Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje
  Vsi članki

E-učenje tujih jezikov - 8 koristi

Investicija v jezikovni trening z najsodobnejšimi e-programi ni samo praktična, ampak tudi usmerjena v prihodnost. Globalizacija in medsebojno povezovanje podjetij zahtevata, da zaposleni odlično obvladajo najmanj en tuji jezik. Podjetja, ki so e-učenje jezikov vključila v svoje poslovne načrte, ugotavljajo velike koristi:

Lingula, ta jezična šola | E-učenjea

1. Večja zavzetost zaposlenih

Zaposleni se počutijo cenjene in motivirane, saj podjetje vlaga v njihovo znanje in razvoj.

2. Večja lojalnost

Zaposleni, v katere investiramo, so pripravljeni narediti tisto »nekaj več«.

3. Višja produktivnost

Raziskava Gallupovega inštituta kaže, da imajo podjetja, v katerih so zaposleni vključeni v e-učenje, za kar 41 odstotkov manj napak pri kakovosti storitev.

4. Povečanje samozavesti

E-učenje omogoča, da zaposleni pridobijo večjo samozavest v tujem jeziku.

5. Vključimo lahko vse zaposlene

Vključimo lahko tudi tiste, ki jih sicer zaradi lokacije ali spremenljivega urnika težje »dosežemo« z drugimi oblikami izobraževanj

6. Večje zadovoljstvo strank

Z znanjem jezika lahko zaposleni s strankami navežejo boljši stik, hitreje rešijo njihove težave in dosežejo večje zadovoljstvo strank.

7. Vodje dobijo vpogled v učenje zaposlenih

Vnaprej določeni cilji in vpogled v število ur, ki jih zaposleni namenijo učenju,  omogočajo vodji boljši pregled že med izobraževanjem.

8. Spodbuja komunikacijo in sodelovanje globalnih timov

Povzamemo lahko, da ima e-učenje pozitiven učinek na zaposlene, predvsem pri milenijcih. Lingula vam z najsodobnejšimi e-tečaji lahko pomaga pri vpeljavi jezikovnega e-izobraževanja.

Imate vprašanje, bi želeli brezplačno preizkusiti e-učenje?

5/5

E-učenje

E-učenje je odličen način učenja, če se želite jezika učiti sami ali v kombinaciji z individualnim tečajem. Z veseljem bom odgovorila na vaša vprašanja in vam pripravila ponudbo. Pišite mi na brigita@lingula.si. Če želite preizkusiti e-tečaj še pred nakupom, vam lahko odprem brezplačen tridnevni dostop. 

Lingula, ta jezična šola | Brigita Noč

Brigita Noč, skrbnica ključnih strank

16/29