Ligula
Skoči na vsebino
  Vsi članki

Posebnosti učenja odraslih

4 pomembne stvari, na katere bodite pozorni, ko izbirate jezikovno šolo

V učenje jezika vložimo svoj časa in denar, zato je to pomembna odločitev, ki lahko obogati vašo karierno pot in osebno rast. Razumevanje posebnosti učenja pri odraslih in izbira jezikovne šole, ki ceni in upošteva te edinstvene potrebe, sta bistveni predpostavki za vaš uspeh.

V čem smo torej odrasli tako posebni?

Lingula, ta jezična šola | Tečajniki

1. Želimo, da upoštevate naše izkušnje

Odrasli tečajniki prinašate bogate življenjske izkušnje, ki so lahko dragocen del učnega procesa. Lingulini učitelji snov povežejo z vašimi izkušnjami, znanjem in poklicnimi cilji, kar omogoča, da je učenje jezika neposredno uporabno in relevantno.

2. Nismo otroci!

Razumemo, da odrasli ne želite biti obravnavani kot otroci, temveč kot enakovredni partnerji v procesu učenja. Lingula gradi na zaupanju in spoštovanju, zato sta pogovor in empatija med učitelji in tečajniki temelj uspešnega učenja.

3. Medsebojna kemija je pomembna

Odnos med učiteljem in tečajnikom je pri učenju jezika za odrasle izjemno pomemben. Prav ta kemija med učiteljem in tečajnikom je ključ do ohranjanja visoke motivacije in zavezanosti učenju. V Linguli smo ponosni na našo sposobnost, da ustvarimo takšno podporno okolje, kjer vsak tečajnik čuti, da so njegove potrebe in pričakovanja slišana in upoštevana.

Lingula I tečaj angleščine

4. Dinamičnost in prilagodljivost

Energija in zagnanost naših učiteljev sta nalezljivi. Pripravljamo ure, ki so zanimive, dinamične in polne praktičnih vsebin, kar tečajnikom omogoča, da učenje jezika vidijo kot zabavno in koristno dejavnost.

Lingulina govorna metoda vam tako omogoča, da kar največ časa izkoristite za pogovor in postanete samozavesten govorec tudi v tujem jeziku..

Z dobrim načrtom do uspeha

V Linguli verjamemo, da je ključ do uspešnega učenja jezika dober načrt, ki upošteva vaše individualne potrebe, cilje in življenjski slog. Brezplačno osebno svetovanje je zato prvi korak, da bo vaše učenje jezika uspešno. 

5/5

Ni kaj izboljšati pri Lingulinem individualnem tečaju

Neprecenljivo se mi zdi, kako odlično in agilno predavateljica prilagaja vsebine mojim potrebam, pa naj gre za moje prezentacije v angleščini na konferencah v tujini ali pa nastope doma, hkrati pa me na najboljši možni način vodi k širjenju besednega zaklada in izboljšanju stavčnih struktur. Še posebej so mi všeč hkratna toplina, prijaznost in zahtevnost, doslednost in disciplina predavateljice. Njena široka razgledanost ji omogoča komunicirati o čemerkoli na najvišjem nivoju. Komajda verjamem, da lahko napišem: ni kaj izboljšati pri Lingulinem individualnem tečaju, kar je že danes perfect.

Lingula, ta jezična šola | Nada Drobnič

Nada Drobnič

popust

Brezplačni umestitveni pogovor

Najhitrejša pot do idealnega tečaja je sproščen pogovor z učiteljem, ki vam bo po razgovoru v izbranem jeziku strokovno svetoval primerno zahteven tečaj za vas.

3/28