvojiti

Na tečaju optimalno izkoristite svoj čas: ker utegnete imeti premalo časa za učenje doma, z nami čim več znanja pridobite že na samem tečaju. Programi so zasnovani praktično, tako da lahko naučeno takoj uporabite v praksi. 

Lingula, ta jezična šola | E-Lingula

Ker vas ne prepustimo samim sebi

Učitelji vas spodbujajo, da se jezika učite tudi ob tečaju. V E-Linguli lahko znanje utrjujete z interaktivnimi vajami, e-dnevnik pa vam omogoča, da ste vedno na tekočem s predelano snovjo. Če želite napredovati hitreje, vam omogočimo dostop do e-tečaja kar 40 % ugodneje.

Lingula, ta jezična šola | Hiter napredek

Majhna skupina omogoča hitrejši napredek

V majhni skupini z do največ 8 tečajniki napredujete hitreje kot drugje v večjih skupinah, saj imate več možnosti za pogovor in se vam učitelj bolj posveti.

Lingula brez tveganja

Jamstvo za uspešnost

Če ob 80-odstotni prisotnosti na izbranem tečaju ne dosežete znanja, ki smo ga obljubili, vam zagotovimo brezplačno ponovitev. (Brez skrbi - to se zlepa ne zgodi. 😊)

Z Lingulo do učinkovite komunikacije v tujem jeziku

Med naročniki naših tečajev in prevodov so ugledna podjetja in ustanove, ki zahtevajo kakovost in zanesljivost: NKBM, Comtrade, Eti, Hidria, Iskra Zaščite, Generali, Krka, Nova Ljubljanska banka, Pozavarovalnica Sava, RTV Slovenija, Siemens, Spar Slovenija in mnogi drugi.

Lingula, ta jezična šola | Urška Legan
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

»Izobraževanje v Linguli me je končno naučilo jezika, ki naj bi se ga sicer naučili že v šoli. A pri vas se ga naučiš uporabljati in živeti. To je pomembna razlika. Individualno učenje pa vsem močno zaposlenim v odgovornih službah omogoča, da kar najhitreje napredujemo in sproti preverjamo rezultate svojega dela.«

—  Urška Legan, direktorica, Demanda d.o.o.