Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje
  Vsi članki

Individualno učenje tujih jezikov na daljavo

Lingula I E-učenje

Individualno učenje tujih jezikov na daljavo ima številne prednosti. Lingulina izvirna govorna metoda vam omogoča, da spregovorite že prvo uro in napredujete hitro.

  • prihranite čas – tečaj lahko obiskujete kjerkoli
  • program je popolnoma prilagojen vašim željam
  • začetek učenja in urnik prilagojena vašim željam
  • strošek je nižji – individualno učenje prek Skypa je ugodnejše kot individualni tečaj v živo

 

Prilagojeno vašim željam

  • Začetni individualni tečaj na daljavo: naučimo vas osnov jezika in pogovora v praktičnih vsakodnevnih situacijah
  • Konverzacija in osvežitveni tečaji na daljavo: učenje na daljavo je odlično za konverzacijo ali osvežitev znanja; učitelj gradivo pripravi za vsako uro posebej in vam ga pošlje dva dni pred srečanjem
  • Inštrukcije na daljavo: dijaku ali šolarju omogočimo učinkovito učenje z izkušenim učiteljem, ki ure maksimalno prilagodi tečajniku

Naj tuji jezik ne bo ovira na vaši karierni poti

Ne dovolite, da je nastop v tujem jeziku boleča točka, ki vas spravlja v zadrego! Pri izboljšanju komunikacije v tujem jeziku smo v Linguli pomagali že številnim managerjem, znanim medijskim osebam, politikom in drugim posameznikom. Učenje tujih jezikov prek Skypa z Lingulo bo zabavno in učinkovito.

Individualni tečaj na daljavo je idealen za tiste, ki želite učinkovito izboljšati svoje znanje tujega jezika, a imate poln urnik in ne želite izgubljati časa z vožnjo do kraja tečaja.

5/5

Moj najljubši dan je tisti, ko imam individualni tečaj

V Linguli se na daljavo učim kitajsko. Skozi učenje pisanja pismenk spoznavam bogato kitajsko kulturo. Moj najljubši dan v tednu je prav tisti, ko imam na urniku individualni tečaj kitajščine v Linguli.
Po zaslugi super učiteljice gospe Chen so ure zelo poučne, hkrati pa polne smeha. Zelo mi je všeč, da pri pouku vedno upošteva moje želje, da dajeva velik poudarek komunikaciji, besedišču in dialogom. Zaradi profesionalnega pristopa učiteljice nimam nobenega strahu pred komuniciranjem v kitajščini.

Lingula, ta jezična šola | Maruša Pozvek

Maruša Pozvek

47/332