Zakaj jezikovna šola Lingula?

Jezikovna šola, ki navduši

Lingula je jezikovna šola, kjer tečajniki najpogosteje pohvalijo:

 • učitelje, ki znajo motivirati,
 • osebni pristop,
 • veliko pogovora,
 • dobro izkoriščen čas.

Zakaj izbrati tečaj v Linguli?

Osebni odnos ob najsodobnejši tehnologiji

Lingula je sodobna jezikovna šola, ki strokovnost, osebni odnos in toplino združuje z najnovejšo tehnologijo. Interaktivni zasloni v vsaki učilnici omogočajo stik s pristnimi situacijami in »živimi« primeri, ki tečajnikom približajo realni jezik, navade, kulturo, novice …  So odličen vir idej za še aktivnejšo udeležbo pri pogovoru.

 

Interaktivnost olajša učenje

 • Interaktivni programi olajšajo učenje, ure so še bolj dinamične, zanimive vsebine pa pritegnejo in ohranijo vašo pozornost.
 • Lažje si zapomnite nove besede in strukture, saj situacije hkrati vidite in slišite. 
 • Prek telefona, tablice ali računalnika dostopate do svojega interaktivnega učbenika in naredite nalogo na primer na poti. Kjerkoli lahko poslušate zvočne posnetke oziroma gledate videe, rešujete interaktivne vaje ...
 
Manj je več
V majhni skupini z do največ 8 tečajniki napredujete hitreje kot drugje v večjih skupinah, saj imate več možnosti za pogovor in se vam učitelj bolj posveti. 

Jezik je mišica.Tudi jezik je mišica, ki potrebuje usmerjeno vadbo

Učenje jezika je podobno obiskovanju fitnesa: odlično natreniran jezik ni odvisen le od vas, njegovo kondicijo je odgovoren tudi vaš trener. Če je zadovoljen že samo zato, ker ste prišli, bo vaš napredek pičel. Njegova naloga je namreč predvsem ugotoviti, kdaj potrebujete dodatno spodbudo in kaj morate utrjevati. Le tako se boste tujega jezika naučili hitro in tudi sami opazili, da vam vloženi trud prinaša pričakovani rezultat.

Učitelji, ki motivirajo.Ob Lingulinih učiteljih težko kdo zakinka

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki v razred prinese energijo, pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

V Linguli za vaš napredek poskrbijo  izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci. Odlikujeta jih strokovnost in zmožnost prilagajanja individualnim potrebam. Pouk znajo narediti živahen in zanimiv, s tem pa vas spodbudijo h kar največji zavzetosti in posledično učinkovitosti.

Specializiran pristop.Udarna metoda poučevanja

 • Ogrevanje je pogoj za napredovanje: najprej ponovimo zadnjo snov, da postane jezik gibkejši za pridobivanje nove;
 • Konverzacija: govorite od prve ure dalje – nove besede in slovnico se učite prek pogovora, v stavkih in brez prevajanja;
 • Preizkušeno vadbeno orodje: kartončki in interaktivne vsebine na velikih zaslonih povezujejo oko in jezik – če besedo tudi vidimo, jo laže vključimo v govor;
 • Razumevanje bistva je pomembnejše od razumevanja posameznih besed.

 

Preizkusite učinkovito metodo - tečaj Ekspres

Če še ne veste, kako poteka učenje, ali vam bo všeč ali ne, in vas zanima, kako je v Linguli, kdo vas bo učil ..., vas vabimo na ekspresni tečaj angleščine.  Prijava

Ker se ne pridete samo »pofočkat«, temveč hočete jezik zares usvojiti

Zanesljivo do mednarodnega izpita.

 • Optimalno izkoriščen čas: ker utegnete imeti premalo časa za učenje doma, z nami čim več znanja pridobite že na samem tečaju,

 • Programi so zasnovani praktično, tako da lahko naučeno takoj uporabite v praksi,

 • Na višji stopnji je trenerska ekipa okrepljena: profesorju jezika se pridruži še izvirni govorec, ki poskrbi za še več pogovora in piljenje izgovarjave,
 • Zanesljivo do mednarodnega izpita - dokazila o znanju, ki vam odpira čedalje več vrat.
 
Ne čakajte na maj
Jezikovna šola Lingula vpisuje vse leto. Učite se lahko v prostorih Lingule, pri vas doma oziroma v podjetju ali na internetu prek Skypa ali z najsodobnejšimi e-tečaji.

Ker vas ne prepustimo samim sebi

 • Virtualna Lingula: znanje lahko utrjujete z interaktivnimi vajami,
 • E-dnevnik vam omogoča, da ste na tekočem s predelano snovjo, tudi če se tečaja kdaj ne morete udeležiti.
 • Izposodimo vam zgoščenke, slovnice in knjige za domače branje.
 • Če želite napredovati hitreje, vam omogočimo dostop do enoletnega e-tečaja kar 40 % ugodneje.
 
Jamčimo vam uspešen zaključek tečaja
V Linguli vam obljubljamo, da boste ob rednem obiskovanju tečaja opazno izboljšali svoje znanje tujega jezika. Če jezikovnega tečaja v skupini ob vsaj 80-odstotni prisotnosti vendarle ne končate uspešno, ga lahko brezplačno ponovite v naslednjem semestru (velja za razpisane skupinske tečaje v prostorih Lingule).

Z Lingulo do učinkovite komunikacije v tujem jeziku

Med naročniki naših tečajev in prevodov so ugledna podjetja in ustanove, ki zahtevajo kakovost in zanesljivost: Abanka Vipa, Comtrade, Eti, Hidria, Iskra Zaščite, KD Holding, Krka, Nova Ljubljanska banka, Pozavarovalnica Sava, RTV Slovenija, Siemens, Spar Slovenija, Studio Moderna, Telekom, Zavarovalnica Maribor in mnogi drugi.

Priporočila in vtisi naših tečajnikov

Ponosni smo na veliko število pohval o tečajih v Linguli. Tako učitelji kot tisti, ki skrbimo za organizacijo tečajev, se trudimo, da so tečajniki zadovoljni. 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnika
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si